25 feb 22, 16:27:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 763429 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1545 Dátum: 12 ápr 06, 10:25:14 »

Érdekes, bár az biztos jó azért, hogy égben játszódik, meg egy epic pillanat volt, mikor Luffy megütötte a haranggal Enelt. Amúgy Hazug Norland Pirul arra emlékszem, meg amikor Sanji is emlékezett rá, hogy az a mese North-Blue-n volt ismert, ahol ő is született.
Tapion: flashback utáni részek epicek lesznek, úgyhogy már csak pár rész és be fog igazán indulni a Gyojin arc Mosolyog és akkor lesz igazán izgalmas, legalábbis én így látom.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 10:25:47 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1546 Dátum: 12 ápr 06, 13:56:26 »

Fogalmazzunk úgy szerintem, hogy végre megmozdul a történet, olyan tekintetben amit mindenki vár.  Vajon mit is tudnak Luffy-ék 2 év után.  Mondjuk az tény, hogy lesz néhány epic pillanat, amiből sok amv lesz, és nem hiszem, hogy valaki ki fogja bírni, hogy csak egyszer nézi meg őket.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1547 Dátum: 12 ápr 07, 16:01:20 »

Kijött az OP első részének HD verziója. Egy az egyben megegyezik a 640-es régi kiadással csak most szélesvásznú és HD verzióban.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1548 Dátum: 12 ápr 07, 16:12:38 »

Csak löknék egy elérhetőséget, mivel én megvetem a google-t Nevet
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1549 Dátum: 12 ápr 07, 16:26:01 »

Most szedtem le a Tokyo Toshokan oldalról. [OPC-Raws]_One_Piece_01_Special_Edition néven megtalálod. Csak a feliratot kell átidőzíteni és kész is. A képi világ ami hasonló mint a régi de mégis szebb a HD és a wide képnek köszönhetően. Tulajdonképpen egy hivatalos felskálázás.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1550 Dátum: 12 ápr 07, 21:58:49 »

Hogy látod Rini megéri leszedni? Esetlegesen megőrizni?
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1551 Dátum: 12 ápr 07, 22:39:27 »

Mivel egy az egyben megegyezik a régi feldolgozással (még a régi magyar subbal is) csak képvilágilag szebb, főleg a HD és a széles felbontás miatt, így mindenképpen érdemesebb lecserélni a régi verziót. A feliratot csak át kellett időzíteni  és tökéletes. Tehát nem nagy munka. Tulajdonképpen egy gyárilag kitöltött és felskálázott verzió. Én mindenképpen kicserélem az enyémeket, pontosabban az elsőt már ki is cseréltem.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 22:54:47 írta rini67 » Naplózva
Rub
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The magican

« Válasz #1552 Dátum: 12 ápr 08, 07:25:28 »

Szerintem csak akkor éri meg ha HD-b**i az illető. Lényegébe a régi részt fogták és levágták az alját, és most örülne,hogy HD-s. Szerintem egy 13 éves gyerek csinálta WMM-rel. Szóval semmikép nem kell olyanra számítani mint a kai-nál.
Naplózva

"I don't see your death in the cards"
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1553 Dátum: 12 ápr 08, 10:22:29 »

Attól valaki nem lesz HD.... mert jobban szereti a minőségibb terméket. Márpedig ha van lehetőség egy jobb minőséget használni akkor miért ne tenné az ember. Lehet, hogy aki monitoron nézi annak nem annyira látható a különbség és nem zavarja annyira, de ha egy nagyméretű full HD tv-n nézi akkor eléggé más a látvány. Másrészt ennyi erővel akinek a jobb minőség nem tetszik annak lehetne azt mondani, hogy ö pedig igénytelen.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #1554 Dátum: 12 ápr 08, 18:42:40 »

Hat-hét hetente szoktam bepótolni a One Piece részeket, ez a hét most érkezett el. Egyre jobban szemet szúr, hogy Nami és Robin fejét mennyire szerencsétlenre rajzolják az anime készítői. Már-már felháborítónak tartom, hogy a sorozat eleje óta mennyire visszaesett a színvonal (ez főleg az Arlongos Namis visszaemlékezésnél látható). Ennyire tökmindegy nekik, hogy milyen munkát adnak ki a kezük közül? Nem lennék ennyire "dühös", ha nem két főbb szereplő arcát roncsolnák ilyenre.
Csak hogy egy példát is mutassak:
Nami régen - Nami most
Ráadásul a régiek közül ez még a "nem a legszebb" kategóriába tartozó képe a navigátornak.
Valószínű, hogy csak engem idegesített ez fel, de gondoltam kipanaszkodom magam.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1555 Dátum: 12 ápr 08, 18:50:43 »

Jogos a panaszkodás mert én is észrevettem, viszont van olyan is ahol szebben rajzolták mint korábban. Én ezért nem akadtam ki erre a dologra. Ez a sok különböző rajzolótól függ. Az más kérdés, hogy a rendező vagy a fő animátor elfogadja. Nagyon látható ebben és nem csak ezen animén belül, hogy melyik csapat csinálja az adott jelenetet. Például két részen de még egyen belül is látható eltérés a rajzolások között.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 19:15:02 írta rini67 » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #1556 Dátum: 12 ápr 08, 18:57:24 »

Rajzolás szempontjából nekem a Thriller Bark-os csapat jött be a legjobban. Robin arcát olyan szépre még szerintem senki sem rajzolta, mint ő/k, és a többiek kinézete is totálisan rendben volt az arc során.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1557 Dátum: 12 ápr 08, 20:05:27 »

Ha rajzolás szempontjából nézzük, akkor nekem az Enies Lobby-s felállás volt a kedvencem, főleg, mikor ott álltak a bástya falak tetején és szemben velük a CP9-n, meg Robin és Franky ott, nagyon szép volt Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
renato
Vendég
« Válasz #1558 Dátum: 12 ápr 09, 09:56:03 »

Hát nem tudom... nekem Robin rajzolása legjobban TB alatt jött be..
Enies Lobby - Thriller Bark

Franky pedig szerintem mindkét helyen jól nézett ki, a fiúk rajzolása általában mindig a legjobb.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1559 Dátum: 12 ápr 09, 09:59:21 »

Hát Zoro a time jump után olyan nyakkal rendelkezik mint egy gorilla. Egyszerűen már irritál az abnormális nyakaXD Nami fejét már én is megfigyeltem többször is.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins