EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2715 Dátum: 14 feb 09, 08:13:11 » |
|
Ezt a részt nézzétek meg, mert nekem tetszett. Azért annyira nem éreztem a nyújtást, mellesleg raktak bele több érdekességet.
Kicsit Water Seven feeling.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #2716 Dátum: 14 feb 09, 11:38:11 » |
|
Hát ha neked tetszett akkor megnézzük...
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
chaoslord3
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2717 Dátum: 14 feb 09, 14:21:45 » |
|
Nekem nagyon bejön ez az Arc mangában is jó, de animében is. Nincs tele idegesítő dolgokkal mint PH volt (gyerekek sírása rívása). A plusz töltelékeket amit kitalálnak az animéhez hogy jobban elhúzzák azok sem olyan idegesítőek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2718 Dátum: 14 feb 09, 15:13:00 » |
|
Bár azért kicsit sokat mutattak Sanjobõl, remélem az anime one piecebe nem lesz olyan sok rïlomantika,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2719 Dátum: 14 feb 09, 15:22:29 » |
|
Nekem kifejezetten tetszik a One Piece anime kivitelezese. Latszik rajta, hogy nem arrol szol, hogy animaljuk meg a manga kepkockakat, aztan viszont latasra, hanem a keszitok megprobaljak atadni azt a hangulatot, amit a kepzeletuk szult a manga reven. Nagyon jol csinaljak. Tudjak, mikor kirol kell kozeli kep, hogyan abrazoljanak es keltsek eletre a mangat. Igaz az elozo resz rekordot dontott idohuzasbol, feltem is a mostani resztol, de kellemeset csalodtam.
Magyar fórum kérlek használj ékezeteket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 10, 10:14:42 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #2720 Dátum: 14 feb 10, 14:28:09 » |
|
Srácok ez valóban nagyon jó részre sikeredett! Én totál meglepődtem, az epizód címe alapján nem sok jóra számítottam, de ez pozitív csalódás! Egy másodpercig nem éreztem az időhúzást ( talán a táncnál, de ott meg kellett is szerintem! ) és az előző rész tartalma is nagyon rövid lett. Luffy és Franky beszélgetése nagyon tetszett, olyan baráti volt Több ilyen kéne a One Piece-be, nem mindig csak az arc központi mellékszereplőkkel kéne foglalkozni. PH végén a Nami és Usopp beszélgetés a hajón is nagyon bejött és hát mint mondtam; ez is Azért elképzeltem Frankyt a mera-mera no mi-val húúúúú!!!! Kicsit aprítana Ez a Violet eléggé Robinra hasonlít; "perfect" test, haj arc A tánca nagyon jó lett, nekem teljesen tetszett. Szegény Sanji most milyen boldog már váá, olyan aranyos Sajnos én már látom, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen :S Tehát ez egy nagyon jó epizódra sikeredett és az előző kivételével, eddig nagyon tetszik ez a Dressrosa dolog Aki nem akar spoilert, ne nagyon olvassa a kövi részek címét, mert eléggé olyanok... Bár én már tudtam 1-2ről...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 10, 14:28:55 írta Csabi28 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
|
« Válasz #2721 Dátum: 14 feb 10, 17:43:15 » |
|
Ez a fejezet jó volt? Szerintem hosszú idő után kaptunk egy remek részt, ahol végre az animés csapat elengedte a fantáziáját!!! Zoronak megint nagy volt a beszólása, de Sanji sunyisága überelte azt is. Kifejezetten tetszett, hogy tettek bele főzős momentumot is, és az csak még jobb lett, hogy kifejezetten a saját szándékait előrébb helyezte mint a csapatét. Már Nem is foglalkozott annyit azzal, hogy az orra előtt szaladt el Mr. Bushido és a Kéjenc szamuráj. Várom, hogy miként alakul majd a románcuk, remélem nem egy WS Teleshop késkészlettel a hátában... Luffy és Franky jelenete is hatalmas volt! A Kapitány is engedélyt kér ahhoz, hogy elmehessen valahova Épp az ilyen pillanatokért szeretem a One Piece-t. A játékkatona, hogy nézett már, mikor Luffy elkezdett kiabálni, hogy: én nevezni akarok! Ami nyugtalanító, az a vallatott személy megjegyzése volt, érdekelne, hogy kik fognak megjelenni, hogy rátegyék a mancsukat a Mera Mera no Mi-re. Az aréna végre kezdődik ezt vártam a legjobban, hisz' nagyon nagy Spartacus rajongó vagyok és nagyon szeretem az ilyen gladiátoros dolgokat
|
|
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2722 Dátum: 14 feb 13, 12:46:33 » |
|
szeritnem ti rózsaszín szemüvegen át néztétek az eheti részt:D
amiért megnéztem ezt a részt az a fujitora jelenet volt a bárban. (mivel tudtam, hogy 1 részt dolgoznak fel és kb az volt benne a legérdekesebb)
most ebbe mi volt az olyan jó? a mangában: 1. képkocka: mindenki megdermetten áll 2. képkocka: a csalók belepréselődnek a földbe 3. képkocka (kétoldalas): egy rohadtnagy fekete lyuk tátong a padlón és mindenki belezúdúl
ehelyett animéban: 1. képkocka: mindenki megdermetten áll (eddig jó, habár ezt is túlnyújtották) 2. képkocka: lassan préselódnek 3. képkocka: reped a talaj 4. képkocka: omlik be a talaj 5. képkocka: kráter a talajban és mindenki bezúdul
MINEK?! miért nem lehet a harcmozdulatokat gyorsnak megrajzolni... ennyi erővel kizarunak a fény támadásait is lassított felvételbe mutassák már, hisz a minőség nem számít. a lényeg, hogy az 1fejezet/1rész meglegyen:D
jó mentalitás:) csak így tovább:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2723 Dátum: 14 feb 13, 14:27:28 » |
|
Egyetértek, viszont valamiért úgy érzem, mint ha az anime már nem lenne az, ami volt... Nem olyan rég újra néztem a Thriller Barc arcot, majd az után visszatértem az aktuális részekhez. Sokkal több most az állókép, meg hogy 1 ember beszél, a többi meg meg se rezzen. A látvány rovására ment a mozgékonyság. Néha olyan érzésem van, mint ha a mangát olvasnám, csak színesen, és ki van egészítve néhány képpel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2724 Dátum: 14 feb 13, 20:05:56 » |
|
Nekem is nagyon tetszett ez a rész. Legalább kaptunk valami kárpótlást a sok időhúzásért ezzel a résszel. Szegény Sanji, ha Viloet tudomást szerez Namiról vagy Robinról, akkor biztos megszurkálja őt. A Viloet szál érdekesnek ígérkezik, főleg, hogy egy teljesen más helyre viszi Sanjit. Luffyék meg Arénáznak. Nem is ők elmének a szalmakalaposok, ha a küldetésükkel foglalkoznának. Ahányan vannak annyi felé. Szegény Law idegroncs lesz a nap végére. Kinemon nem volt semmi, hogy ellenárt a női csábításnak...eddig. Biztos lesz még néhány nőszemély, aki közé és a barátja közé áll. Meg persze a maszkos is a nyomába van.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Shing
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2725 Dátum: 14 feb 13, 23:59:03 » |
|
Nekem is tetszett a legújabb rész, szerintem teljesen jó volt most a sebesség, egyáltalán nem éreztem h húznák a sztorit. Lehet hogy manga után rosszabb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2726 Dátum: 14 feb 16, 07:57:46 » |
|
Hát, a One Peice 633. részt megnéztem angolul, s csak egyet teszek hozzá.
Egy Cavendish nevű nőnek eléggé érdekes hangot adtak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2727 Dátum: 14 feb 16, 09:33:43 » |
|
Még nem láttam a részt, de Cavendish tudtommal férfi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #2728 Dátum: 14 feb 16, 11:09:57 » |
|
Cavendish 100%-ig férfi tudtommal.
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #2729 Dátum: 14 feb 16, 11:22:30 » |
|
Örülök, hogy nem én hittem ezt egyedül Animében nőisebb mint mangában... Ez a hang nagyon passzol a kinézetéhez
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 16, 11:23:05 írta klozo »
|
Naplózva
|
|
|
|
|