25 feb 25, 06:25:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 764472 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Krieg
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #1095 Dátum: 11 jan 14, 13:23:20 »

Ööö...a mai hír fejlécén (vagy mijén :D) az van írva, hogy One Piece 349. rész, pedig ma a 350.-et adtátok ki, ahogyan az a hírben írva vagyon. ^^
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1096 Dátum: 11 jan 14, 14:01:48 »

Már javítva van, de köszi az észrevételt ^^
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
David
Újonc
*

« Válasz #1097 Dátum: 11 jan 14, 14:03:32 »

megkérdezhetem mikor lesz a one piece 340- dik részétől megauploados letöltés???
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1098 Dátum: 11 jan 14, 14:08:38 »

Erre most én nem tudnék pontos választ adni, majd talán Cart ^^
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1099 Dátum: 11 jan 15, 16:48:04 »

Nekem is tetszik az Arabastás arc, hogy mindegyik föszereplő megvivja a saját harcát , ez nagyon bejött. Csak az nem tetszett , hogy 1 fegyver , ami megette a kutyagyümölcsöt. Ezt még  a mai napig nem értem , hogy hogyan xD.Inkább már 1 kutya lett volna , ami megette a fegyó gyümölcsöt, na mind1. Ha vki tudja az okát , irja le pls, mert lehet volt már szó róla , de én mégcsak a 140.rész körül járok.
Naplózva

soboka
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1100 Dátum: 11 jan 15, 17:37:51 »

Még a 340. részig nem derült ki, hogy csinálják. De elvileg valamilyen eszközzel, de ki tudja... >.<#
Naplózva
ikariam
Chuunin
*

« Válasz #1101 Dátum: 11 jan 15, 18:38:38 »

És Fehérbajusznak mekkora a vérdíja ? Mosolyog
Naplózva

http://titok0008.qwqw.hu <---Oldalam! nézd meg, One piece nevelde.(remélem nem gond, ha az akkor írj üzit Admin, és leveszem.)
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1102 Dátum: 11 jan 15, 22:29:15 »

Volt említve korábban asszem, hogy kifejlesztettek egy módszert arra, hogy tárgyak is ehessenek gyümit, hogy konkrétan megnevezték-e a módszert, nem emlékszem. De ezzel szerintem nem árulok el nagy spoilert, ha azt mondom, az Enies Lobby-arcban találkozol majd olyan karddal, ami gyümit "evett". :) ÉS most jön a spoiler: (bár ezt nem biztos, hogy szükséges lenne leírnom xd) Spandam kardjára, Funkfreedre célzok.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1103 Dátum: 11 jan 16, 18:38:36 »

Mivel a világ második legerősebb kalóza, mert "kúlog" Gol D. Roger után Pojén ezért azt mondom, hogy IGEN MAGAS Nevet
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1104 Dátum: 11 jan 19, 23:17:31 »

Egy gyönyörű kardforgató lány rengeteg kaját hozott!! xDD Ez hatalmas. xD
Az pedig, ahogy Laboon és Brook össze van kötve...zseniális. Mikor a tegnapi rész végén lévő előzetest láttam is sejtettem, hogy Laboon lesz az a bálna. Ez tényleg valami fantasztikus, ahogy össze van kötve ez a 2 történet...csak áradozni tudok. :) Amúgy ott a Grand Line elején az a fazon nem azt mondta Luffyéknak, hogy azok, akikre Laboon várt, visszatértek a Grand Lineról, és Laboon ezért akarta áttörni a Reverse Mountaint. Itt meg azt mondják, a Grand Lineon haltak meg...erre lesz később magyarázat? Vagy, akik visszatértek esetleg csak a legénység egy része volt...? Mást nem bírok elképzelni, de ez is kicsit fura megoldás lenne...
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 19, 23:18:14 írta Krieg » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1105 Dátum: 11 jan 19, 23:59:21 »

Szerintem azt csak mondta neki az öreg, hogy ne akarjon találkozni velük többé.  Laboon viszont mindenáron utánuk akart menni.
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #1106 Dátum: 11 jan 24, 01:54:10 »

Végre Beértem az Animét. Nyár óta nézem, és végre sikerült Nevet
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1107 Dátum: 11 jan 24, 15:42:48 »

Spoiler.

Shirohige Gol D. Roger riválisa volt. Halála után ő lett a kalóz király igaz jelképesen, de az volt. Halálával lezárult egy korszak és elindított egy újat. Az Edward Newgate névnek tökéletesen eleget tett. A világ legerősebb embere néven tartották számon. Fejpénzéről tudtommal nincs infórmáció.
Valószínűleg mi már csak az ereje végét láttuk ennél jóval erősebb lehetett.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 24, 15:44:24 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1108 Dátum: 11 jan 31, 16:37:11 »

Jó volt ez a mai rész. Usopp eddigi harcai közül ez volt az első, ami tetszett. Végkifejletet nézve mindenképpen. Ez szerintem nagyon jó volt. :) Külön öröm volt nekem, hogy a Macit hamar elintézte. Bár nem igazán értem, miért hagyta ott Peronát, én tuti kinyírtam volna vagy megerőszakoltam volna vagy valami. :D
Annak is örülök, hogy Oars végre nem hülyéskedik, mindazonáltal, nekem ő nem igazán tetszik, reménykednék benne, hogy hamar kicsinálják, de mivel ő a főzombi, ráadásul Luffy árnyékával, gondolom őt majd utoljára...
Zoro és Ryuuma harcára viszont nagyon kíváncsi vagyok. Zombik közül talán Ryuuma a legszimpatikusabb nekem.
Luffy és Moria meg leginkább idegesítenek. :D A végső nagy harc biztos jó lesz, de jelenleg nem nagyon tud izgatni a Brick Bat.
Hogbackék harca...érdekes dolgot is ki lehet hozni belőle, kíváncsi leszek, hogy győzik le a saját, náluk erősebb csapattársaikat. Már ha ők fogják...remélem igen és minél hamarabb. :D
Valamint kicsit kíváncsi vagyok, mi fog 20 részen át húzódni...bár belegondolva, van még pár csata és Perona is csak úgy ott lett hagyva.
Na mindegy, bééke.
Szerk.: az, ahogy Robin elbasz... elrontotta Zoro zombijának felszabadítását...hát, az nagyon béna volt. :D Oké, hogy béna lenne, ha egyből legyőzné, de akkor is...fél óra, mire 5 centire elmozdítja a kezét és beledob egy kis sót egy szájba? :D Fél másodpercbe került volna, ha dobta volna és nem ilyen epikusan lassan közelítette volna felé, hogy véletlenül se sikerüljön. :D
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 31, 16:58:16 írta Krieg » Naplózva
Johnny08Piccolo
Újonc
*

Jr.

« Válasz #1109 Dátum: 11 jan 31, 19:22:31 »

Én Robinon úgy láttam, hogy eléggé nehezen megy neki, valószínűleg ki volt fáradva, vagy csak közben neki is tartania kellett Zoro zombiját és azért nem tudott koncentrálni annyira.
Naplózva

"If you die, I'll kill you!" by Zoro.
Oldalak: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins