25 feb 24, 07:25:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 87 88 [89] 90 91 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 764101 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1320 Dátum: 11 okt 10, 21:35:26 »

Igen, végre az első olyan pillanat Luffy-tól, amikor a Király akaratát azonnal latba tudta vetni Mosolyog Nem beszélve a Megfigyelés színéről Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1321 Dátum: 11 okt 11, 20:21:39 »

Duuu Luffy azért nem gomu gomu no-t vetett be mert akkor azonnal felismerték volna a közemberek, de így senki sem tudja, hogy mi történt. Nyugi nem kel félned, hogy nem fogja azokat is használni  Ördögi Csak kel a megfelelő alkalom  Nevet Sőt láthatjuk majd, hogy a fegyverzet színét is kiválóan kezeli.
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1322 Dátum: 11 okt 11, 22:22:08 »

Olvasom a mangát angolul is meg magyarul is, tehát tudom, hogy mi fog történni. Jól esik, hogy aggódsz értem Nevet Pontosan  Köszi. Amúgy úgy  gondolom, hogy ha bemutatkozott volna, gomu gomu no..-val sem történt volna semmi:D  Nem hiszem, hogy bárki is meg tudta volna akadályozni, hogy ne arra menjen amerre akar, de ez csak személyes vélemény.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1323 Dátum: 11 okt 11, 22:38:20 »

Azért ezzel a hakis mutatvánnyal sokkal lazább és sokkal kúlabb volt Mosolyog Nevet Na már remélem bekövetkezik a következő részben a "Kumás akció" Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1324 Dátum: 11 okt 11, 23:37:21 »

Szerintem, még nem. Csak előjön a baltásgyilkos:D Mivel rendezetlen számlájuk van:D
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #1325 Dátum: 11 okt 12, 18:30:06 »

tetszett a rész zoro menő volt amikor kettévágta a hajót:D
Naplózva
Sosi16
Chuunin
*

« Válasz #1326 Dátum: 11 okt 16, 11:36:27 »

Úristen hát fel...szák az agyamat ezzel, hogy már 3 rész óta még mindig nem sikerült normálisan találkozniuk.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1327 Dátum: 11 okt 16, 12:40:13 »

Nyugi, a mangában a 602. fejezetben áll össze a csapat teljesen, az még talán... 2-3 rész Mosolyog
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1328 Dátum: 11 okt 16, 12:47:12 »

De Franky és Robin és Sunny már találkoztak Nevet Ahogy Chopper, Nami és Usopp is Mosolyog
Na meg Sanji és Zoro ikszdé A legjobb páros Nevet Nevet
Tényleg nem kell sok és összejön a nagy csapat Mosolyog köbö 2 rész és találkoznak végre együtt szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 16, 12:59:14 írta samdav » Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1329 Dátum: 11 okt 16, 13:09:20 »

Hűű Franky mekkora egy batál állat lett ez valahogy a mangába nem jött át Nevet (mármint nem a kinézet hanem, hogy mennyit "nőtt" a teste.)
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Putir
Vendég
« Válasz #1330 Dátum: 11 okt 16, 14:14:21 »

nem tudom miről beszélsz samdav
chooper már mindenkivel találkozott:D
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1331 Dátum: 11 okt 16, 18:03:51 »

Mivel Tapion utolérte az animét ez a topic értelmetlenné vált. Ezért össze fogom vonni a szomszédjával. Addig is a témát lezárom.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Senais
Chuunin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Erza Scarlet

« Válasz #1332 Dátum: 11 okt 16, 20:08:22 »

nagyon szép az elején az az zene Nevet 3:19-től
Naplózva

"Láncaid lehulltak s im azontúl soká
Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1333 Dátum: 11 okt 19, 15:46:52 »

Végre sikerült beérnem az animét, ezért tartanék egy "kis" véleményt a részemről.
Még tavaly nyáron volt, amikor Naruto-kun bejelentette, hogy "One Piece hétvége".Látván, hogy mennyien örülnek neki, és milyen nagy volt a hajcihő körülötte, bátorkodtam én is megnézni az első részeket. A grafika az elején gyenge volt számomra, és annyira a sztori se fogott meg, de így unalmamban megnéztem napi 1-2 részt.Ez folytatódott, míg azt nem vettem észre, hogy EZ NEKEM NAGYON TETSZIK !
Épp amikor behatoltak az Arlong Parkba és Luffy legyőzte a halembert, onnantól vált különösen érdekessé számomra.
Olyan durván kialakított és részletesen megtervezett történetekkel találkoztam ebben az animében, hogy elgondolkodtam, én miket is néztem eddig ?( nem akarok más anime neveket felsorolni)
Eiichiro Oda olyan mangát hozott létre, ami olyan szépen, részletesen és megdöbbentően érdekesen ki van találva, hogy az hihetetlen!
Sok, nagyon sok fejezettel előre tudta már, hogy ennek a jelenetnek még nagyon-nagyon soká, de fontos szerepe lesz, pl a 60.részben feltűnő Laboon, akinek a jelentősége csak a 360as részekben derült ki, vagy hogy legyen Luffyéknak, egy olyan "gonosz" barátja, aki nagyon sokkal később, de támogatni fogja őket, gondolok itt a 100.részben megismert Mr. 2-re. Sose hittem volna, hogy ennek a karakternek ekkora szerepe lesz, hogy több, mint 300 rész múlva elengedhetetlenül nagy szükség lesz rá Luffy támogatásához Impel Down-ban.
A One Piece-ben még az is nagyon tetszik, hogy tele van különféle "arc"-okkal. Ez azt jelenti, hogy rengeteg hely és ott történő különféle események vannak.Minden szigeten teljesen más az egész cselekmény szerkezet, a cél és maga a történet. Gondoljatok bele, sok különálló történetet rengetegszer nehezebb kitalálni, mint egy 100-200 fejezeteken át zajló nagyobb történetet.
Szóval maga a cselekmény nagyon durván kivan találva, le a kalappal  a mangaka előtt.
A One Piece elején közel sem hittem volna, hogy ez ennyire részletes és eltervezett.Nagyon lassan, de egyre több információt tudtunk meg erről a világról, és már a mostani részekeben ott tartunk, hogy rengeteg cselekmény szál van elindítva, gondolok itt a szupernovákra, Yonkou-kra Tengerészekre és persze magukra a Szalmakalapos csapatra.
Nem is tudom, ki is írta még annó a naruto-kun blogon, de igaza volt, itt minden mugiwara tag megállná a helyét egy külön történetben. Nagyon tetszik a csapat, és hogy mindenkinek teljesen más a célja. Ez nem csak egy ilyen tipikus Shounen sztori, hogy én akarok lenni a legerősebb, nem! Itt valaki a legjobb szakács akar lenni, vagy a legjobb navigátor esetleg a tenger bátor harcosa, de akár a legjobb orvos. Minden főszereplő célja, szép és nemes. A karakterek is nagyon különbözők, nincs 2 egyforma jellem.
Összességben nagyon durván kivan találva ez az egész, és megértem miért áll az első helyen Japánban.

De hogy egy kis negatívat is mondjak:
-Eiichiro Oda kicsit érdekesen értelmezi az emberi szervezetet. Felrobban egy "atombombában", megsüti több százezer és millió voltos áramütés, hatalmas vágás éri, ami még a mögötte lévő házat is darabokra szedi, de...
a szereplőnek semmi baja, egy kicsit fáj neki, de egy kis kötszertől és pihenéstől már jobban is van. Én nem azt mondom, hogy ne bántsák ilyen durván egymást, hisz ez 1 shounen, de azért egy emberi test ilyeneket sose élne túl.
Belegondolva, picit meseszerű ez az egész. Frankyt elütötte 1 vonat és szinte teljesen robotot csinált magába, de hogy ? Nyitogatja ott a hasát, amiben a kólát tartja, ergo nincs belső szervei, de mégis iszogatja az innivalókat. Ugyanez a helyzet Brook-al, nincs gyomra de tud enni és nincs szeme de lát. Szóval kicsit irreális ez az egész.
- és a másik; maguk a karakterek.A Grand Lineig, még nem is nagyon voltak, de már egyre jobban elszaporodnak az ilyen groteszk, bizarr és kicsit sem reális testalkatú és arcú szereplők. Ez annyira nem zavar, mint az első negatívum, de azért nézhetnének ki reálisabbul is. Persze ez a poént tükrözi én értem, de akkor is... Legalább a főbb karakterek nagyon szépen néznek ki, gondolok itt Zoróra, Sanjira, Smokerre, Kidre, Law-ra stb.

Tudnék én itt még rengeteget írni a One Piece-ről, de hogy vége is legyen a szövegelésemnek:
NAGYON KÖSZÖNÖM A NARUTO-KUN.HU-nak, hogy megismertette velem ezt a nagyszerű animét!!!
Nektek hála megszületett a KEDVENC animém! Le a kalappal előttetek, hogy ilyen rövid idő alatt lefordítottátok, ezt a több mint 500 részt. Ha ti nem vagytok, lehet meg se ismerem , ezt a remek történetet, még egyszer köszönöm.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 19, 15:50:50 írta Csabi28 » Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1334 Dátum: 11 okt 19, 15:55:51 »

Üdvözöllek a One Piece rajongók tágas világában!
Nem akarom, hogy fényezzétek az ízlésem, de hamarosan újabb remek nagy animét/mangát fogunk elhozni nektek, a sok-sok szintén szuper projektünk mellé!
Naplózva

Oldalak: 1 ... 87 88 [89] 90 91 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins