Tapion-sama
|
|
« Válasz #285 Dátum: 10 júl 24, 10:12:52 » |
|
Borzasztó XDDD Inkább örüljetek neki, hogy a legkönnyebben elérhető videókhoz készítettük a feliratot Plusz kiraktuk a linkeket és nem azt írtuk, hogy keresgéljetek magatoktól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #286 Dátum: 10 júl 24, 10:17:34 » |
|
Hai Ta-pon! Shi-chan wa shiawase de gozaru yo! XDD itsutsu epizodu o mimashita yo!! ^^ Honto kirei na anime soshite daisuki da! xDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 24, 11:15:04 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #287 Dátum: 10 júl 24, 11:36:02 » |
|
Nem nehéz csak át kell írni a felirat nevét a videóéra és kész amúgy nagyon thx imádlak titeket Naruto-kun!!! (nem félre érteni )
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #288 Dátum: 10 júl 24, 11:47:48 » |
|
Fú, nem tudom, ki csinálta a 2. opening karaokéját ( Hiei vagy Orpheus ), de valami ESZMÉLETLENÜL jó lett!!! Nagyon tetszik! azta rohadt jó az új op és a karaoke nagyon jó hozzá grat király lett és a zene is milyen energikus tökéletes az egész ( ha valaki One Piece hez lassú és unalmas openinget és edinget csinálna azt lehetne is akasztani nem illene a sorzathoz) Köszönöm, Hiei nevében is. Ez ugyanis közös meló volt. Sajna kicsit kapkodva raktuk össze, de örülök, hogy tetszik tektek
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #289 Dátum: 10 júl 24, 12:41:09 » |
|
Most elképzelni se tom mennyi lehet az oldal nézettsége
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #290 Dátum: 10 júl 24, 12:46:24 » |
|
Szerintem annyira nem magas. Sajnos hozzánk szinte csak a Naruto Shitpuden miatt járnak. A látogatóink nagy részének fogalma sincs arról, hogy mi a jó anime és mi a rossz, elcsépelt divatanime. Ezért is kezdtük el a One Piece-t, hogy vegyék már észre mások is, hogy nem csak natúró meg blíccs vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nec1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #291 Dátum: 10 júl 24, 14:40:13 » |
|
igazság szerint a magyar közösség, azt nézi, olvassa amit lefordítanak a csapatok, vagy azokat, amik bár elkezdik a tv-csatornák, de nem fejezik be, csak ilyenekre fordítanak energiát. jómagam is így vagyok. akkor néztem utána a One Piece- nek, mikor nálatok megjelent az első hír, Gondoltam már megnézem magamnak, hogy mi is ez, és így fogott meg, de előtte nem is hallottam róla. Az a legjobb ebben a hétvégében, hogy már ebben a témában is lehet beszélni, mert elégé előrehalad a történet, így "spoiler" nélkül lehet beszélni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #292 Dátum: 10 júl 24, 15:38:13 » |
|
Tök érdekesek így újra nézve a régi ellenfelekkel való harcok a mostani képességeik ismeretében.
Az első Gomo Gomu no Bazookának a hangeffektje nagyon ismerős a dragonballból xDD
ui: 8. rész 22:01 félmilliót írtatok 5 millió helyett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #293 Dátum: 10 júl 24, 16:19:26 » |
|
Csak nekem megy nagyon lassan a torrent letöltés, vagy másnak is, mert kezdek gondolkodni a MegaUpload letöltésen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #294 Dátum: 10 júl 24, 17:03:45 » |
|
nekem is nagyon lassan megy,én megáról töltöm. eljutottam a 69.részig,és ismét megbizonyosodtam arról a tényról hogy Luffy egy vadbarom xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #295 Dátum: 10 júl 24, 17:20:25 » |
|
Azért kár, h azok nem kaptak semmit ma, akik már túl vannak 200részen Luffy mindig is az volt xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
levike15
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #296 Dátum: 10 júl 24, 17:23:45 » |
|
Nem lehetne feltenni a videókat torrentes pakkokba?:S
|
|
|
Naplózva
|
Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #297 Dátum: 10 júl 24, 17:39:10 » |
|
Van torrent link is a videó letöltéseknél, levike 10es pakkokban vannak ^^ EnvyX: nem más csapatok munkáját egészítjük ki, nem más csapatok feliratai alapján adunk ki feliratot. Úgy terveztük, hogy ma 143 megy ki, holnap meg a többi, ami készen van. Ha mindent kiraktunk volna ma, miért hívnánk OP7végének?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
levike15
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #298 Dátum: 10 júl 24, 17:40:16 » |
|
De hülye vak vagyok istenem:S:S:S bocsánat tapion csak én hülye nem tekertem lejjebb xDDDD
|
|
|
Naplózva
|
Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #299 Dátum: 10 júl 24, 17:47:24 » |
|
Elég jó minőségű, csak folyton keverem az angol subsal, és akkor csodálkozom, hogy mit csináltatok.Én hülye:smirksweat:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|