24 nov 24, 00:27:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 742239 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Tapion-sama
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #195 Dátum: 10 júl 16, 02:25:29 »

A tapasztalat, a versenyszellem, a bizonyítási vágy és az, hogy egy zseniális animéről van szó, ez mind tartja bennünk a lelket Nevet Ezért tudunk haladni Mosolyog Nálunk nincs olyan, hogy kezdeti lelkesedés... ha valamit lelkesedve kezdünk, lelkesedve csinálunk végig Nevet Ezért nincs eldobott vagy elvetett projektünk Mosolyog
Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #196 Dátum: 10 júl 17, 00:34:34 »

Van itt olyan, aki velünk kezdte el az animét?

Igen én is!

És veletek is fogom végig nézni Nevet 

Amúgy nem is tudom hogy mi vett rá hogy megnézzem, de nem bántam meg egyáltalán  Kíváncsian várom a hétvégi részeket és az One Piece hétvégét is Nevet 

Megkérdezhetem, hogy a videók Megaupload-osak vagy torrent-esek lesznek? Esetleg más módon teszitek közzé?

Őszintén szólva nekem a Torrent jobb lenne ( bár nem hiszem hogy van olyan Seed ami bírná azt a rengeteg embert "etetni" amint azonnal le akarják szedni az új részeket. Van egy olyan érzésem, hogy a Szerver is fog kapni bőven terhelést  Nevet) A Megával az a baj, hogy egyszerre csak 1 file tölthető és az is sok esetben lassú. Persze másoknak meg pont a torrent a rémálom.

( na jó pár éve német RTL2-őn láttam pár részt, de nem érdekelt egyáltalán, csak két kedvencem közt vetítették így ezt is láttam, de akkoriban nem fogott meg) Biztos azért mert nem volt rajt Kun-os fordítás hihi (^_^)  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 17, 00:54:12 írta petromanjanos » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #197 Dátum: 10 júl 17, 02:40:48 »

Tapion-sama ezért is imádm az NKWT-t Nevet amúgy nagyon király One Piece hétvége már csak 1 hét!!! Nevet nem bírom ki eskü...  Ördögi
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #198 Dátum: 10 júl 17, 06:56:09 »

petromanjanos: Megaupload lesz kirakva, amit szerintem a mai nap folyamán megejtek ^^ De tudok adni egy FTP elérhetőséget, ahol hip-hop leszedheted a részeket, ha érdekel dobj egy pü-t Nevet
Naplózva
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #199 Dátum: 10 júl 17, 21:23:44 »

A Megauploadra részenként lesz feltöltve, vagy kisebb-nagyobb csomagokban?
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #200 Dátum: 10 júl 17, 22:05:07 »

Nem akarok nagyon kioktatni senkit, de nem lehetne torrentbe feltölteni kisebb-nagyobb csomagokban? Sokkal jobb lenne sztem.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #201 Dátum: 10 júl 17, 23:37:59 »

Aha... és ki fogja kezdőseedelni azt  a rengeteg adatot, amire egyszerre rácuppan párszáz user?ikszdé
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #202 Dátum: 10 júl 18, 00:30:49 »

Nem úgy gondoltam, hogy mind a 200 nem tudom akárhány részt egy torrentbe, hanem mondjuk 25 v 50 rész egy torrentbe az már nem olyan nagy méret főleg, hogy nem égetett feliratos, azt már rendesen lehetne seedelni is.
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #203 Dátum: 10 júl 18, 02:28:40 »

A Kaizoku-Fansubs részekhez időzítettünk. Beírjátok szépen a google-ba, az első kiadott oldalra felmentek, a felső menüsorból kiválasztjátok a "Get One Piece" menüpontot, majd utána az ugyanúgy felső menüben lévő "Bittorrent" menüpontot. S láss csodát, megvannak *-* 10-es pakkokban vannak fenn a részek.
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #204 Dátum: 10 júl 18, 10:07:51 »

Én meg azt mondom megtanulja hanálni minden magyarországon tartozkodó ember az ftp-t és letölti onnan... 10 mb/secelxD
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #205 Dátum: 10 júl 18, 10:25:45 »

Na igen, az a legcélszerűbb és leggyorsabb.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #206 Dátum: 10 júl 18, 17:39:05 »

nah google-be aztán után kerestem K-F Bittorent és kész megvan BIG THX Tapion-sama.
Nem akarok telhetetlenek tűnni de 271.részig van feltöltve én csak annyit láttam és majdnem dupla annyi van ebből a sorozatból.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 18, 17:58:35 írta samdav » Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #207 Dátum: 10 júl 18, 17:58:19 »

Kezdődjék hát a visszaszámlálás... még 6 nap Mosolyog

Amúgy igazán meg fogtok lepődni, mert ezeket a részeket ( őszinte leszek, nem sajtótitok, és projektvezetőként szerintem megengedhetem magamnak hogy közöljem ) 4 hónap alatt készítettük el. Februárban megkezdtük az előkészületeket, júliusban pedig már csak az utómunkálatokat végezzük. És most lehet előre számolni, hogy akkor a sorozat másik fele mikorra lesz kész ;P
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #208 Dátum: 10 júl 18, 18:04:23 »

Nagyjából karácsonyi ajándék lesz ha jól számoltam^^
mondjuk a matek sose volt erősségem,de elvileg így jön ki Mosolyog
tényleg,japánban még tart a One Piece? vagy már végeztek vele?
Naplózva

numen
Újonc
*

« Válasz #209 Dátum: 10 júl 18, 19:10:08 »

A 46-50. részekkel mi van? Az is a OP-hétvégén jön? Csak amiatt aggódok, hogy törlődni fog az accountom a torrenttrackerről, egy ideje nem volt mit töltenem:D

Várom már, egyre nehezebben megy a MacGyveren való vegetálás:D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins