nec1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #270 Dátum: 10 júl 23, 20:38:58 » |
|
Eszeveszett tempóba tettem meg Miskolc - London <-> London- Miskolc távot, hogy ideérjek a One Piece- hétvégére, most meg 39fokos lázzal fekszek az ágyban, és már csak az One Piece éltet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #271 Dátum: 10 júl 23, 21:31:57 » |
|
Az igen nec már csak másfél óra és kezdődik
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #272 Dátum: 10 júl 23, 21:33:04 » |
|
Holnap délelőtt kezdünk! Szerintem ma este nem alszunk, gyerekek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaito
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #273 Dátum: 10 júl 23, 21:37:31 » |
|
Hy, a mozikkal és a speckókkal mi a helyzet? Amúgy én kb. 2-3 hét alatt néztem meg kb. 450-ig azóta hétről-hétre egy-egy részecske a mangát is behoztam de a mozikat meg a speckókat szívesen megnézném magyarul még egyszer
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #274 Dátum: 10 júl 23, 22:07:43 » |
|
Tapion 2 kérdés. Szombat délután is nyomjátok minden órában? Akár 1 hét múlva v hónap múlva is elérhetők lesznek a csomagok?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #275 Dátum: 10 júl 24, 03:57:08 » |
|
A kiadás módja hamarosan fel fog tűnni :d A feliratok mostantól örökre elérhetőek lesznek Movie-kkal és Specialokkal is foglalkozunk folyamatosan, de elsődleges célunk a sorozat beéérése, hogy heti 1 részt kelljen fordítanom csak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
levike15
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #276 Dátum: 10 júl 24, 07:53:33 » |
|
Hánykor kezditek a publikálást?
|
|
|
Naplózva
|
Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #277 Dátum: 10 júl 24, 07:54:47 » |
|
Apa kezdődik, apa kezdődik, apa kezdődik, apa kezdődik... Fiam, tudod mikor kezdődik? Mikor mi akarjuk... APA KEZDŐDIK, APA KEZDŐDIK!!! Figyeljétek a főoldalt, bármikor jöhet Mint a f0sás XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
soboka
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #278 Dátum: 10 júl 24, 08:00:38 » |
|
Csak ne olyan hirtelen, mert még rosszul eshet Na de én ezt nagyon várom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #279 Dátum: 10 júl 24, 08:07:55 » |
|
Főoldal? Ez a pakk magába foglalja: Morgan arc Buggy arc Kuro arc Baratie arc Arlong arc Buggy Side Story Loguetown arc Warship Island arc ( filler ) és a Laboon arc első része. Gyakorlatilag az East Blue sagát teljesen kiadtuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #280 Dátum: 10 júl 24, 08:49:01 » |
|
Kicsit sokáig tartott az első rész kivégzése, de hát az első Gomu Gomu No Pistol annyira epic, hogy többször végig kellett nézni.
--- ui amúgy igen csak hasonlít Alvida és Deva Pein kiütése xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
soboka
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #281 Dátum: 10 júl 24, 09:37:25 » |
|
Huh, remélem hamar jön a következő adag, mert már majdnem eljutottam a 62. részhez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #282 Dátum: 10 júl 24, 09:39:28 » |
|
Mi a te most 16x sebességgel nézed a videót? xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #283 Dátum: 10 júl 24, 09:52:32 » |
|
Sztem már megnézte 50ig égetettünkkel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #284 Dátum: 10 júl 24, 10:01:53 » |
|
Jó de az csalás, én is mondhatnám, hogy már láttam 110. részig és akkor már meg is néztem a 62 részt a mit kiadtatok. amúgy miért nem az a felirat neve mint ami a videóé, így az átnevezés 7 másodpercbe kerül, ami 62 rész esetén már 7 perc 200 résznél meg már 23 perc veszteség. xDD
ui igaz a hsz írás is XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|