kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #450 Dátum: 10 aug 06, 14:47:11 » |
|
A Water7-t remélem úgy érdet hogy a Enies Lobby is benne lessz a felirat csomagban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zuio
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #451 Dátum: 10 aug 06, 15:17:01 » |
|
Tenery bocs, de az "eszt" és az "aszt" az ~ezt~ és ~azt~
Enies Lobby nem hiszem hogy benne lesz, elég kevés idő telt el, és azért az mégiscsak +40-50 rész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #452 Dátum: 10 aug 06, 15:18:50 » |
|
Enies Lobby nem hiszem hogy benne lesz, elég kevés idő telt el, és azért az mégiscsak +40-50 rész
Ezt úgy érted, hogy tíz résszel kevesebbet kapunk? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenery
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #453 Dátum: 10 aug 06, 15:25:27 » |
|
Zoio te kötekedni jársz ide vagy magyar tanár vagy nem értem ne velem foglalkozz hanem az one piecel ty
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zuio
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #454 Dátum: 10 aug 06, 16:10:39 » |
|
nem kötekedés oda írtam hogy bocs, csak ezek olyan fatális hibák, hogy nem sok mindenki téveszti el és azt hittem nem tudod hogy kell leírni azért írod így és még a nevemet sem tudtad leírni pedig egymás után 4 betű és a One Piecehez írtam neked csak megjegyeztem, de még egyszer bocsánat remélem nem bántottalak meg nagyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #455 Dátum: 10 aug 06, 16:39:54 » |
|
Mostanában igen sok hozzászólást kell itt moderálni. (Dupla hsz-ek, kevesebb, mint 4 szó, felesleges téma nyitás, követelőzés). Szeretném felhívni az új fórumozók figyelmét a Fórumszabályzat nevezetű dologra, amit azért érdemes betartani, mert így elkerülhetőek a kitiltások és még a fórum is rendezett lesz tőle. Nem mellékesen a regisztrációkor elfogadtatásra került a szabályzat. Kérlek titeket olvassátok el, és tartsátok be. Együttműködéseteket előre is köszönöm.(Erre a hozzászólásra nem kell reagálni, a téma: One Piece - Anime @ Naruto-Kun)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
senbonzakura
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #456 Dátum: 10 aug 06, 18:45:51 » |
|
Mikor lesz már több feirat ??
|
|
|
Naplózva
|
Anime 4 Ever
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #457 Dátum: 10 aug 06, 20:43:56 » |
|
Mikor kiadják. Amúgy melyik napon szokott megjelenni az új rész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #458 Dátum: 10 aug 06, 22:03:11 » |
|
Vasárnaponként és gondolom délutánra van online nézhető, meg tölthető eng subos változat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
numen
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #459 Dátum: 10 aug 08, 12:38:52 » |
|
Naahh, végeztem a Skypiea-évaddal. Tudja valaki, hogy ki volt az, aki megjavította a Going Merry-t az áldozati oltáron?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mour
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #460 Dátum: 10 aug 08, 12:45:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bore
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Naruto,Fairy Tail,One Piece FAN
|
|
« Válasz #461 Dátum: 10 aug 08, 13:17:54 » |
|
Majd meg fogod tudni , nem is tudom melyik arcban nem akarok spoilerezni , ha kijött a kövi pakk és tart addig akkor nézd figyelmesen a részeket
|
|
|
Naplózva
|
"Kaizoku oni ore wa naru!"
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #462 Dátum: 10 aug 08, 15:59:23 » |
|
Naahh, végeztem a Skypiea-évaddal. Tudja valaki, hogy ki volt az, aki megjavította a Going Merry-t az áldozati oltáron? A water7 arcban. Eléggé hihetetlen lesz mikor megtudod, de az anime már csak ilyen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 08, 20:53:21 írta norby-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
numen
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #463 Dátum: 10 aug 08, 16:06:01 » |
|
oké, ne is lőjetek le semmi poént:D Arra voltam igazából kíváncsi, h tényleg nem derült ki, vagy csak elkerülte a figyelmem - nem akartam végignézni újra az egészet:DDD
egy kicsi off: az égetett feliratot le lehet szedni vmilyen módon a videókról? amv-t szeretnék csinálni:))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dudujca
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #464 Dátum: 10 aug 09, 12:15:50 » |
|
Huhúúúú! Nagyon állat lett az új opening Furcsa hogy nem az a megszokott vidám opening van, de ez szerintem így tökély.. Az új részbe tetszett hogy pár plusz jelenet is be lett rakva, igaz nem jelentősek, de jól kiemelték a lényeget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|