Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #1425 Dátum: 11 dec 19, 09:26:59 » |
|
Fukaboshi hangja iszonyatosan ismerős nekem. Vakon azt tippelem, hogy Renji. Van Der Decken hangja meg Bellamyé lett. Onizuka-kun hangját egy szó után megismerem:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1426 Dátum: 11 dec 19, 09:38:14 » |
|
Decken hangja nekem is beugrott  túl jellegzetes hozzá, hogy ne. Ami Fukaboshit illeti, kicsit csalódott vagyok. Egy kicsit mélyebb hangot képzeltem el hozzá, mivel ő a legidősebb tesó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #1427 Dátum: 11 dec 19, 09:40:45 » |
|
Nekem tetszik a hangja. Ami meglepett, hogy kék a hajaXD Aranyszőkének képzeltem.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #1428 Dátum: 11 dec 19, 19:24:34 » |
|
Na ez a rész is fergetegesre sikeredett! Még mindig tetszik ez a partos táj, ahol most is voltak, nagyon szép és hangulatos. Luffy irtó menően elintézte Hammondékat, nagyon tetszett. Remélem Sanji mihamarabb jobban lesz! Szegény milyen fejet vágott már ,amikor a csaj betette a fejét a mellei közé. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #1429 Dátum: 11 dec 19, 19:29:09 » |
|
Hiei: dettó, én se néztem volna ki a kék hajat  Amúgy, ja nagyon király. Mangában kicsit semmilyen, olyan semleges volt a Gyojin-sziget kinézete, de animébe nagyon szépen visszaadja a hatást  Viszont most jutottam el arra a pontra, hogy Sanji orrvérzése rohadtul irritál... (már mangában elég volt átélni...), viszont amikor a sellőket meglátta, az mindenért kárpótolt 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1430 Dátum: 11 dec 19, 19:37:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
 |
« Válasz #1431 Dátum: 11 dec 19, 20:22:40 » |
|
Milyenek legyenek? 10 részen belül változzon a mellük mérete? (ezalatt értem az op elejét mert akkor nami hát eléggé deszka volt  körülbelül az 50. résznél kezdett el neki terebélyesedni xD )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1432 Dátum: 11 dec 19, 20:34:42 » |
|
Nem pont arra gondoltam  Hanem ara, hogy tök lazán a melleik közé rántanak egy idegen embert. Itt egy példa, na meg Sanji reakciója  Ha már úgy is ez a téma 
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1433 Dátum: 11 dec 20, 22:49:39 » |
|
Na Sanji megtalálta az ő All Blue-ját . Itt én is laknék . 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi89
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1434 Dátum: 11 dec 21, 11:49:21 » |
|
Hali! Mikor teszitek fel a one piece részt???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1435 Dátum: 11 dec 22, 14:45:49 » |
|
Hoppá Luffy de cselesen mentát gear second-ba  Nagyon tetszett.  Nagyon úgy néz ki, hogy most már a legkisebb mozdulattal/mozdulattól is képes "felhúzni" magát. Ez nagyon hasznos lesz majd egy komolyabb csatában. A Haki is király volt ahogy lecsitította a szörnyet. Az is látszik, hogy nagyon jól tuja kontrollálni, hisz nem ütötte ki, csak elvette a kedvét a támadástól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kankuro Gaara
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1436 Dátum: 12 jan 06, 00:35:30 » |
|
Öhm, remélem megtaláltam a megfelelő témát.  Szóval....most járok 329.résznél. Ugye ezek filler részek? Az Atchino család, Lovely Land? Én szépen végig szoktam nézni mindent(na, jó 1-2 rész tekergetve ment, mint utólag kiderült filler. Dx), de ezt már nem bírom.  És érdemes egyáltalán végig néznem, nem lehetne átugorni? És meddig tart? Tudom túl sokat kérdezek, de fúúh >.< Köszönöm szépen! 
|
|
|
Naplózva
|
,,Ne versenyezz az idiótákkal! Mert legyőznek a rutinjukkal!" ,,Én nem szeretem az egoistákat, mert nem engem szeretnek."
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #1437 Dátum: 12 jan 06, 00:47:04 » |
|
Először is, érdemes végig nézni, mert nem rossz egy arc, még ha filler is. Másodszor, a 336. részig tart ez a filler arc és utána jön Thriller Bark, ami szintén jó  Harmadszor pedig, a fillert nem kell megnézni, mivel nem fűződik a mangához, úgyhogy ha úgy gondolod kihagyhatod, bár én a helyedben mindegyik fillert megnézném a One Piece-ből, mert azok legalább élvezhetőek ^^
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1438 Dátum: 12 jan 06, 12:40:56 » |
|
Filler epizódok: 50-51. rész 54-60. rész 93. rész 98-99. rész 101-102. rész 131-143. rész 196-206. rész 213-216. rész 220-226. rész 279-283. rész ( 5 rész visszaemlékezés, az első és az utolsó egy személyről, a 2-3-4. rész pedig két-két személyről ) 291-292. rész ( Luffy Detektívfőnök ) 303. rész ( Detektívfőnök ) 317-319. rész 326-335. rész 336. rész ( Chopperman ) 382-384. rész 406-407. rész 426-429. rész ( a 10. mozi előzménye ) 457-458. rész ( flashback marineford előtt, a shichibukai és a tengerészet eddigi sztorijai ) 492. rész ( OP-Toriko crossover ) 497-499. rész
samdav pedig nyilván úgy értette, hogy sok más animével ellentétben itt értelmes, élvezhető filler sztorik vannak. Tényleg érdemes megnézni őket, de ha ki szeretnéd hagyni, használd az előbbi listát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 06, 12:42:05 írta Tapion D. sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #1439 Dátum: 12 jan 06, 15:43:30 » |
|
Értelmes és élvezhető? A Foxy-s fillerek kimaradtak nektek??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|