Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #105 Dátum: 10 máj 09, 11:17:46 » |
|
Hát nekem eddig tetszik, ahogy rá vezetnek a Grand line-ra még semmit nem láttunk róla, de már én is ideges leszek mikor elindulnak felé:D. Jött az a májer kalóz. A Étterem vezető is onnan jött:D. Kemény lesz:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #106 Dátum: 10 máj 10, 08:59:45 » |
|
Khm... ha jól tudom, a 20. részben még csak a Baratie-n vannak ^^ Köszi
Igen 20-30 epizódig baratie ív van.
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #107 Dátum: 10 máj 10, 13:40:34 » |
|
Nos igen, az van... azért írtam zölddel és félkövérrel, mert másk itt már a Grand Line-os részekről beszélnek és mi még... MÉG nem tartunk ott legalábbis kiadásilag Csak nem holnap jön a következő 5 rész? :o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nec1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #108 Dátum: 10 máj 10, 20:26:40 » |
|
én csak utaltam a Grand Line, és mint úgy, a 20. rész előtt a szereplők is használták, hogy oda akarnak menni. Semmi konkrétumot, és sejtetés sem volt benne a történetről. csak utaltam rá mint egy Helyre. És mivel nem vok nagy fórumozó, és csak ebben a témában írogatok, így itt szeretnék hangot adni annak is, hogy drukkolok, hogy összejöjjön az új saját szerver. És most meg Dr. Houst -nézek, mert várom a One Piece "régi"-"új" részeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #109 Dátum: 10 máj 11, 09:07:58 » |
|
Nem, te úgy utaltál rá, hogy azok a részek bemelegítőek, ennek pedig ilyen formában semmi köze nincs a Naruto-kun által készített részekhez. Az pedig, hogy valaki elmondja mettől-meddig tart egy bizonyos ív, teljes mértékben spoiler, aki most nézi, az nem akarja ezt tudni. Nincs is spoiler, de a spoiler megbeszélésbe írnak, holott oda van direkt írva, hogy egy hét kitiltás jár érte, csak mert ez nem a Naruto részleg, még nem kéne szét off-olni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #110 Dátum: 10 máj 11, 14:38:37 » |
|
Téma átnevezve One Piece - Anime @ Naruto-Kun-ra. Itt mostantól azokról a részekről lehet beszélni, amiket kiadunk. Szóval ne spoilerezzetek Tisztelt fórumozók! Mit nem lehet ezen megérteni? A NEM Naruto-kun által kiadott One Piece itt OFFTessék megbeszélni pl itt: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=3754.0
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #111 Dátum: 10 máj 28, 10:20:53 » |
|
Mielőtt jönne a kérdés, jön a válasz A One Piece részek jövő héten kerülnek publikálásra a trackeren és be lesz pótolva minden elmaradt epizód. ^^ A 21. rész h263 égetettje is újra publikálásra kerül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nec1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #112 Dátum: 10 máj 28, 21:16:25 » |
|
jöhetnek-jöhetnek, most már hogy szépen duruzsol a vas. felírat csomag nem jött
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 02, 08:02:39 írta nec1 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Qbu89
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #113 Dátum: 10 máj 30, 20:44:14 » |
|
Valaki nem tudja elküldeni nekem a One Piece manga 563. fejezettől az 580. fejezeteket? E-mail címem : qbumester@citromail.hu Előre is nagyon szépen köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
valakinyolc
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 10 jún 03, 15:16:19 » |
|
Na igen, Sanji+Zeff története és amikor Sanji elhagyta a Baratiet, megkönnyeztem mind2-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #115 Dátum: 10 jún 03, 15:22:56 » |
|
Igen, ezek jó részek voltak, és most jön az az Arc ( mert ugyebár nem Ark ), amire azt mondják, hogy ezzel végérvényesen függővé válsz És milyen igaz nec: jön az nemsokára tudod jól ( gondolom ) hogy nem csak ígérgetünk a vakvilágba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bore
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Naruto,Fairy Tail,One Piece FAN
|
|
« Válasz #116 Dátum: 10 jún 03, 16:42:21 » |
|
Azért lenne 1 tippem , hogy mi az
|
|
|
Naplózva
|
"Kaizoku oni ore wa naru!"
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #118 Dátum: 10 jún 03, 17:18:15 » |
|
Az Arlongos részeknél én is beleszerettem még jobban. Nami múltját végignézve... huh... hát nagy levegőt kellett hogy vegyek hogy ne boruljak sírva Tapi és Hiei vállára. XDDDD De amúgy tényleg zseniális. Jövő héten pont olyan résznél lesz vége az NKW-s magyar kiadás, hogy lerágja mindenki az összes körmét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bore
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Naruto,Fairy Tail,One Piece FAN
|
|
« Válasz #119 Dátum: 10 jún 03, 18:48:23 » |
|
Ami nincs azt nem tudom lerágni mert az első részektől már az ment Am , NKW-s magyar kiadáson csomagot vagy égetett vidit értesz?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 03, 18:50:48 írta Bore »
|
Naplózva
|
"Kaizoku oni ore wa naru!"
|
|
|
|