25 feb 24, 10:22:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 85 86 [87] 88 89 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 764134 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
OneTailed
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Saiyan

« Válasz #1290 Dátum: 11 okt 01, 20:55:20 »

Nekem tetszett mindkét AMV, kedvet kaptam hozzá, hogy újból elkezdjem elölről az egészet Mosolyog Vagy csak a CP9 sagat mert az volt az abszolút kedvencem. Van egy olyan érzésem, hogy a 517-es rész után agyonvágnak minket egy 8-9 fillerrel, pont aktuális lenne mivel újra találkoznak, gondolom ezt megünneplik egy nagy adag visszaemlékezéssel... személyenként Nevet De persze ne nekem legyen igazam
Naplózva

Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
Putir
Vendég
« Válasz #1291 Dátum: 11 okt 01, 21:08:23 »

lehet sajna igazad lesz bár nemrég volt egy olyan hogy mindenki múltját nem? vagy csak én emlékszem úgy mert kb 500 részt ledaráltam 1-2 hónap alatt:D
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1292 Dátum: 11 okt 01, 21:18:10 »

Enies Lobbynál volt, mikor ott álltak a bástyánál a Szalmakalaposok és Luffy lelökte és leugrottak és míg zuhantak, akkor jöttek be a flashbackek.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Putir
Vendég
« Válasz #1293 Dátum: 11 okt 01, 21:20:38 »

nekem az tegnap volt:D
azért remélem nem lesznek flasbackek meg fillerek se nagyon op-be sose volt olyan sok filler szerintem (bár nem tudom melyik filler melyik nem:D) a davy fight vagy valami ilyen nevű arc filler volt?
Naplózva
Vhaearon
Chuunin
*

One piece the Best!

« Válasz #1294 Dátum: 11 okt 02, 08:27:39 »

NA megnéztem Nevet nagyon jó rész volt!! Nevet Van pár eltérés a mangához képest de ez alap. Az új opening nem rossz nem lesz a kedvencem de nem rossz az átvezető hát nemis tudom mit mondjak rá olyan semmitmondó de amugy nagyon király rész volt már várom a jövőhetet Nevet
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1295 Dátum: 11 okt 02, 09:02:22 »

Az új opening eléggé érdekes. Nem európai fülnek való:D Meg kell még szokni. Az átvezető szerintem is eléggé semmit mondó. Ami a legjobban idegesít, az a japán szinkronhangok változása. Az imitátor luffy-olyan mint a haragos sanji. Az imitátor sogekingnek meg  franky adja a hangját, és eltűnt nami lágy hangja Hmm? Ohh My God . Gondolom ezt a 2 év öregedéssel magyarázzák, de majdnem mindenkinek más a szinkronhangja.     

Maga a rész az jó volt:D Még a változások a mangához képest is:D.
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1296 Dátum: 11 okt 02, 09:54:03 »

Nem, az Manga sztori viszont az eddig legrosszabb (és remélhetőleg az is marad  ikszdé, nekem már a fejem is fájt tőle). Viszont a G8 arc az filler volt de a legjobb eddigi. Akik nem tudják, hogy melyik filler és melyik nem azok mindig azt hiszik, hogy a G8 az eredeti a Davy Back Fight pedig filler. Én tudtam, hogy melyik melyik és mégis alig tudtam elhinni hogy a Davy Back Fight az Manga story.

ÁÁÁÁÁ iszonyat jó lesz a mai rész remélem hamar lesz felirat  Nevet
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Putir
Vendég
« Válasz #1297 Dátum: 11 okt 02, 10:52:33 »

jaja
én tök birtam a davy back fightot Nevet szerintem vicces volt
Naplózva
Vhaearon
Chuunin
*

One piece the Best!

« Válasz #1298 Dátum: 11 okt 02, 12:17:03 »

Nem más a szinkronhang csak más a hangszín Nevet de nekem bejövős így mert tényleg 2 év alatt ez is változik. Brooknak meg a rockstarsága miatt van ez az uj hanglejtése de a szinkronhang az maradt az eredeti, Franky hangja semmit sem változott zoroésem és sanjié sem sokat.
Naplózva

Senais
Chuunin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Erza Scarlet

« Válasz #1299 Dátum: 11 okt 02, 12:36:31 »

Nagyon nem jönnek be az új szinkronok... Frankyval nehéz lesz megbarátkozni
Naplózva

"Láncaid lehulltak s im azontúl soká
Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1300 Dátum: 11 okt 02, 12:57:04 »

Melyik animét nézed? ikszdé Nincsenek új szinkronok.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1301 Dátum: 11 okt 02, 13:26:57 »

Nekem se tűnt fel semmilyen változás a szinkront illetően. Ha van is, valószínűleg csak valami kis változtatás lehet szerintem, ugyanis nekem nem tűnt fel.
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #1302 Dátum: 11 okt 02, 13:43:44 »

a animax vagy más ilyen csatorna egyébként nem tervezi leszinkronizálni ezt a animét?
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1303 Dátum: 11 okt 02, 13:52:30 »

Egyik kedves felhasználónk felhívta a figyelmemet arra, hogy tévesen írtam a hírbe, hogy:

Idézet
Magyarországon először nézhetitek meg magyar nyelvű felirattal!

Nos, ez nem téves. Ez a felirat magyaroktól van, magyaroknak szól, magyar nyelven. A Magyar Helyesírás Szabályainak megfelelve. Aki nem tartja be a szabályzatot, az rohadt nehezen tud magyar nyelvű feliratot gyártani. Aki a főoldalon ezzel jön a hírkommentekben, az nyer egy kétfőre szóló luxusutat Ban szigetére. Jelige: hozd el anyádat is!
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1304 Dátum: 11 okt 02, 14:19:55 »

Putir: nem hiszem, mivel elég hülyén hangozna Luffy támadásai, ha már csak azt a részét nézzük. Aszem még annó német RTL2 adta, na az fain volt, németül a One Piece Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Oldalak: 1 ... 85 86 [87] 88 89 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins