samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #255 Dátum: 10 júl 22, 18:29:32 » |
|
De jó már csak KÉT NAP!!! OP hétvége
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
soboka
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #256 Dátum: 10 júl 22, 19:30:06 » |
|
Igen, én is kb 3-4 nap alatt megfogom nézni, de azért a fannok közé tartozik a 2-3 hetes nézés is Kösz cartnecker a gyors válasz, remélem az a sűrű időköz kb 1 hét lesz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 22, 19:30:46 írta soboka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #257 Dátum: 10 júl 22, 20:17:58 » |
|
Versenyezzünk! Ki nézi meg hamarabb a 200+ részt?! XDD minimum 2 nap és 18 óra egyhuzamban ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #258 Dátum: 10 júl 22, 20:43:23 » |
|
Nem tudom, hogy Hiei vagy te vagy nagyobb kocka, ShiroXD (azé engem se kell félteni, de 10 óránál többet nem tudok egyhuzamba animézniXD)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #259 Dátum: 10 júl 22, 20:47:05 » |
|
Nekem is 51 óra a rekord asszem. Viszont most már Shiro a nagyobb kocka én vagy fél éve nem láttam 10-nél több animet. One piecet se daráltam le pikk-pakk még mindig csak a 414 résznél tartok. Anol sub borzalmas pár helyen. Megváltás vissza nézni a részeket a mi feliratunkal:D.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 22, 20:47:57 írta Hiei the legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #260 Dátum: 10 júl 22, 21:07:07 » |
|
Nos, a pakkokat "arc"-onként fogjuk kiadni, hogy egyben legyen a történet. Már csak azért is, mert szerintem gusztustalan dolog megszakítani egy jó sztorit, aztán meg a rajongók tűkön ülnek 1 hónapig, mire kirakjuk a következő adagot... Hetente azért nem fogunk publikálni ( akármennyi is legyen készen ), mert nem minden héten tudunk úgy dolgozni, hogy meglegyen a hétvégi adag. Van olyan hét, amelyiken 10 felirat jön össze. Volt olyan, amelyiken 35. Sok mindentől függ. De mindenről értesítünk benneteket, ne ijedjetek meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #261 Dátum: 10 júl 22, 21:36:56 » |
|
Nekem is 51 óra a rekord asszem. Viszont most már Shiro a nagyobb kocka én vagy fél éve nem láttam 10-nél több animet. One piecet se daráltam le pikk-pakk még mindig csak a 414 résznél tartok. Anol sub borzalmas pár helyen. Megváltás vissza nézni a részeket a mi feliratunkal:D.
51 óra az már tényleg kockaságra utal Én a FMA-t 2 nap alatt nyomtam le, de gondolom a One Piece lemegy max 1 hét alatt Tapion nem kell sietni a részekkel, a legfőbb célpont az, hogy minél több megacsomag jöjjön a legrövidebb idő alatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #262 Dátum: 10 júl 22, 21:48:45 » |
|
Tapion nem kell sietni a részekkel, a legfőbb célpont az, hogy minél több megacsomag jöjjön a legrövidebb idő alatt Ez kicsit ellentmondásos XDDD de nyugi, már minden előre el van tervezve csak győzzétek megnézni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #263 Dátum: 10 júl 22, 21:51:38 » |
|
nah attól nem kell félned xD inkább győzzétek fordítani^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #264 Dátum: 10 júl 22, 22:15:25 » |
|
Mistich-el értek egyet
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #265 Dátum: 10 júl 22, 23:25:20 » |
|
nah attól nem kell félned xD inkább győzzétek fordítani^^
Na ja, nézéssel nincs gond, mert vakáció van és megy napi 16 órában is. A hétvégi OP özön történetszála a mangában hol folytatódik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #266 Dátum: 10 júl 22, 23:47:41 » |
|
Hei+ ne figyelj a sok tahóra, sokban annyi sincs hogy értse miről is beszélsz! Nekem nagyon tettszik amit csinálsz, ha értenék hozzá , én is segítenék szívesen! Nagyon szépek az új részek! Talán annyi hogy kicsit sok a fény és kevés a kontraszt, de ezek nem jelentenek sokat, soha nem is fognak! Csak folytasd amit csinálsz, nagyon profi vagy, az emberek szeretik és tisztelik a munkád
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #267 Dátum: 10 júl 23, 00:19:15 » |
|
Nos, a pakkokat "arc"-onként fogjuk kiadni, hogy egyben legyen a történet. Már csak azért is, mert szerintem gusztustalan dolog megszakítani egy jó sztorit, aztán meg a rajongók tűkön ülnek 1 hónapig, mire kirakjuk a következő adagot... Na igen, ennél idegőrlőbb nem sok minden van. Tehát a mostani pakk vége is egy arc vége lesz. Már csak az a kérdés, h 219. 226. vagy 263. Elvileg így vannak az egyes arc-ok végei. (nem kell válaszolni, úgysem tennétek, csak hangosan gondolkodom )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 23, 00:23:59 írta EnvyX »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #268 Dátum: 10 júl 23, 04:09:04 » |
|
Há' nem hát Holnap úgyis minden kiderül Óóó, már csak egy nap? Lassan TAPIntható lesz a feszültség ebben a topicban xD Fú, nem tudom, ki csinálta a 2. opening karaokéját ( Hiei vagy Orpheus ), de valami ESZMÉLETLENÜL jó lett!!! Nagyon tetszik!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 23, 04:16:43 írta Tapion-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #269 Dátum: 10 júl 23, 13:15:32 » |
|
Nem, már most is TAPIntható a feszültség xd azta rohadt jó az új op és a karaoke nagyon jó hozzá grat király lett és a zene is milyen energikus tökéletes az egész ( ha valaki One Piece hez lassú és unalmas openinget és edinget csinálna azt lehetne is akasztani nem illene a sorzathoz)
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
|