25 feb 22, 22:42:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 101 102 [103] 104 105 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 763659 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Duuu
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1530 Dátum: 12 márc 18, 22:13:08 »

Hát az engem is idegesített, hogy tele lett téve nami visszaemlékezésével a rész.  A 10.percnél azt hittem, hogy egy gyors amv-t csinálnak az arlongos részekről visszaemlékezésképpen, de örültem, hogy nem. A visszaemlékezésnek Otohime, és Tiger dolgairól remélem nem lesz annyira elhúzva mint a mangában, mert nem akarok 1 hónapig visszaemlékezésen élni. Sajnálatos módon elvesztette az arc kezdeti lendületét mostanra, és ez annyira nem jó.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1531 Dátum: 12 márc 18, 22:34:09 »

Mangában 8-9 fejezet volt a flashback, ennyi résszel kell számolni, mivel most igencsak 1 rész = 1 fejezet.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1532 Dátum: 12 márc 25, 17:38:02 »

Elkezdődött hát a régi múlt története!

Ez az expozíció jobb lett, mint vártam.
Szépen bemutatta Ottohimet, aki igencsak egy érdekes egyéniség xD
Jó volt látni Arlongot és Jinbei-t együtt civakodni Nevet Sajnálatos, hogy Arlong ilyen lett, pedig neki is lehetne egy sötét múltja és 1 célja, ergo lazán illene a Szalmakalapos kalózokhoz Nevet Ha már 1 csontváz meg robot is van Arlong, igencsak megállná ott a helyét  kacsint

A rész vége nagyon zsír lett, ahogy megpecsételik magukat a Nap jellel. Kíváncsian várom a folytatást.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1533 Dátum: 12 ápr 01, 18:24:42 »

Enyhén kihalt a topic, megint az 1 héttel korábbi hozzászólásom után írok ikszdé

Érdekes rész volt, tetszett amikor a Nap kalózok harcoltak a tengerészekkel.

Ez a kislány ( :O, én inkább fiúnak néztem) nagyon ijesztő volt ikszdé Kirázott tőle a hideg, komolyan mondom.
Bár érthető, ha belegondolunk miken ment keresztül.

Kizaru meg forral valamit... Elsőnek azt hittem, hogy ezt a gyereket használja fel, de a rész vége alapján, már nem vagyok benne biztos. Mindenesetre kíváncsian várom, mivel rukkol elő.

Jövőhéten meg toriko crosscover... smirksweat Már előre látom milyen izgalmakban lesz részünk. ikszdé
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1534 Dátum: 12 ápr 01, 20:38:06 »

gondolom azért kihalt a topic, mert mindenki a visszaemlékezés utáni részt várja, ahol remélhetőleg bemutatják végre az erejüket luffyék.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1535 Dátum: 12 ápr 05, 21:38:11 »

Ne is mond iszonyat tepedelem az anime. Szívesebben néznék fillert komolyan mondomxD Vontatott lassú és unalmas a dolog. Elvesztette már az újdonságát is Gyojin sziget. Látvány is már kevés:( Megszoktam. Régen untam ennyire op animét.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1536 Dátum: 12 ápr 05, 21:43:03 »

Szerintem azért most nem olyan rossz, bár amilyen jónak lett beharangozva a Gyojin sziget Water7ben olyan gagyi lett Szomorú
Am én csak egyszer untam az animét, valahol az Arabasta arcnál.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 05, 21:47:15 írta hamisjoe » Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1537 Dátum: 12 ápr 05, 21:44:21 »

Tényleg jobb lenne itt a bevezetésnél és a visszaemlékezésnél az 1rész/2 manga, mert nagyon vontatott az egész.
A harcos részeknél meg szétfillereznék, mert a harcot azt könnyű és szabad is Nevet Szal ott meg fél mangát is feldolgozhatna a rész. Így szerintem sokkal jobb lenne, és nem tűnne, olyan vontatottnak.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1538 Dátum: 12 ápr 05, 22:51:45 »

Gyojin-arc is eljutott nálam Skypiea szintjére, nézem-nézem, unom, nézem és egyszerűen pörgetem tovább az eseményeket, mert mangában már olvastam és tudom, hogy mennyire uncsi, főleg a flashback, pfúúú, MÉG nem spoilerezek, de amit művelnek Fisher Tiger-ral az már szégyen volt.
Egyetlen pozitívuma az volt, hogy feltűnt Kizaru és persze azért Arlong is ott van, aki még egy jó pontot jelent Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #1539 Dátum: 12 ápr 05, 22:59:22 »

xD Hát nem tom, nekem skypiea az egyik kedvenc arcom volt. A gyojin sziget arc viszont eddig egyáltalám nem tetszett, kivéve most ezt a visszaemlékezést. Arlong 4ever xD Ez most teszik ahogy arlong civakodik jinbeiel, bár ez a kiscsaj most nagyon idegesített. Mint vmi madárijesztő komolyan mondom Mosolyog
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1540 Dátum: 12 ápr 05, 23:09:12 »

Hidd el mangában sem volt jobb a kislány ikszdé de neked hogy tetszhetett skypiea?? :O Mi volt benne neked az a momentum, ami tetszett? Én köbö csak azt szerettem benne, ahogy fel lett vezetve, szóval ahogy feljutottak oda (például Jaya arc ezerszer oda-visszaveri), meg egy-két poén jó volt benne (mikor Luffy utánozta Sanjit és Zorót ikszdé, meg ahogy ellenállt Luffy Enel villámának Nevet), de azon kívül nem sok jót tudnék mondani róla...
Max még abból a szempontból volt jó, hogy láttuk Roger aláírását a phoneglyphen és ez bizonyíték volt arra, hogy ott járt, meg az írás ugye Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1541 Dátum: 12 ápr 05, 23:30:14 »

Gondolom úgy, hogy mind mások vagyunk, más tetszik nekünk, máshogy látunk dolgokat és azt amit látunk máshogy értékeljük. Ezért lehet az, hogy valakinek tetszik és valakinek nem. Engem például az Arabasta első részei nagyon felhúzott, de Luffy végső harcát sem csíptem, viszont a többi része Arabastának elment. Pedig a többiek végső csatája tetszett de Luffyé nem. De nem tetszett az ősi sziget kaland sem, főleg Mr. 3 és a kifestő kis csaj harca, pedig jókat nevettem rajta. Tulajdonképpen jobban belegondolva mindegyik részben volt jobb, kedvelhetőbb és volt rosszabb unalmas részei. Az biztos, hogy nekem az Impel Down részek volt az ami egy az egyben tetszett a legjobban.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 05, 23:39:53 írta rini67 » Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1542 Dátum: 12 ápr 05, 23:41:21 »

Na igen, kinek a pap, kinek a paplan Mosolyog ezért is érdekelne az, hogy mi tetszik skypieában drszabinak Mosolyog
Arabasta arc jó volt, szerintem ott rendben volt minden, meg kemény volt, hogy Luffy 3x próbálkozott, mire leverte Crocodile-t Mosolyog Little Garden szerintem csak azért lehetett gyenge a többinél, mert nem volt olyan nagy ellenség Mr.3, az tény, hogy elfogta Luffy-n kívül mindenkit szinte, de azért nem volt rossz Mosolyog főleg Sanji és Crocodile beszélgetése, idézem: "halló itt a szaros étterem" XDDD Sanji adja Nevet
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1543 Dátum: 12 ápr 06, 07:27:58 »

Az az egyedüli baj, hogy hetente jönnek  részek. Ha valaki így nézte volna a sorozatot az elejétől fogva, akkor szar lett volna már akármelyik arc. Egyben nézve sokkal érdekesebb lenne ez is. A Gyojin-sziget és Skypiea abban hasonlítanak egymásra, hogy úgymond semmi közük a földi dolgokhoz. Viszont talán ezért is lehet őket szeretni.

Hozzátenném, hogy öcsém pl csak azokat a dbz sagákat szerette régen, amelyikben volt ss1 szint. 10 évesen. Azóta átértékelődött benne. Javaslom ennek is a pozitív dolgait lássuk meg, ne a rossz oldalát.

U.i. A másik öcsém pedig olyan volt, hogy ami nekem tetszett, az neki is, ami szerintem szar volt az szerinte is. Tehát csontig benyalt. Remélem érthető a célzás.
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #1544 Dátum: 12 ápr 06, 09:53:42 »

Hát nem is tom, úgy tetszett a storyja. Égben van, xD meg ahogy kiderült a hazaudós csávóról, hogy valójában nem is hazudós(áá nem jut eszembe a neve, pedig itt van a nyelvemen Mosolyog valami roland volt nem? )
Annyi, hogy nekem így az maradt meg, ha felidézem, hogy arabasta arcban volt pár uncsi rész, de utána skypiea arc viszont az elejétől a végéig tetszett.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Oldalak: 1 ... 101 102 [103] 104 105 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins