24 nov 23, 22:16:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 161 162 [163] 164 165 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 742021 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2430 Dátum: 13 aug 28, 14:47:51 »

Az a gáz, hogy utóbbi időben iszonyú sok szünet volt a mangában, így még lassabban halad a sztori, mint alapból.
Valóban leginkább Enies Lobbyhoz érdemes hasonlítani az ívet.

Jó volt a mai rész. Itt az Animében sokkal hangulatosabb volt a Mone-Luffy párbaj.
...
Megjelent Mone, Zoro simán elintézi őt, hakival. Mone mondjuk felvette a harcot Luffyval, de Luffy nem volt eszes, Mone meg az - Tudjátok, hogy szorgalmas, Caesar említette. - Zoro szerintem szét tudja vágni a hórétegeket.
Most akkor olvasod a mangát vagy sem? Nagyon "rafinált" vagy.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
OnePieceComment
Gennin
*

« Válasz #2431 Dátum: 13 aug 29, 09:25:54 »

Nézem a mangát is. De attól még Kommentárkodom, hogy a többi ember is gondolkodjon, hogy mi lesz.
Persze, én tudom, hogy mi lesz.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2432 Dátum: 13 aug 29, 09:44:41 »

Az rendben van, hogy kommentálsz ide is, de ne árulj el olyan dolgot ami még nem szerepelt az animében. Vagy akkor, jobban taglald a mondataidat, hogy semmikép se lehessen félre érteni. Ez így elég off.

On: Sajnos a úgy tűnik, hogy a gyerekek ezen arc-ban pont olyan szerepet töltenek be, mint a gyojin arc-ban maga a gyojin-ember ellentét.  Ez adja meg a vázát az arc-nak.  Idegesítő persze, de úgy sem tudunk mit tenni ellene. Buffalo és Baby 5 érkezése viszont talán új csavart hoz a történetbe Nevet Vajon kik harcolnak ellenük?
Naplózva
Shing
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2433 Dátum: 13 aug 29, 10:13:10 »

Hát ezt spoiler nélkül nehéz elmondani, de megpróbálom. A kövi saga annyiban talán jobb lesz, hogy érdekesen alakul majd a cselekmény és több szállra szakad a történet. Tehát nem tudsz majd bele unni, mert ha jól csinálják gyakran lesznek helyszín váltások....................
Köszi Hiei a részletes infót, ilyenekre voltam kíváncsi. Akkor a köv. ívben még bizakodok. Bár lehet, hogy benyomnak ezután pár fillert, ami tényleg nem lenne akkora gond, csak utána tényleg pörögjenek az események.
Naplózva
Zeref
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2434 Dátum: 13 aug 29, 11:43:16 »

Hát ezt spoiler nélkül nehéz elmondani, de megpróbálom. A kövi saga annyiban talán jobb lesz, hogy érdekesen alakul majd a cselekmény és több szállra szakad a történet. Tehát nem tudsz majd bele unni, mert ha jól csinálják gyakran lesznek helyszín váltások....................
Köszi Hiei a részletes infót, ilyenekre voltam kíváncsi. Akkor a köv. ívben még bizakodok. Bár lehet, hogy benyomnak ezután pár fillert, ami tényleg nem lenne akkora gond, csak utána tényleg pörögjenek az események.

Ezután nem lehetne valami jól ide passzoló fillert rakni. Elég szorosan kapcsolódik egymáshoz a 2 saga. Kb olyan lenne mint anno a Bleach Arrancar arc közben a Démonkarod filler (azt hiszem ez volt).
Naplózva

"Mert álom a bűn és álom a jóság,
De minden álomnál több a valóság"
- Karinthy Frigyes
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2435 Dátum: 13 szep 01, 20:13:20 »

Na, először is, lássuk a rész címét: "Ökölharc! Két Altengernagy Csatája!" Ez mind szép és jó lett VOLNA, de ez a 18 perces játékidőből (-2 perc előző rész ) KEMÉNY 3 perc volt. Három. Nem egyszer sütik már el ezt, de igazán szégyellhetnék magukat.

Az egész anime lassú, és ez továbbra is így fog maradni, szóval ezt nem tárgyalnám ki többször. VISZONT azt, hogy az alapból reumás csigát alázó tempóra még azzal is rágyúrnak, hogy MINDIG 5 helyszínt mutatnak, az már valami pofátlanság. Nem tudom mangában is így van-e, de ez nekem nagyon nem tetszik.

De hogy valami jót is írjak a részről; az altengernagyok összecsapása tetszett! Azt sajnáltam, hogy gyakorlatilag tényleg 2-3 perc volt eddig (legalábbis remélem) az egész, de legalább pörgős harc volt. Smoker és Vergo keze, amikor besötétül az ugye a haki ? Mert ugyanolyan, mint Luffy-nak. Bár egy ilyen csak kézt erősítő tekkai-nak is elmenne. Mosolyog

A többi szálat nem is tárgyalnám ki, mert unalmasak és nem is nagyon érdekeltek. Viszont meg kell jegyeznem, bölcs döntés volt Caesartól, hogy megnövesztette a haját  kacsint Mert a flashbackben  Lehánylak Mint valami agyilag zokni stréber kisfiú ( és ez nincs messe az igazságtól ikszdé )
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #2436 Dátum: 13 szep 01, 21:39:02 »

Mivel egy anime rész egy mangafejezetet dolgoz fel, ezért a válasz igen, mangában is így van. Ha részenként egy-egy helyszínt mutatnának, akkor nem lehetnének átfedések illetve utalások. Most... komolyan, mi értelme lett volna a 609. rész végén lévő jelenetnek, ha előtte nem mutatják, hogy Brook meg Kinemon leverik a sárkányt? Annó a mangában mindenkinek úgy jött le, hogy az Momonosuke volt. Mert UGYANÍGY volt megcsinálva. Szerintem teljesen jó, hogy így halad a sztori, mármint ez a több helyszínes megoldás, mert ha egysíkú, egy helyszínen játszódó történetet szeretnék, akkor Pokémont néznék életem hátralévő részében. Vagy Fairy Tailt.
Naplózva

Shing
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2437 Dátum: 13 szep 02, 08:57:53 »

Az egésszel az a baj, hogy hiába a több helyszín, mindenhol 1 dolog történik. Pl. Luffy találkozott a sárkánnyal (vagy inkább csak meglátták egymást és ezt húzták amennyire csak tudták), Sanji-ékhoz betört a gáz, Namiék és a havas csaj között volt egy rövid párbeszéd, a "mester" terveit tovább láthattuk, stb.
A következő részben majd Luffy és a sárkány mond egymásnak 3 mondatot, Sanji-ék tovább szaladnak, stb...
Valamire való történés nincs csak 3-4 részenként.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2438 Dátum: 13 szep 02, 11:51:50 »

Majd beindul az anime, ha elkezdődnek a harcok.

Hogy ez a Caesar mekkora játékos. ikszdé Elmehetne színésznek olyan alakítást lenyomott most. Én csak világbékét akarok! De elnevezem az által készített tömegpusztító fegyvert Halálországnak mert féltékeny vagyok Vegapunkra. Nevet És végre meghallottuk Vegapunk hangját és kiderült, hogy nem egy alacsony öregember.

Kevésnek éreztem a mozgóképet főleg a kis részletekben. Mikor Smoker nézte a tartályokat és szálltak fel benne a buborékok az kemény 3 képkocka volt. És mikor Caesar összeöntötte a két folyadékot a kis kémcsőből vagy 10-15 másodpercig folyt ki a lila folyadék.

Úgy tűnik végre Momonosuke is megjelent. Elég hülyén néz ki az a rózsaszín sárkány főleg, hogy reszket, mint egy nyárfalevél.

Smoker és Vergo keze, amikor besötétül az ugye a haki ? Mert ugyanolyan, mint Luffy-nak. Bár egy ilyen csak kézt erősítő tekkai-nak is elmenne. Mosolyog
Szerintem is Haki mert Smoker ellen nem érne sokat a Tekkai.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2439 Dátum: 13 szep 02, 13:54:21 »

Itt az Újvilágban elég gyakori lesz a haki és ezt a variációt választotta (fekete elszíneződés) Oda ha jól tudom. A következő Arc-ban elég sok embertől fogjuk majd látni ezt... A tekkai hozz általában oda mondják hogy "tekkai" vagy is eddig úgy volt.
A rész elég lapos volt de már kezdem megszokni sajnos... hát a rózsaszín sárkány eléggé illúzió romboló én más színt adtam volna neki ennél szerintem már bármi jobb lehet.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #2440 Dátum: 13 szep 02, 14:05:07 »

Még mielőtt félreértené valaki, maga Oda rajzolta őt rózsaszínűre:

http://naruto-kun.hu/manga/mangas/One%20Piece/693/One_Piece_693_02-03.jpg
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2441 Dátum: 13 szep 08, 19:51:08 »

Na ez végre egy tűrhető epizód volt.
Bepillantást nyerhettünk Momo múltjába, ami annyiból jó volt, hogy megtudtuk, hogy mesterséges gyümölcsökkel kísérleteznek. Így már világos, hogy Smiley robbanásánál is ilyen dolgot láttunk.

Momonosuke érdekes módon tud "repülni" ikszdé Brook keresgélése is vicces volt.
Ez a kis tényleg nagyon minimális Smoker vs Vergo "harc" is nagyon tetszett, elnézném egy egész részen keresztül Nevet Smoker kemény volt, amikor Rokushikit használt, névszerint a Sorut Nevet

Luffy és Zoro badass nézése meg mindent vitt Nevet
Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2442 Dátum: 13 szep 09, 11:24:26 »

Hú ez jó kis rész volt. Nevet

Az arc kezdete óta talán ez volt az első rész amin nem éreztem azt, hogy húzzák az időt. Ez nagyon dicséretes.

Annak is örülök, hogy tisztázva lett, hogy a "feketedés" Vergonál és mindenki másnál a fegyverzet színét szimbolizálja.
Viszont volt olyan, hogy Luffy megütötte CC-t hatásosan úgy, hogy közben nem volt fekete a keze, így ez szerintem 2 dolog miatt is jó megoldás.

1. Ez alapján csak akkor látható ha tényleg magas szinten komolyan használják.
2. És így magyarázható, hogy Amazon Lily-n és még régebben Skypiea-n miért nem láttuk ezt. A válasz egyszerű ők nem voltak azon a szinten, hogy látható is legyen.

Viszont egyedül Rayleigh esetében azért erősen kérdőjeles, hogy miért nem láttuk, hisz neki jóval Luffy szinte felett kell lennie sőt elvileg eddig minden látott Haki használóval simán felvenné a versenyt.
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
OnePieceComment
Gennin
*

« Válasz #2443 Dátum: 13 szep 09, 15:30:03 »

Mert, akkor még Oda nem találta ki, hogy fekete legyen a keze. Lehet, de szerintem nem tervezte ezt előre.
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2444 Dátum: 13 szep 09, 16:07:16 »

Persze, hogy nem tervezte előre ez egyértelműen látszik.

De viszont  Rayleigh tanításának kezdete és az amikor luffy úgy használta a Hakit az  nagyon közel volt egymáshoz (valós időben). Nagy Valószínűséggel amikor Rayleight tanárnak "adta" akkor már tudta, hogy valamiképp láthatóvá fogja tenni, ezért nem értem, hogy tőle miért nem láttuk ezt. Bár lehet, hogy később találta ki, hogy hogy is nézzen ki. Vagy lehet, hogy az ő hakija annyira erős hogy majd más kinézettel fog társulni és azt nem akarta lelőni előre.
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Oldalak: 1 ... 161 162 [163] 164 165 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins