samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #495 Dátum: 10 aug 11, 13:04:38 » |
|
Cart én is csak most fejeztem be az Arabasta ívet így 130 epizódnál tartok próbálom minnél jobban visszafogni magam, hogy maradjon is valami de egyszerűen hihetetlen, mikor munkából hazajövök és CSAK ONE PIECE!!! tegnap be is daráltam 10 részt nagyon ütős volt a vége fele.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #496 Dátum: 10 aug 11, 13:06:18 » |
|
Ja nem úgy mint a Bleach-ben 150 felet már néztem, hogy mi a franc mennyi filler az új részekig, na de inkább OFF-olom magam.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Norbi1994
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #497 Dátum: 10 aug 11, 13:23:23 » |
|
Szerintem én vagyok a legszerencsésebb mert én csak most kezdtem el nézni:P Nem nagyon jött be az ismertető, de örülök, h ma nagyon unatkoztam és belenéztem az első részbe:) Most meg nem tudok leállni:) Köszi a fordítást, most megoldódott, h mit nézzek a nyáron:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
numen
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #498 Dátum: 10 aug 11, 13:26:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #499 Dátum: 10 aug 11, 13:53:37 » |
|
Ezek a képek annyira ÁLLATOK!!!! Dölök a röhögéstől Hogyan törjük össze valakinek az álmait: "Hmmm. A Hokage egy szendvicsfajta, ugye?"
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
blacking
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #500 Dátum: 10 aug 11, 14:15:34 » |
|
en meg ki nyulok a rohogestol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zuio
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #501 Dátum: 10 aug 11, 16:14:06 » |
|
szerintem red hair party a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
numen
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #502 Dátum: 10 aug 11, 16:26:19 » |
|
Én Enel sharinganjait bírom - már az ominózus részekben is feltűnt:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
barkoo
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #503 Dátum: 10 aug 11, 17:58:12 » |
|
ezek a képek nagyon ott vannakXD hatalmas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #504 Dátum: 10 aug 12, 12:47:07 » |
|
Red hair party jó volt de az amikor Luffy megkérdezi Itachi-tól, hogy Megette az EMO-EMO gyümölcsöt? közbe Sasuke befordulva a sarokban hát szakadtam a röhögéstől. Red Hair party-n a jobb fölső sarokban Bleach-ből van a karakter, ugyhogy onnan is vettek egyet, úgy látszik kevés volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blacking
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #505 Dátum: 10 aug 12, 14:46:04 » |
|
Nah en meg azt remelem mar h szombaton lessz ujabb pack :Dmar alig varom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenery
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #506 Dátum: 10 aug 12, 15:13:43 » |
|
Ne is mond már nem tok mit kezdeni magammal kár volt le darálni 4 nap alatt az első pakot de most már okosabb leszek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BronzIsten
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #507 Dátum: 10 aug 12, 16:29:58 » |
|
Úr Isten! Hogy lehet ennyi idő alatt megnézni 224 részt? Én akármennyire is szeretek egy animét 8-10 résznél többet nem tudok megnézni egy nap, mondjuk ennek örülök, mert így legalább tovább tart megnézni a one piecet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
numen
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #508 Dátum: 10 aug 12, 17:31:41 » |
|
Én őszintén szólva örültem a régi "5 rész hetente" csomagoknak. Nem vette el annyira az eszem, többször is meg tudtam nézni nyugalomban őket, szerethetőbbek lettek vhogy. Most, hogy egyben kaptam az egészet ezüsttálcán, az egész napom erre ment el, semmi másra nem hagyott időt, egész nap a képernyő előtt kellett lógnom (azért remélem figyelitek, hogyan sajnáltatom magam ). Najó, max 10-12 részt néztem én is egy nap, kivéve ha túl izgalmas volt - azt vártam, mikor fog kifolyni a szemem, és kezd el habzani a szám:D Szerintem az Olvass el!.txt-t ki kellene egészíteni valamilyen saját-felelősségre-szöveggel:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #509 Dátum: 10 aug 12, 17:38:27 » |
|
Szerintem az Olvass el!.txt-t ki kellene egészíteni valamilyen saját-felelősségre-szöveggel:D
Mondjuk igen, ezzel teljes mértékben egyetértek Lehet tényleg beleírjuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|