25 feb 23, 20:41:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 93 94 [95] 96 97 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 763920 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1410 Dátum: 11 nov 26, 18:45:11 »

Robinnak ha jól emlékszem nem segítettek:D. Franky sajnos tényleg retardáltan néz ki. A szokásokat leszámítva nincs baj annyira senkivel:D. Chopper sapkája nem tetszik a másik jobb volt. Ez nagyon fanoknak készült:d.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Senais
Chuunin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Erza Scarlet

« Válasz #1411 Dátum: 11 nov 26, 20:25:04 »

Robin dragonnál volt, még kiderülhet egy-két dolog Nevet
Naplózva

"Láncaid lehulltak s im azontúl soká
Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1412 Dátum: 11 dec 04, 04:03:55 »

Örülök, hogy nem húzzák a dolgokat, és halad a történet, bár sanji orvérzése tényleg kezd kicsit sok lenni.
Usopp technikája jobban néz ki animében mint a mangában Nevet

Végre a pödörbajszú is színrelépett.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1413 Dátum: 11 dec 04, 10:53:51 »

Huh, annak az óriásnak a szinkronja WTF xD Nem gyerekhangrra számítottam, de megértem, hogy ezt választották. Tényleg, az ál-szalmakalapos usoppnak csak nekem nagyon ismerős a szinkronja?  Gondolkozik
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #1414 Dátum: 11 dec 04, 11:30:24 »

Az összes ál-Szalmakalaposnak a valódiak közül adja valaki a hangját. A hamis Luffy-nak például Sanji szinkronszínésze.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1415 Dátum: 11 dec 04, 15:09:28 »

Komoly? Az nem semmi xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
renato
Vendég
« Válasz #1416 Dátum: 11 dec 04, 15:41:12 »

Igen.
Demalgo - Sanji
Fake Zoro - Usopp
Fake Nami - Chopper
Fake Sanji - Zoro
Fake Sogeking - Franky
Fake Robin - Nami
Fake Chopper - Luffy (furcsa, de mégis Nevet)
Fake Franky - Brook
Robinon kívül az összes Mugiwara tag valamelyik fake tagnak adja a hangját.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1417 Dátum: 11 dec 04, 17:07:51 »

De a hamis chopper egy róka volt xD ergó nem is beszélt Nevet
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #1418 Dátum: 11 dec 04, 17:14:06 »

"(furcsa, de mégis)"
Írta renato amúgy az állat hangokat is ki kell valahogy adni.
Azért milyen ironikus hogy sanjinak zoro adta.Nevet Bár fordítva nem igaz pedig vicces lett volna.Nevet
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1419 Dátum: 11 dec 04, 19:29:44 »

megnéztem újra ezeket a részeket, és tényleg xD Ha figyelek, hallani lehet, bár a hangjuk el van változtatav. nagyon vicces így nézni xD
Naplózva

OneTailed
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Saiyan

« Válasz #1420 Dátum: 11 dec 05, 12:44:41 »

On: Nagyon királyok a new world-os részek, kár hogy Robin jó szokásához híven megint titkolódzik :-) Ez már régen se tetszett, de minden más fenomenális alig várom a Gyojin szigetet :-)

Off: Égetett feliratos részek elképzelhetőek a jövőre nézve? :-)
Naplózva

Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
Senais
Chuunin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Erza Scarlet

« Válasz #1421 Dátum: 11 dec 06, 16:19:15 »

amikor megütötték akkor vinnyogott
Naplózva

"Láncaid lehulltak s im azontúl soká
Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #1422 Dátum: 11 dec 11, 19:25:24 »

Szerintem mindenki kíváncsi a csapat új erejére, ezért türelmetlenek vagyunk, de én nem bánom, hogy így megy a manga/anime ahogy. Ha most hirtelen hatalmas csaták keretében erődemonstráció lenne, az nem lenne számomra az igazi. Nem vallana a szerzőre, meg magára a One Piecre sem. Én is várom már a nagy harcokat..de ne siessük el.  Oda szépen kidolgozta az első felét, szerintem a másodikat sem fogja összecsapni.  Mosolyog
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1423 Dátum: 11 dec 12, 17:09:27 »

Na sikerült megnéznem így egybe a Shinsekai-os, timeskipes részeket, és nagyon tetszett!
Az opening elsőre nem tetszett, de most hogy így már többször meghallgattam/néztem nagyon bejön.
Tetszik a 2 évvel idősebb szalmakalapos csapat is. Usopp belépője nagyon tetszett, szerintem ő erősödött a legtöbbet a múlthoz képest.Azért Zoro se volt semmi. Félbevágja azt a hatalmas hajót, mint anno Mihawk Kriegét, majd megszólal:"Szerintem rossz hajóra szálltam."- nocsak ikszdé
Franky változott így külsőre a legtöbbet.Tényleg teljesen olyan már, mint egy robot, de nem is titkolja, még úgyis beszél. Nevet
Nagyon bírom, teljesen kiszámíthatatlan 1 figura, meg rajta lehet röhögni a legtöbbször. Megnyomod az orrát kijön a haja, a kezéből 1 kisebb kéz jön ki." Világítani fog a szemével!" Erre a mellbimbójából jön a fény, meg amikor Caribou ott nagyban szövi a tervét az ott nézi, nézi, nézi, az meg észreveszi hogy bámulják, majd szép lassan visszabújik a hordóba, hát én azon a jeleneten behaltam ikszdé
Amikor Luffy leveri a pacifistát libabőrös lettem. Nagyon durva, hogy régen mind a 9en kellett rámenniük és használniuk a legerősebb technikájukat, most meg Luffy 1 ütéssel kiüti. De az se volt semmi amikor legyőzték a Krakent."Kissé" tápos lett Luffy, aki már megtudja őt izzasztani az már tényleg Boss lesz.De azért a többiek is tanultak egyesmást. Látom fel is ment Luffy vérdíja még anno 400 millióra, nem is csodálom. Biztos, sőt tuti lesznek új plakátok, mivel mindenki jóval erősebb lett és máshogy is néznek már ki. Én a következőt tudom elképzelni, így kb.:
Luffy: 500 millió, Zoro: 300 millió, Sanji: 200 millió ,Usopp: 60 millió, Nami: 30 millió, Franky: 70 millió, Robin. 100 millió, Brook: 50 millió és Chopper is azért többet érne, mint 50 beli, szerintem megérne vagy: 40 milliót, de ha tudja majd iránytani a végső szörny formáját, és szerintem 2 év alatt biztos megtanulta, ér vagy: 80 milliót.
És végül a csapat megérkezett a Gyojin szigetre.Nekem Skypia jut erről eszembe, egy teljesen más világ ez is. Szerintem egész hangulatosra sikeredett.Szegény Sanjinak elég lesz ott kibírna, már így is vérszegénységben szenved, akkor majd mi lesz most vele. Róla jut eszembe, azt mondta, hogy ez az All Blue, akkor most elérte a célját ?
És a rész végén megjelenő titokzatos figurának, tuti van valami köze Arlonghoz. Érdekes történetnek ígérkezik.
Na végezetül, nagyon klafa volt így a 11 részt egyszerre megnézni, és végre haladhatok én is az aktuális animével együtt Nevet
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1424 Dátum: 11 dec 13, 15:27:36 »

Snaji az All Bluet csak azért mondta, hogy ott maradhasson x) és szerintem a nami-usopp-chopper trió kb. egyforma erős. ugye nami is legyőzött már pár tápos embert (ms. dublefinger, califa), és azóta még erősebb lett. 16 milla semmi, BUGGYnak 15 xD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 93 94 [95] 96 97 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins