Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2625 Dátum: 14 jan 13, 09:03:09 » |
|
Bocsánat szerintem spoilereztem egyet nektek, mert az animében ez még azt hiszem nem volt. Valszeg pont most lesz majd benne, mert a 700 manga fejezetben volt és azt még nem dolgozta fel az anime. Szóval válaszolva a kérdésetekre... igen kifog derülni honnan jöttek rá a szövetségre:P
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 13, 09:03:42 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2626 Dátum: 14 jan 13, 09:54:52 » |
|
Ennyit arról, hogy igyekszek itt úgy tenni, mint aki nem olvassa a mangát. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2627 Dátum: 14 jan 13, 14:42:19 » |
|
Sok idő után néztem egy kis animét:)
A rész kb 3/4-ét átkattingattam, mert tudtam, hogy filler. mégis tetszett az a pár jelenet, amit láttam (kb 5 perc) Komolyan mondom, ha ez a filler 5 perces lett volna csak, akkor megnéztem volna, mert ennyit megért:) Sőt, nálam ez nagy dícséret, holott én nem szeretem a fillereket:) A filler feelingje tiszta pokemonosra sikerült:D Egy jót röhögtem:D
Az eredeti rész: rövid volt, velős. Remélem ilyen is marad. Ne nyújtsák mint a rétes tészta, hisz azt csak haldokló sorozatoknál szokták csinálni... tudtommal a one piece nem ilyen. Még is a punk hazard és a halas ívnél a kedves anime készítők azt hitték valszeg, mivel ennyire elnyújtva nem sok mindent láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2628 Dátum: 14 jan 13, 19:28:35 » |
|
Hát a filler nálam azért volt unalmas, mert már tudtam, hogy hogy fogják legyőzni. Mert elméletileg a megfigyelő képességem jó, és még sok mindent figyeltem meg a One Piecebe, amit ti nem biztos. Bár most nem fogom részletezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KetZee
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2629 Dátum: 14 jan 13, 19:57:29 » |
|
TANÍTS MESTER ! ! ! Sorry moderátorok, ez kikívánkozott belőlem.
Többet lehetőleg ne kívánkozzon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 13, 20:59:06 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #2630 Dátum: 14 jan 13, 20:31:48 » |
|
Nekem tetszett. Igaz nem a legjobb lett és nem igen volt benne komolyság de szórakoztató volt. EEsmiley:Jó a megfigyelő képességed? Hát nekem meg a memóriám jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #2631 Dátum: 14 jan 14, 11:15:44 » |
|
http://onepiece.wikia.com/wiki/One_Piece_MusicFogalmam sincs ez mennyire hivatalos, de remélem az, mert akkor Dressrosa kezdetével az új openinget is megkapjuk vasárnap
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shing
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2632 Dátum: 14 jan 14, 17:51:05 » |
|
Bocsánat szerintem spoilereztem egyet nektek, mert az animében ez még azt hiszem nem volt......
De akkor miért nem törlöd ki vagy írod oda, hogy spoiler? Kár, hogy a filler ilyen unalmasra sikerült a végére. Gyenge lett az anime... Remélem a következő részek jók lesznek. Azért, mert addigra szinte mindenki olvasta. De mivel van benne valami spoilerré tettem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 21:58:02 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #2633 Dátum: 14 jan 15, 04:22:15 » |
|
Csabi28: Szerintem hivatalos. Eddig 2x láttam ezt a hírt. Angol és Japán nyelvű volt az oldal, ahol olvastam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2634 Dátum: 14 jan 15, 12:15:38 » |
|
fillerek-fillerek
minek is??? de komolyan, ez az 1 dolog, amit ha elmagyarázzák sem értem meg...elképzelem az anime készítőinek gondolkodását:
Én: kedves anime készítők, miért kell filler? ők: nagyon előrre haladtunk az animével, félő, hogy lassan beérjük a mangát, azt meg nem akarnánk. Én: oké, ha ennyire féltek, akkor ne 3-4 fillert tegyetek be. amúgy meg már most is olyan lassú az anime, hogy tele van tömve felesleges, oda nem illő jelentettel. Ja és ez még a harcok rovására is megy, mivel az is olyan mint egy lassított felvétel. ők: jó-jó, de így nyerünk egy kis időt, fel tudunk gyorsulni. Én: 3-4 fillerrel mennyi időt nyertek???! Na jólvan rátok hagyom. De ha már itt tartunk minek fillereztek? ők: hogyhogy minek, hát az imént mondtuk? Én: Nem arra értem. Ott van könyörgöm, egy rakatnyi melléksztori. Fel lehetne őket szépen sorjában dolgozni, van ott aces, cp9-os is. Nem jó ötlet? ők: nem, mi sokkal jobb mellék sztorikat tudunk kitalálni Én: Aham... el is hiszem. Akkor miért nem mentek mangakának és csináltok egy saját mangát, ha ennyire tehetségesek vagytok? ők: nem tudom. Én: hét én sem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #2635 Dátum: 14 jan 15, 13:10:27 » |
|
"nem, mi sokkal jobb mellék sztorikat tudunk kitalálni" LOL Ezen jót kacagtam. Amúgy valóban bölcsebb döntés lenne a sok side-storyt kiadni animében, hisz rengeteg van ( Wapolos, Eneles, Caribous stb ) és ha mindet megcsinálnák egy két részesre, mint anno a Buggy-st, akkor nem kis időt nyernének ezzel. Oké, hogy hol van már pl. Enel, hogy aktuális téma legyen, de egy nosztalgikus beszélgetésben, hogy mennyi mindenen túl vannak már a Szalmakalaposok és mennyi mindenkinek ellátták a kicsi popsiját, tökéletes hely lenne a side-storyk beszúrására
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2636 Dátum: 14 jan 15, 21:17:12 » |
|
Azért mert ezeket a melléksztorikat megcsinálnák az nem garantálná, hogy jó is lesz. Amúgy megfigyeltem, hogy alapvetően jól indul mindegyik filler történet de valahol közepén mindegyiket elrontják. Sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #2637 Dátum: 14 jan 16, 05:50:34 » |
|
Na jó. Elnézést a filmes fake hírért. Na meg a régebbi fake spoiler-ért is. Az a kép valójában az új openinghez van. Szóval. Megint elnézést. Buzdítom én itt a népet feleslegesen. Opening 17 preview http://vimeo.com/84255117(Remélem most nem linkeltem megint egy fake cuccot sem. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2638 Dátum: 14 jan 16, 09:59:02 » |
|
Hát ezért az op-ért így nem vagyok odáig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2639 Dátum: 14 jan 17, 23:37:59 » |
|
Hát ez nálam se nyert eddig, a Hands Up sokkal jobb volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|