samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #855 Dátum: 10 szep 28, 19:11:24 » |
|
Jó ez norby-kun, ne olyan legyen már, mint a Fairy Tail-nél.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #856 Dátum: 10 szep 28, 19:24:02 » |
|
Nem mondom, hogy rossz, csak kissé terjedelmes, vagyis inkább én vagyok türelmetlen, mert kíváncsi vagyok a harc végére, mert mangából csak a nagyon nagy dolgokat értettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #857 Dátum: 10 szep 28, 20:26:56 » |
|
norby-kun nagyon egyszerű a megoldás naponta 10-20 részt kell meg nézni és már pörög is Én mondjuk kimondottan élvezem a jól megtervezett részletes csatákat ( bár az tényleg tud unalmas lenni, ha a mellék szereplők harcolnak sok időt és tudod jól, hogy a "nagyok" is küzdenének ha ők nem szórakoznának.) Davy Back Fight Arc a léterő legg rosszabb arc eddig az OP ban őszintén ha nem tudtam volna hogy nem fillér akkor az égvilágon senki sem beszéli be, hogy a manga alapján készült. Míg a G8 ról állítottam volna biztosan, hogy Mangás mikor nem az Szóval a különböző arcok itt teljesen mások és ez miatt nem lehet megunni az Op-t ( saját véleményem szerint A D.B. ben is ez a arc / saga tagolás/felosztás hozza az igazi sikert az aktuális ellenfelek jól kivannak dolgozva és velük jó kis csatákat hoznak össze, Míg a (Bleach) / Narutoban már a leg eleje óta meg akarta ölni Ithacit Sasu meg vissza akarta hozni Naru a kis szösszit amit még meg sem csinált és így akár mennyi fordulat van benne vontatottá válik a történet)
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #858 Dátum: 10 szep 28, 22:09:30 » |
|
Ebbe igazad van petromanjos mind a narutoba és bleachbe is, de akkor is a Davy Back Fight rohadt vicces volt
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #859 Dátum: 10 okt 02, 08:45:32 » |
|
Faja volt a mostani rész is. Smoker elég durván tolja:D. Hancock meg nem normálisXDD tényleg örülnék, ha ő lenne a 10. tag iszonyat nagy arc:D. Animben jobban le jönnek a dolgok. Jinbei is egy vaddisznó Moriát lerendezte pikk pakk:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dongatto
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #860 Dátum: 10 okt 04, 14:39:35 » |
|
Srácok csak nekem tűnt el a torrentes elérhetőség a One Piece-ről?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #861 Dátum: 10 okt 04, 18:16:52 » |
|
Csak neked.... ez fura. O_O Egyébként nem Mivel törölték a torrenteket, így gondoltam leszedem, nem sok hasznát venné senki a halott linkeknek Maradt a Megauploados letöltéséi lehetőség és a Google Search
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
soboka
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #862 Dátum: 10 okt 04, 20:17:10 » |
|
Akkor ez azt jelenti, hogy én még idejében leszedtem torrentel Arra lennék kiváncsi, hogy a manga és az anime közöt, kb hány rész különbség lehet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #863 Dátum: 10 okt 04, 20:19:14 » |
|
Huh az király még időben leszedtem ezt megúsztam ty NKWT
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #864 Dátum: 10 okt 04, 20:27:10 » |
|
Akkor ez azt jelenti, hogy én még idejében leszedtem torrentel Arra lennék kiváncsi, hogy a manga és az anime közöt, kb hány rész különbség lehet? Pontosan nem tudom, de ha tippelnem kéne úgy 30-40-et mondanék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dittkee
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #865 Dátum: 10 okt 04, 20:51:48 » |
|
És ha nekem 90 % -on jár akkor most én megszívtam ? Ha igen, akkor valaki dobhatna egy PM et, hogy hogy kell tölteni a megaupload downloaderrel... megköszönném
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nec1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #866 Dátum: 10 okt 04, 20:59:48 » |
|
a szükséges részeket én is még idejében leszedtem. És még maga a kapcsolat él a felhasználók között, ez is a torrent előnye, tehát, még én is töltök fel, és még látom a peer-eket is, tehát, ha már elkezdet a letöltést talán, ha nem piszkálsz a torrent kliensedbe, még letöltheted a dolgokat. a link megszűnése, csak a további letöltést akadályozza, folytatást nem áldjuk a torrentet, az ilyen szeretnivaló hibákért. ( vagy nem is hiba, hanem így működik, na mindegy) jaj már alig várom okt. 11-ét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #867 Dátum: 10 okt 04, 21:09:34 » |
|
Nem csak te várod Okt. 11. piros betűs ünnep
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaveIfrim
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #868 Dátum: 10 okt 05, 14:53:33 » |
|
el tudnék képzelni egy vissza számláló (micsodát) mondjuk a honlap jobb vagy bal sarkában( fent ) piros betűs ünnepre várva :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
soboka
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #869 Dátum: 10 okt 05, 18:02:20 » |
|
A blogon már ki van téve a menetrend Ezek szerint novemberbe is lesz egy adag?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|