25 aug 19, 18:32:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 122 123 [124] 125 126 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 888721 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
RoronoaZoro
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1845 Dátum: 12 aug 18, 06:55:10 »

Jó ebben az ábrázolás módban, hogy tényleg tudod biztosan, hogy na most akkor hakit használ.
A háború közben sokszor nem lehetett tudni. Csak találgattál, hogy vajon használt hakit, nem használt... Technikai KO.
Mai napig talány, hogy Mihawk rendelkezik e hakival vagy sem.
Szóval ja, elb.ászták kicsit a dolgot, de innentől szerintem meg lehet szokni és egyértelmű legalább a haki használat.
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1846 Dátum: 12 aug 19, 13:12:02 »

560:
Tetszett. Zoro fillerbunyója a világítóhal-emberrel is optimális időhúzás volt. Hyouzou ámokfutása sikerült egy kicsit gagyira. Lehetett volna több fázisrajz is.

Deckent sajnáltam. Hiányozni fog a bahohohohoshiiiiirahoshiiiiii.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1847 Dátum: 12 aug 28, 13:13:49 »

Más animék nézése miatt elhalasztottam az utolsó 2 rész megnézést, de most erre is sor került. Így legalább jobban pörgött számomra a cselekmény. Nevet

560:

A Hody tai Decken kis szösszenet nagyon tetszett. Az utóbbinak semmi esélye nem volt. Mondjuk a másik meg megevett vagy 10 tucat pirulát, szóval kérdéses lenne egy fair harcban, de én akkor is Hody-ra voksolnék.

" Nami-san elesett a széllökéstől!" Hát ezen behugyoztam, nagy hülyeség volt ikszdé Legalább puhára esett.  Ördögi

Hyouzo most olyan erős lett, mint Hody, így nem csak Luffy-nak kell megküzdenie egy teljesen feldoppingolt ellenféllel. Érdekes harc lesz.

561:

Franky-t meg Zeo-t még most se tudom megunni, hatalmas figurák ikszdé

Az Arabastás bevágást öröm volt látni mai grafikával. Nem mintha a 10 évvel korábbival lett volna problémám, de csak jobb az az aktuális minőséggel. ( Remélem ugyanez igaz lesz, a Nami specialra )

"Decken halj már meg!" ikszdé Szerencsétlen milyen szánalmas módon esett össze ikszdé

A harcpárok végre kialakultak, szegény csajok csak egyszerű harcosokat kaptak, de hát azokat is le kell győznie valakinek.

A rész végén megcsendülő Episode nullás ost menny volt füleimnek, nagyon jól átadta a drámai hatást.

A grafikájával itt-ott voltak problémák, de közel se volt olyan vészes, mint a Shippuuden mostani részeiben.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1848 Dátum: 12 szep 09, 19:48:49 »

Mi van ezzel a topiccal ? Teljesen kihalt.

Újfent és ismét együtt néztem az utolsó 2 részt, így talán a kettő együtt alkotott egy normális epizódnyi történést.

562:

Szánalmasra sikeredett ez a rész. Egyrészt alig történt benne valami, másrészt a grafika nagyon gyenge volt.

Az is röhejes, hogy Hodi már 5.-jére repül el, és még mindig ilyen eleven... -.-'

563:

Ez már valamivel érdekesebb rész volt. Tetszett ahogy Sanji cukkolta Wadatsumit, hogy; a Kraken még mindig nagyobb ikszdé

Robin jelenete csillagos ötösre sikeredett. Valami hihetetlen volt, ahogy hidegre tette az ellenfelét és az alatta halható Mission Impossible feelingű ost nagyon jó választás volt hozzá.

Viszont amennyire vártam, hogy kicsoda Hody és mit mondott Fukának, annyira csalódtam a dolgon. Komolyan mondom ez volt a One Piece sorozat eddigi legszánalmasabb fordulata. Valami röhejesre sikeredett. Mennyivel vagányabb lett volna az a verzió ( amit én vártam ), hogy amikor Fukasboshi megkérdi Hody-t, hogy ki is ő és miért teszi azt amit, ő azt mondta volna : "Taiger, az apám volt"

Mennyivel értelmesebb és jobb fordulat lett volna, de neeem ők csak gyilkoló gépek, és erre kellett volna várnom 1 hetet... -.-' Hálát adok magamnak, hogy egybe néztem a két részt.

Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1849 Dátum: 12 szep 09, 21:10:18 »

Nos, valszeg azért ilyen kihalt a topic, mert ezeket a részeket nem nagyon lehet, csak egy féle képpen értékelni.

Am, a felvetésed, hogy "Tiger az apám: sztem az sablonos lett volna. A másik, hogy az egész arc az ember-gyojin ellentétre épül. Ezért nem meglepő szerintem ez a fordulat. Azt mondjuk nem állítom, hogy jó ez így, de már nem sok van az arcból Nevet relatíve....
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1850 Dátum: 12 szep 09, 21:56:24 »

A részt nem kommentálnám mert moderátor vagyok^^. A tiger az apán hát ezen olyat röhögtem:DDD Egyszer se jutott az eszembe, hogy Hodi apja Fisher lett volna:D A manga/anime arc ezen kijelentése tetszett, hogy nem tettek vele semmi. Rosszabb mint Arlong  és ez egy fontos pont. Ő egy beteg halcska aki istennek képzeli magát. Nem ember, de még csak nem is Gyojin. A részen 2x aludtam be amúgyxD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1851 Dátum: 12 szep 14, 12:44:20 »

Sziasztok. Most kezdtem bele a one piece-be. A fillerek milyenek? Érdemes megnézni őket?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1852 Dátum: 12 szep 14, 13:07:32 »

Én megnéztem a fillereket is, hozzáteszem, hogy nem csak ebben a sorozatban hanem a többiben is. Változatos a fillerek minősége. Vannak rendkívül jó és szórakoztató, vannak átlagos és van egy - két gyengébb filler is. Hogy mi a jó azt nemigazán akarom megmondani mert ez egyénenként változik. Abban viszont szinte mindenki egyetért, hogy a G8 filler talán még a rendes történetnél is jobb. Vannak rövid és vicces filler is. Én ezeket szerettem. Viszont kifejezetten nem tetszett az ellopott kalózzászlós történet. Átlagosnak pedig a Davy részeket mondanám. Mivel ez egy hosszabb történet igy azt kell mondanom, hogy volt benne ami kifejezetten tetszett és volt amit nagyon rühelltem. A magam részéről minden esetben azt kell mondanom, hogy egyszer mindegyiket érdemes megnézni aztán a néző eldönti mit kedvel meg belőle.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1853 Dátum: 12 szep 14, 14:36:31 »

One Piece animéről beszélünk, tehát nincs több mint 50 rész, ami filler.

Na már most egy 200-300 részes sorozatban ez lehet sok lenne, de ennek már 560+ része van, tehát jóval kevesebb mint 10%-a a filler, ami szerintem szinte semmi.

A filler sztorik tényleg olyanok, ahogy rini67 írta. Szerintem nézd meg őket mert van sok jó közöttük, és így legalább nem kell kínlódnod, hogy melyik részeket ne nézd.
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1854 Dátum: 12 szep 14, 14:50:18 »

Én momentán filler ellenes vagyok, de mivel annó az animével kezdtem, így nem tudtam, hogy mi filler és mi nem. A manga elolvasása után jöttem csak rá, hogy mi a +. Rinivel egyetértek, hogy mindenkinek más jön be, viszont van nem egy olyan rész ahol a normál történet számomra rosszabb mint néhány jobb filler, szóval 1x nézd meg mindegyiket, aztán majd eldöntöd, hogy jó e. G8 az az a filler mai eddig legjobban bejött bármely animében.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1855 Dátum: 12 szep 16, 19:11:42 »

Na a rész megint elment a semmivel gyakorlatilag.

Az epizód első felének, a Hodi-s visszaemlékezésnek sok értelme nem volt, és eléggé túl lett húzva.

Kezdem unni már ezt a végtelen hajó zuhanást és vízi üldözést, de szerencsére már a végéhez értünk.

Ami tetszett az az epizód utolsó 2 perce. Chopper kicsit túl izmos lett, de Franky és Zoro továbbra is nagyon vagány. Legjobban ezeket a szalmakalapos vs új gyojin tiszt harcokat várom már, ami úgy látom, a következő részben bőven benne lesz Nevet
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1856 Dátum: 12 szep 16, 20:29:51 »

A Szalmakalaposok vs Új Gyojin Kalóz tisztek inkább majd az 568. részben fog kiélesedni, addig épphogy csak kóstolgatják egymást ^^ De aztán már csak pár rész, és vége a tengermélyi kalandoknak. Egész pontosan az 575. résszel fog végződni, ha 1 fejezet = 1 rész. Tehát decembertől már egy új ív veszi kezdetét, ami még jelenleg is fut a manga oldalain.
Naplózva

Neptunusz
Gennin
*

« Válasz #1857 Dátum: 12 szep 19, 17:48:35 »

A rész vége tényleg jó volt, de Choppernek nem tetszik ez az új formája sem =/ A régiek sokkal jobbak voltak.
Naplózva
Sosi16
Chuunin
*

« Válasz #1858 Dátum: 12 szep 23, 11:04:34 »

A legviccesebb hogy hordy és bandája mind egy együtéses történet, mégis hónapok óta nem történik előrelépés az ügyben. Talán most.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1859 Dátum: 12 szep 23, 13:10:50 »

Hát Choppernek jobban tetszett amikor hangosan üvöltő, világító szemű bestia volt. Mert így mosolygósan a normális szemeivel nem valami ijesztő. Így most olyan, mint ha a hétköznapi alakjában lenne csak nagyban. Viszont az várható volt, hogy megtanulja irányítani.

Brook viszont sokat fejlődött. Már 3 új technikát mutatott nekünk. Bár neki volt is hova fejlődnie. Pojén
Luffy új támadása igen látványos. Jól elrepítette vele Hódit, aki jobb híján megint csak szteroidozni tud. Lecsaphatná már végre.
A Noah már hány rész óta zuhan ? Nevet Lassan azért leérhetne vagy megállíthatnák már. xD
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Oldalak: 1 ... 122 123 [124] 125 126 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins