25 feb 22, 16:43:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 103 104 [105] 106 107 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 763443 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1560 Dátum: 12 ápr 09, 10:56:03 »

Thriller Barknál néha néztem, hogy milyen feje van Robinnak, Enies Lobbynál sztm sokkal jobban nézett ki. De nem csak az animések csinálják ezt, Robinnak a legutóbbi pár mangában nagyon durván Hancock beütése volt: Itt meg itt

Nami meg tényeg jól nézett ki régen, a hajának nagyon szép színe volt, most meg. Hogy néz ki.:O

Ja,meg Zoro túlizmozása is elég irritáló néha, de mivel legutóbb kb.525. részt láttam nem zavar x3 És Fisher Tiger miért is lett piros?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #1561 Dátum: 12 ápr 09, 11:20:53 »

Viszont egy piros pontot kapnak az anime rajzolói, mert Otohime feje feleolyan rossz sem lett, mint vártam.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #1562 Dátum: 12 ápr 09, 11:27:25 »

Szerintem nami arca az egy dolog, hogy változott, mégis csak eltelt 2 év. De nekem néh ami furcsa, az a szeme. Mostanában ilyen világosbarna szokott lenni. Régen meg elég sötét volt xD Báár amikor nagyot néz, olyankor meg lila. ikszdé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1563 Dátum: 12 ápr 09, 11:45:31 »

Az emberek szemszíne folyton más, hangulattól, fényviszonyoktól, meg miegymástól függően.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1564 Dátum: 12 ápr 09, 19:13:58 »

Szerintem tök menő Zoro azzal a Mike Iron Tyson nyakkal. Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1565 Dátum: 12 ápr 09, 22:27:12 »

Szerintem, ha egész életedben gyúrnál, mint az állat és ennyit edzenél, akkor te is így néznél ki, mint Zoro :DDD
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1566 Dátum: 12 ápr 09, 22:28:38 »

Jaja Zoro the best! Nevet

De amúgy szerintem is gusztustalan ez a vastag nyak. Nekem Zoro az Enies lobby részeknél, meg a Skypiai epizódoknál jött be a legjobban, ott írtó vagány rucikban volt Nevet
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1567 Dátum: 12 ápr 10, 07:59:41 »

sypiánál volt rajta egy ratyi kék ujjatlan, ellenben enies lobbynál valóban menő volt az a sárga hawai inge, föleg ahogy suhogott miközbe luffyval áttörték a 3200 méteres hullámot
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1568 Dátum: 12 ápr 10, 11:17:05 »

Na megnéztem a crosscovert!

A part 1-ben nagyon ocsmányul rajzolták le a szalmakalaposokat, de a part 2-ben viszont nagyon szépen.

A történet nem volt rossz, sőt, nekem jobban tetszett, mint az első crosscoveré.

Gomu-Gomu no csapd le csacsi ikszdé Zoro és Expanda harca is vicces volt, szépen elintézte a kigyúrt macit, de ez egyértelmű volt Mosolyog
Sanji és ez a Sunny ( akinek Ivankov a hangja ikszdé ) ökörködései is tetszettek, tényleg nagyon egyformák Nevet
Érdekes volt ez a Zebra is, de mindezek mellett én még mindig a Toriko ellen vagyok, nagyon nagy ökörség az egész, csak ezek az elfogási szintek tetszenek, azon kívül semmi. Maga a főszereplő célja is 1 nagy baromság, szóval biztos nem fogom nézni.

Végre jövőhéten folytatódik a ONE PIECE!! Úgy látom felgyorsulnak az események, mert már benne lesz az a bizonyos vérátömlesztéses dolog is. Akkor most jövőhéten új opening ? Remélem igen, mert 1 éve is így volt, a crosscover után lett új op, és most is így kéne, mert eltelt a 26 rész, és remélem nem akarják még több hónapig is ezt a we go-t nyomatni...
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1569 Dátum: 12 ápr 10, 11:39:47 »

A rajzolás szerintem sem volt épp csodaszép... az első felében meg főleg xDDD

Olyannyira beindulnak az események, hogy csak na! Ugyanúgy 1 rész = 1 fejezet. xDDDDD

Nekem az OP-vel nincs bajom, de ha jobban belegondolok, nem is biztos, hogy csinálnak újat, elvégre új képsorokat nem nagyon tudnának gyártani hozzá úgy, hogy a Gyojin-szigeti részek közül is legyenek benne elemek. Spoilerezni meg nem fognak. Úgyhogy ha lesz is új opening, a képi világa igencsak szegényes lesz szerintem xDDD
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1570 Dátum: 12 ápr 13, 10:32:23 »

Nem voltam éppen elájulva a résztől de az ellenkezőjét sem állíthatnám a film után. Mondjuk ezt nem is igazán mondhatom mert tudtam, hogy ilyen részek jöhetnek most egymás után. Ettől függetlenül nem volt rossz. Mondhatjuk azt, hogy elment.

Éppen most olvastam, hogy meghalt Dracula Mihawk szinkronhangjának színésze Aono Takeshi 75 éves korában. Nyugodjon békében! Neki még biztosan lenne szerepe a történetben, tehát új hangot fogunk idővel hallani, tehát ne lepődjék meg senki.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1571 Dátum: 12 ápr 13, 10:45:47 »

Nekem valamiért nem tetszett ez a második crossover. Nem tudom, valahogy tökre bénázásnak tűnt, amit Luffyék műveltek. Mint mikor az ellen a "nagy" gorilla ellen Toriko bevette a kugi punchot, oké (szerintem már az kifektette volna simán), de Luffy-nak tényleg egy fegyverzet színét kellett bevetni? Hagyjuk már, mikor a NAGY krákent kiütötte, ehhez elég lett volna egy sima gomu gomu no pistol. De azt meg kell hagyni, hogy az animáció és a rajzolás szebb, mint az előző cross over-ben, bár voltak érdekes fejek, amiket rajzoltak ikszdé

R.I.P. Aono Takeshi Szomorú

Hm... én azt mondom, jó az 1 rész = 1 fejezet, így lehet lassú és kissé vontatott az egész, de nincs filler (bár ebben imádom a fillereket, nincs bajom velük), és nincs összecsapva az egész Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Landmine
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1572 Dátum: 12 ápr 13, 12:18:41 »

Akkor nem csak én éreztem az utóbbi időben kicsit vontatottnak.Mondjuk ezeket a visszaemlékezős részeket a mangában se szerettem de nemsokára vége utána jön csak az amire igazán várok. Nevet

R.I.P. Aono Takeshi

Mondjuk meglepődni nem kell majd,ha feltűnik az elkövetkezendő részekben mert már Marineford óta más a hangja.Sajnáltam is anno,hogy nem tudta folytatni mert nekem jobban tetszett a régi Mihawk Takeshivel.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1573 Dátum: 12 ápr 13, 13:07:52 »

Tényleg nem akarok senkit megbántani ezzel, de Aono Takeshi már jó ideje nem adja a hangját a One Piece-hez. A háborúban emiatt volt Mihawk-nak új hangja, a Baratie arc alatt hallhattuk Aono Takeshi hangján megszólalná a sólyomszemű kardforgatót, szóval semmilyen változás sem lesz a hangok közt emiatt.
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1574 Dátum: 12 ápr 16, 08:00:37 »

Ezen a héten lesz One Piece?  Hümm-hümm
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Oldalak: 1 ... 103 104 [105] 106 107 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins