barkoo
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #555 Dátum: 10 aug 15, 11:26:27 » |
|
nem tapion én már egy párszor megköszöntem nem erröl van szo. csak érted most ennyi erövel ki lehetne hétfő helyett vasárnap is tolni legalább annyit hogy még aki szabad a hétvégén pár részt megnézhessen. csak egy egyszerü megjegyzés nem szidtam senkit sem egy árva szoval sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenery
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #556 Dátum: 10 aug 15, 11:29:07 » |
|
Hali na elfogytak elöszöris köszönöm a fordítást de valami nem tud nyugton hagyni még peig ez mert ennek a paknak nem így lett vége de várom a fejlemények csak így tovább mégecer köszi Nos, a pakkokat "arc"-onként fogjuk kiadni, hogy egyben legyen a történet. Már csak azért is, mert szerintem gusztustalan dolog megszakítani egy jó sztorit, aztán meg a rajongók tűkön ülnek 1 hónapig, mire kirakjuk a következő adagot...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 15, 11:38:05 írta Tenery »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #557 Dátum: 10 aug 15, 11:41:31 » |
|
Na jó, akkor én most fejeztem be az ide való hsz írást Tenery: az az idézet még mindig él.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #558 Dátum: 10 aug 15, 14:15:06 » |
|
de ez azért eléggé kiszurás a néppel. 19 rész felirata oké de pont a lényeg közepén vége. ha ma jött volna ki még egy pár felirat, akkor még meg is tudta volna nézni pár ember, de hétfőn meg ugyse:s én pl megyek nyaralni, van akinek meg indul a melo. egyedül akik iskolások azok járnak jól:(
Istenem...majd megnézed ha visszajöttél -.- Nemhogy örülnél hogy van olyan csapat aki csinál minőségi feliratot ehhez az animéhez.. Amúgy meg tudtommal szombaton lettek kirakva a feliratok,szóval simán meglehetett nézni mindenkinek.(Ha nem ezt írtad akkor bocsi,de máshogy nem tudtam értelmezni:D) A viharnak pedig kívánok sok szép dolgot,amiért éjszaka pont az Usopp vs. Luffy harc közepén kellett áramszünetet okoznia xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #559 Dátum: 10 aug 15, 14:19:38 » |
|
barkoo!
Ezt a hozzáállást legyél kedves visszafogni kissé! Az NKWT tagjai nem a munkájukat végzik, hanem a szabadidejüket áldozzák a feliratok, fordítások készítésére. Megtehetnék azt is, hogy 3 hétig nem csinálnak semmit, ha a kedvük úgy tartja, mert teljesen ingyen dolgoznak. Szóval az ilyen sürgetést, pattogást nem akarom mégegyszer hallani. Téma lezárva, erre a hszre nem kell reagálni, mert az off lenne.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #560 Dátum: 10 aug 15, 15:08:35 » |
|
nézegettem a neten és találtam egy bizonyos one piece 0. epizód részt
kérdésem, hogy idővel az is le lesz fordítva?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zuio
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #561 Dátum: 10 aug 15, 15:33:17 » |
|
az a One Piece Movie 10-nek egy bevezető része, szóval ameddig nem fordítják le azt a moviet, szerintem nem érdemes a 0. részt sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bereja
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #562 Dátum: 10 aug 15, 16:01:04 » |
|
Hello. Először szeretnék köszönetet mondani a csapatnak. Az ok egyszerű. Ha nem kerül fel az oldalra az One Piece soha nem kezdem el nézni.. -.- Most fejeztem be a szombati csomagot... Jó részek voltak.. Már várom,hogy Hétfőn milyen "gigafrissítés lesz" Amúgy én sem értem,miért kell sürgetni a fordítókat stb.. Igazából én sem tudom,hogy mennyi munkával jár ez,de azt tudom,hogy fordítani,beigazítani a feliratot stb nem 5 perc. Minden elismerésem a csapaté Nagyon szép munkát végeztek és gyorsan is haladtok. Köszönöm a munkátokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #563 Dátum: 10 aug 15, 17:00:47 » |
|
Az igen...most értem végig a részeken... ez nagyon komoly Kíváncsi vagyok Usopp hogy fog visszakerülni Luffyék-hoz,bár nem bánnám ha nem tenné... idegesít hogy nem tud harcolni de valahogy mindig nyer xD Meg most is így megszivatja Luffy-t aki komolyan veszi az ellene való harcot?-.- ez kicsit szánalmas volt,na mindegy xD Ha Usopp így megizzasztja Luffy-t akkor Zoronak probléma nélkül elkéne vernie na mindegy xD Egyébként nagyjából mikor várható a következő adag? Kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #564 Dátum: 10 aug 15, 17:40:28 » |
|
Ez a srác tipikus követelöző (nem tud betelni) inkább nem is írok többet mert csak OFF lenne. Én még nekem spolier ugyan ezek a részek de akkor is leszedem mert ha kezdödik a suli akkor durvábban darálni fogom a részeket és már ezt az Arabasta arc-ot is bedaráltam 1 nap alatt nagyon durva tényleg, mint a cigi rászoksz 1000 hála és köszönet NKWT.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
zoro92
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #565 Dátum: 10 aug 15, 18:06:18 » |
|
Az igen...most értem végig a részeken... ez nagyon komoly Kíváncsi vagyok Usopp hogy fog visszakerülni Luffyék-hoz,bár nem bánnám ha nem tenné... idegesít hogy nem tud harcolni de valahogy mindig nyer xD Meg most is így megszivatja Luffy-t aki komolyan veszi az ellene való harcot?-.- ez kicsit szánalmas volt,na mindegy xD Ha Usopp így megizzasztja Luffy-t akkor Zoronak probléma nélkül elkéne vernie na mindegy xD Egyébként nagyjából mikor várható a következő adag? Kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni Usopp egyáltalán nem rosz...mert végülis a hazugsági képesség elég erös tud lenni...és ö a legjobb benne pl arabastába is elhitette Mr.4 val hogy 100 tonnás kalapácsal ütötte le:D És még egy tipp: Szerintem majd a Shanks os részeknél mikor luffy ék találkoznak Shanks ékkal(tuti hogy fognak egyszer találkozni) majd akkor lehet hogy Usopp kap valami fasza képességeket amiket majd a Faterja mutat neki:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 15, 18:11:56 írta zoro92 »
|
Naplózva
|
|
|
|
blacking
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #566 Dátum: 10 aug 15, 18:58:47 » |
|
Hehe az lehetseges nekem Franky lett az uj favorit szereplo xD ) tiszta csavo:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nec1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #567 Dátum: 10 aug 15, 19:58:55 » |
|
akárki akármit mond, a feliratokat, és annak különösen örülök, hogy sikerült végigérnem mi ellőt el kell mennem melózni 2 hétre köszönöm, és természetesen nagyon várom a következő adagot hajrá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #568 Dátum: 10 aug 15, 22:16:39 » |
|
Csak én nem vágom milyen hétfoi gigafrissítésrol van szó vagy más se? És koszonom a feliratokat Mongyuk én már 282-nél vagyok de turelmesen várom hogy "beértek" engem és ozt én is belemerulhetek jobban És egy kis bejegyzés számomtól a turelmetleneknek:Jah és nemtudom hogy képzelitek ezt Tapion-sama még az egész csapat hogy "csak" 19 részt attatok ki a 400 helyett amit vártam úgyhogy ennyit tolem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #569 Dátum: 10 aug 16, 01:14:22 » |
|
én se nagyon,de pár óra és meglátjuk:D egyébként nem tudom hogy ide vagy a dumába illene jobban,de most jó lesz itt xD A One Piece első openingjében vannak ilyen pillanatnyi képek amkor Luffy ellenfeleit beadják. 1:25-től 1:27-ig illetve 1:32-től 1:33-ig:D(ezek az időzítések az égetett feliratosoknál vannak így,többi verziónál nem tudom) Sorrendben valahogy így:Buggy,Clahadora,Krieg az elsőnél. A másodiknál meg:Arlong,Aluvida Smoker és nemtudom xD ő ki az aki Smoker után jön?senki nem jut eszembe aki hasonlítana rá:D valahogy ismerős de mégse xD valaki megtudja mondani?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|