25 aug 19, 15:39:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 888594 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Tapion-sama
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #780 Dátum: 10 szep 08, 09:48:17 »

A K-F 271-ig fordította, de mi nem azt használjuk 264-től Mosolyog Figyeljétek a Naruto-Kun Blogot ( Főoldalon SZAVAZÁS alatt megtaláljátok a linket ), amint lesz konkrét időpont, tájékoztatást adunk a verziókról és beszerezhetőségről Mosolyog
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #781 Dátum: 10 szep 08, 16:52:42 »

Bakker én letöltöttem 271-ig na mind1 akkor a azt a kevesett kidobom és megnézem a lehetőségeket a szavazásnál, már nagyon várom a részeket, köszi NKWT!!!  bow
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #782 Dátum: 10 szep 09, 11:19:49 »

hú most néztem végig a Davy Back Fight Arc-ot  ekkora 1 rakás...... ( na aki látta tudja mire gondolok)

A G8 filler arc 1000 szer jobb, komolyan mondom, ha nem fő cselekmény lett volna akkor hanyagoltam volna elég durván.  Na mind 1 hamarosan jön a Water 7 azt mindenki dicsérte már nagyon kíváncsi vok rá. Nevet
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
blacking
Gennin
*

« Válasz #783 Dátum: 10 szep 09, 11:37:15 »

Az biztos h mindenki dicserte mert bitang joh  Nyelvesít Aztan majd jon Enies Lobby ami megjobb lessz xD Nevet
Naplózva
Beast
Gennin
*

Rejtett Fű Falu Rejtett Fű Falu

« Válasz #784 Dátum: 10 szep 09, 13:30:19 »

A készítője kérem keressen meg! Interjút akarok vele készíteni!

Bakker bele fogok halnixDDD Tuti belehalokxDD

Egyszer volt egy ember szakálla volt kender.

Az eleje vicces meg érthetetlen Nevet
De az biztos, hogy jó hangja van a csajnak.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 09, 13:34:52 írta Beast » Naplózva
Monkey D. luffy
Újonc
*

« Válasz #785 Dátum: 10 szep 11, 09:56:18 »

Engem egy valami nem hagy nyugodni.
Hogy miért halad a One Piece fordítása ilyen lassan?
Van ennek különleges oka?
Folyamatosan felkerül sok-sok Naruto, Fairy tail(ezeket nem néztem és nem is fogom).
Amit nézek a DBKai és a DBGT. Kai-ra most várnom kell. GT meg nem köt le annyira, mert láttam már. Csak azért kezdtem újra, mert először rossz minőségben láttam.
De nem is ez a lényeg, hanem, h miért nem halad jobban? Egyszerűen csak sokáig tart 10-15 részt lefordítani?
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 11, 10:00:16 írta Monkey D. luffy » Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #786 Dátum: 10 szep 11, 10:27:28 »

Azért tart sokáig mert az általad említett animékből hetente 1 db jön  ki és a csapat akkor azt fordítja, hogy minél hamarabb meg nézhessük felirattal, de itt vannak 50-60 részes arcok is amit a srácok egyben adnak ki és azt nem 1 napba tart meg csinálni, ráadásul ők fansub csapat szal ezért nem kapnak pénzt hanem azért csinálják mert kedvüket lelik benne ( bár mikor követelőznek az emberek akkor ez a kedv elég durván el tud fogyni) meg akkor csinálják mikor rá érnek suli / dolgozás mellet. Szóval mivel nem egész nap csinálják így kész csoda az is, hogy ilyen sűrűn van pack.

Türelem One Piece-t terem.  Pontosan

Ha jól tudom akkor időzíteniük is kell, mert a Kf csapat égetve adta ki a feliratát.
Azt meg, hogy 263. rész után milyen csapat fordítását használják azt nem tudom, mert még csak a srácok tudják.
Ezt még nem árulták el, de a pack kiadása előtt 1-2 héttel ki lesz hírezve itt a fórumon tuti a Blogba is kinn lesz, de talán még a fő oldalra is ki megy majd a hír, szerintem akkor majd kapunk linkeket, hogy honnan tudjuk letölteni a 263 + os részeket. Mármint a nagy OP hétvége előtt így volt.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 11, 11:13:13 írta petromanjanos » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Monkey D. luffy
Újonc
*

« Válasz #787 Dátum: 10 szep 11, 10:43:46 »

Világos.
Ha jobban bele gondolok, nem is a fordítás tart sokáig annak aki tud japánul vagy épp az angol feliratot fordítja, hanem az időzítés. (Persze, ha az angolt fordítják át, akkor elég az is, ha a szöveget írják át.)
Naplózva

zuio
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #788 Dátum: 10 szep 11, 14:58:58 »

Üdv, én affelől érdeklődnék, hogy post enies lobby is benne lesz a következő packban, vagy csak enies lobby vége. A többieknek nem kell írkálni semmi offot hogy "szerintem így" meg "szerintem úgy" csak Tapion vagy aki esetleg tudja, és közölhető információ akkor ha leírná azt megköszönném.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 11, 15:47:09 írta zuio » Naplózva
blacking
Gennin
*

« Válasz #789 Dátum: 10 szep 11, 17:29:38 »

Hello zuio! Benne lessz post enies lobby is Nevet
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #790 Dátum: 10 szep 11, 19:07:43 »

Az is királyság egész enies lobby arc király!!! HIT POWAAA  Pojén
Amúgy sztetek melyik a jobb Water 7 v. Enies Lobby?
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
blacking
Gennin
*

« Válasz #791 Dátum: 10 szep 11, 19:59:02 »

Enies Lobby nekem sokkal jobban tetszik Nevet Nyelvesít
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #792 Dátum: 10 szep 11, 22:32:24 »

Szerintem a kettő nem választható el egymástól. A Water 7 egy bevezető és lezáró rész az Enies Lobiehoz. Itt kezdődik és fejeződik be ez a fejezet.
Naplózva
Vhaearon
Chuunin
*

One piece the Best!

« Válasz #793 Dátum: 10 szep 12, 09:12:18 »

Spoiler veszély!!! Aki szűz One Pieces az ne olvassa Nevet

Én angolul nézem méghozzá (Lehethogy reklám ezért bocsánat de lehet hogy a vezetőség is ezt használja mert igényes fordítást raknak le az asztalra) az ADC elite munkáit. Az Eines Lobby-s story kiváló csak nagyon elnyújtják a harcokat benne és ez néhol nagyon idegesítő. Szóval közel nincs a Water 7 olyan szinten mint az Eines Lobby
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #794 Dátum: 10 szep 12, 09:29:20 »

Hogyan tudjátok elválasztani ezt a kettőt, mármint Water 7 és Enies Lobbyt egymástól főleg úgy, hogy a végén ugyan oda kerülnek vissza. Ez pont olyan mint egy levél. Van bevezetés (Water 7 és Robin) van főrész (maga az Enies Lobby csata) és van befejező rész szintén Water 7-ben. Egyszerűen nem szabad elválasztani mert az egyikből következik a másik. Amúgy a teljes történet így épül fel az átvezetések és fillerek kivételével.

Sok más animénél meg pont azért siránkoznak, hogy miért csak egy ütéses volt a harc. Most akkor kinek van igaza? Gondolkozik

Naplózva
Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins