Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #795 Dátum: 10 szep 12, 10:44:19 » |
|
Egyetértek rinivel én se nagyon tudom elválasztani a kettőt. Számomra egyben van De amúgy mindkettő jó deeee... talán Enies... nem... inkább water... nem... nem tudok választani mindkettő jó Maradok annál, hogy együtt kezelem a 2 arcot Mindegyiket van miért szeretni ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 12, 10:44:50 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #796 Dátum: 10 szep 12, 14:15:32 » |
|
Akkor mind1 hadjom is ezt a kérdést akkor mind2 ugyanolyan jó
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #797 Dátum: 10 szep 12, 14:44:32 » |
|
Azért választották ketté mert akkor még mindíg nem kaptunk volna elég animét akkor meg azért siránkozna a tömeg. Szóval írták h 19 rész van meg (az a Foxy kalózos marhaság) Nos az 3 hét várakozásra eléggé kevés. ezért hozzácsapták a water 7-t. Most meg azért annyira sok idő mert a 300. résznél kezdődik az igazi csata Luffy és Lucci között én az animét addig láttam de a mangából ítélve Lessz még körülbelül 20 rész mert a Buster Call meg mindenféle marhaság is beüt meg amikor elhaggyák Water7-t az új hajóval stb az még ahhoz tartozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blacking
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #798 Dátum: 10 szep 13, 17:31:47 » |
|
Akinek kellenek a videok amihez jon a felirat irjon pm-et:D:P amugy szerintem is mind2 joh water 7 is meg enies lobby is:D:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #800 Dátum: 10 szep 14, 17:23:08 » |
|
Oksa hagytam is a témát Amúgy én is már nagyon várom az újabb OP felirat csomagokat
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
blacking
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #801 Dátum: 10 szep 19, 18:09:21 » |
|
Mi ez a pangas? :-s Irjatok mar valamit mert ki van halva a tema
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #802 Dátum: 10 szep 19, 18:14:07 » |
|
Szabadságolunk 2 évig. Még van belőle valamennyi bár én már szívesebben olvasgatnám. Talán jövő héten de az azt követőn biztos lesz valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #803 Dátum: 10 szep 19, 18:15:47 » |
|
Szeptember vége fele várható sztem a felirat csomagok de nem találgatok majd tudjátok mikor lesz?? Akkor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dyell
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #804 Dátum: 10 szep 20, 15:41:08 » |
|
Azt azért jó lenne tudni, hogy legalább haladnak-e vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #805 Dátum: 10 szep 20, 16:04:31 » |
|
Elárulhatom h csinálgatjátk Szerintem nem csak üldögélnek és a farkukat nézig álmulkodva mi is ez Amugy ez a rész eléggé hosszú még úgy is hogy a Water 7-t kiadták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
razor91
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #806 Dátum: 10 szep 20, 22:01:11 » |
|
Srácok nekem lenne pár fontosabb kérdésem legalábbis engem nagyon érdekel. 1.) Az egész One Piece kb mekkora időintervallumba játszódik/játszódott eddig( mióta utaznak Luffyék)? 2.) Emelkedett már Luffy vérdéja vagy még mindi csak 300 milla a mangában is (az összeg nem érdekel csak hogy emelkedett-e) 3.)Összeszedte már a régi csapatát a mangában vagy még nem? (erre csak igent vagy nemet szeretnék kapni) Előre is köszi a válaszokat nagyon nagy fan lettem pedig még 1-2 hónapja még eszembe se volt belenézni, de iszonyat rövid idő alatt máris beértem a feliratos részekig A fórdítóknak meg üzenem hogy hajráááááá! Csak így tovább!!! Kösssz!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #807 Dátum: 10 szep 20, 22:22:28 » |
|
1 - Nincs még 1 év és most hozzáadódik még 2 év. Lufy 17 volt mikor elkezdte. Másrészről valamilyen szinten vita van az utazás hosszáról mert nincsenek pontos adatok róla.
2- Egyenlőre nem változott az összeg de azt még nem tudni, hogy az utolsó csata nem emelte e meg ezt az összeget.
3- Nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rufus
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #808 Dátum: 10 szep 21, 13:19:49 » |
|
nagyon jó..már várom én is nagyon a feliratcsomagot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Monkey D. luffy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #809 Dátum: 10 szep 21, 14:08:36 » |
|
A One Piece #245-260. epizód-okat aug 16.án rakták fel. Mindjárt el telik másfél hónap. Csak én gondolom, h ez még is csak túl sok idő? Vagy ennek ennyi idő alatt kell el készülnie? : s
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|