24 nov 27, 18:33:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 162 163 [164] 165 166 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 744004 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2445 Dátum: 13 szep 09, 19:21:57 »

Egyenlőre nem tudom hova tenni Momonosukét. Felszökik egy hajóra, mindenkivel tök goromba, mert ő egy szamuráj, mikor étellel kínálják azt elutasítja, szóval inkább lop magának egy gyümölcsöt, mert ez a szamuráj módi. smirksweat

Így, hogy ez egy mesterséges gyümölcs, ami defektes, nem csodálom, hogy rózsaszínű lett szegény.^^ Azért érdekes képessége van, hogy felhőket teremt és azokon megy a levegőben. Az viszont nagyon hülyén nézet ki, hogy lóg ki a nyelve a szájából a padlóra és teljesen érthetően beszél, miközben nem is mozgatja a nyelvét. >.<#

Meglepő volt látni, hogy Luffy 100%-osan végig halgat valamit és közben figyel. Az egyedüli, akinél ezt tette az Rayleigh, de ő ugye nem akárki. Úgy néz ki fejlődött e téren, persze a memóriája még mindig nem az igazi, hogy nem emlékezett Momonosuke nevére főleg, hogy mondta, hogy szamuráj.

Sanji meg a G5 volt a legjobb ebben a részben. "Feketelábú tesó még azelőtt megöl minket, hogy a gáz végezne velünk!" xD
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2446 Dátum: 13 szep 09, 22:30:50 »

one piece 711:

megnézve a múlt heti részt úgy érzem ki kell fejtenem a dícséretemet:)
 rég kaptunk ilyen jó, minőségi op részt! én nem tudom mi van/volt eddig az op anime készítőjével, de marineford után ez talán az 1. olyan rész, ami élvezhető:)

engem nem zavar a filler, kb annak veszem, hogy akkor szünetel az anime. de a mangából készült változatot ne töltsék tele szarságokkal! bocs a káromkodásért, de erre nem találok más szót. ez a készítőknek üzenem: ne csesszék el oda munkáját! ha agymenésük van töltsék tele 100százalékig filler részekkel az animét. de átmenet ne legyen!

én oda helyében kirugatnám a mostani készítőket. milyen jogon cseszik el a világ legjobb mangájából (nyersanyagából) készíthető animét?
csináljanak olyan fillereket mint alabastában, hisz azokat átugrom. de ne nyomják tele oda munkáját az ő agymenésükkel, mert abből moslék lesz:)

am a rajzolás is kifejezetten jó volt az eddigi (marineford ótai) részek óta:) ugye most is havas tájon játszódik a sztori, mint a drum szigeten. a punk hazardos téli grafika eltörpül a drumos grafika mellet!
a havazást is nagyon gagyi effektel oldották meg...

remélem összekápják magukat.
Naplózva
OnePieceComment
Gennin
*

« Válasz #2447 Dátum: 13 szep 13, 21:36:56 »

One Piece 711

Vergo vs Smoker csata jól meg volt animálva, eközben Vegapunk hangja remélem nem változik meg, mert eléggé jó öregies hangokat mindig is szerettem. Caesaré nem tetszik. (Már bocsesz), valamilyen Moria fajta hang eltorzitott Shulolololo - ra számítottam volna. Morába szerettem a Kísisisisisit. Nos Caesar Sulololololoja is  vót.
Naplózva
sordoran
Chuunin
*

« Válasz #2448 Dátum: 13 szep 15, 12:52:14 »

One piece 612:

Egész jó kis rész volt ez. Bár mikor bevágták Mocha vissza emlékezését, majdnem elkezdtem kaparni a falat, de szerencsére hamar tovább léptünk. Így összességében jó volt, ennél rosszabb ne legyen most már, a harc is kifejezetten tetszett. Sanji nagyot alkotott, a G5 legénysége meg elég könnyen "irányítható" smirksweat
Következő rész is jónak ígérkezik, végre várom, nem csak "kötelességből" nézem végig.
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #2449 Dátum: 13 szep 16, 15:52:25 »

Végre egy jó rész Mosolyog
Már nagyon hiányzott az izgalom(habár én olvasom a mangát is, szóval...) és a humor.
Zoro úgy néz ki egy méltó ellenfelet talált magának, ami nem is baj a Gyojin-sziget nevetséges "ellenfele" után. Ami még nagyon tetszett az Nami jelenete volt a hajszárító támadásával, "Tolvajmacska, 16 millió Beli" jogosan vélte helytelennek az összeget Mosolyog Sanji és G-5 most fényt vitt a One Piece nézők életébe ^^ Rég nevettem ilyet egy új részen(sajnos kevesebb a hülyéskedés, mint a kezdetekben). Mone "kedvesebb"(de lehet a "nőiesebb" lenne a megfelelő szó) arcát is jó volt látni egy pillanatra.
A következő résztől sokat várok, hisz nekem az egész PH Arcban az tetszett a legjobban.
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2450 Dátum: 13 szep 16, 17:21:13 »

Ez tényleg jó rész volt.
Én személy szerint örülnék, ha Mochát utolérnék a gyerekek. Adna a helyzetnek egy kis drámai hatást, hogy még a saját társukat is bántanák a cukorka miatt. Persze Chopperék időben érkeznének de a cukrot azért befalnák. Na de vissza a részhez.
A Bleach és a Naruto után a One Piece is elért a szárnyakkal rendelkező női ellenfélhez Még a szárnypengét is láthattuk, igaz a Bleachben szereplő hölgynek kicsit menőbbek voltak a szárnypengéi. Hümm-hümm
Zoro mindig megtalálja a "kardforgató" ellenfeleket. Azért ahogy látom azokat a tűket már nem nagyon fogja Mone bevetni. Rossz is lenne, ha Zoronak állandóan csak kardforgató ellenfelei lennének.
A G5 és Sanji megint a toppon voltak a poén terén. Nevet Ahogy tömegesen kigúnyolták Zorót az nagyon nagy volt.^^ Mone meg szépen fogadta a dicséreteket, aranyosan elpirult.
Most majd megláthatjuk, hogy Tashigi-chan mennyit fejlődött a két év alatt.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2451 Dátum: 13 szep 16, 19:36:56 »

Ez valóban 1 korrekt és egész élvezhető rész lett Mosolyog
A gyerekes jelenetektől már herótom van, kajak rosszat fogok álmodni... Azonban a Mones részek tetszettek, Nami és Tashigi szépen kitettek magukért Mosolyog A hóleány is szimpatikus számomra. Nagyon ragaszkodik a gyerekekhez, nekem már a PH ív eleje óta nem tűnik annak a kimondottan vérbeli gonosznak. Remélem szépen el lesz magyarázva, hogy miért csinálja ezt.

Sanji és G5 baromkodása vitte az epizódot, rég nevettem ekkorákat ikszdé Jól elvannak együtt és Mone elpirulása is vicces volt Nevet
Várom a kövi részt  kacsint
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2452 Dátum: 13 szep 17, 10:28:06 »

Szerintem szimplán velejéig romlott Monet és nem akarja, hogy kinyírja a főnöke, ha elveszíti a gyerekeket.
Robin döbbenetesen beszédes volt ebben a részben. Ő és Nami szépen törtek előre és örülök, hogy végre nem csak egy az egy elleni küzdelmet láttunk hanem némi csapatmunkát is.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2453 Dátum: 13 szep 17, 23:12:02 »

Én nem gondolom, hogy Monet gonosz lenne. Inkább azt gondolom, hogy tökéletesen lojális a főnökéhez illetve annak parancsaihoz. Ahhoz a típushoz tartozik aki mindenáron végrehajtja a parancsot. Tökéletes lett volna Akainu mellé, ráadásul nem buta. Nagyon jó megfigyelő és elemző képességgel rendelkezik a képessége mellett, amely nem utolsó.
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2454 Dátum: 13 szep 20, 11:41:44 »

nah végre:)

ez a rész valami zseniális volt:) nagyon jó hangulata volt neki, egy teljesen élvezhető részt láthattunk:)
Naplózva
sordoran
Chuunin
*

« Válasz #2455 Dátum: 13 szep 22, 13:02:54 »

613:
Na végre, ezt a részt vártam, és egész jól megoldották. Ebből az arc-ból ez a csata volt egyik legjobb számomra, és remekül vissza adták ahogy mangában is volt. Amennyire szenvedős, elhúzott volt az arc eleje, most végre már kezdenek felpörögni a dolgok. Következő részt annyira nem várom, unom a gyerekeket smirksweat
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2456 Dátum: 13 szep 22, 15:50:39 »

Elég unalmas rész volt. Elismerem, az az öt perc, mikor Zoro akciózott és egy kicsit veszekedett Tashigival jó volt, de a többi iszonyatos időhúzás. Jó lett volna, ha legalább Luffy kijut a veremből.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2457 Dátum: 13 szep 22, 20:06:11 »

Nézhetetlen volt. Sajnálom. Tudom, lehet mondani, hogy mindig is ilyen volt a One Piece, miért nem szoktam még meg?
De néha azért betelik a pohár.
(Slusszpoén, hogy egy konkrétan 10 másodperces jelenet alapján adták az epizód címét... FACEPALM)
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2458 Dátum: 13 szep 22, 20:30:13 »

Igen Dani, általában az epizódok címe ha már 2 percet lefed a részből, akkor örülhetünk..  smirksweat

Amúgy szerintem egész korrekt rész volt. Így összesen 2 rész alatt elintézték Mone-t, ami pont elég idő is volt, nem kell ezt tovább húzni. Zoro szépen megmutatta a foga fehérjét Nevet Kemény volt, ahogy szétvágta és Mone kétségbe esése is nagyon para volt Mosolyog

Nagyobb negatívumként a grafikát tudnám most felhozni; elég gyenge volt a rajzolás a részben, voltak "érdekes" fejek. Elég csak a Zoro x Tashigi flashbackre ránézni...
Naplózva

Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #2459 Dátum: 13 szep 23, 14:40:31 »

A rész cselekményével nem volt komolyabb bajom, mert már hozzászoktam ahhoz, hogy húzzák az időt, de ez egy olyan rész, amit inkább mangában fogok újra és újra elolvasni, mert nekem ott jobban átjöttek a dolgok... A Zoro féle harc jó volt, mert nem tért el a mangától.

A rajzolás valami borzalmas volt, nagyon sokat rontott az élvezeti értékén a résznek. Tényleg voltak olyan fejek, hogy annál még egy-egy óvodás is jobbat alkot. S mint kiderül Mone az agya helyén is hajat tart...
Összességében egy felejthető részre sikeredett :/ Többet vártam.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 23, 14:41:12 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Oldalak: 1 ... 162 163 [164] 165 166 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins