Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #2505 Dátum: 13 okt 21, 17:05:38 » |
|
Én csak néztem egy nagyot ezen a részen. Luffy technikájának el kellett volna söpörnie már az elején a bús pi**ába Ceasart. Meg hogy a levegőben álló helyből, lövi el még egyszer a grizzly magnumot. Elég érdekes logika. Law jelenetét még eltalálták, de luffy-ét nem. SPOILER AZ ANIMÉSEKNEK!Remélem jobban teszik az animések, ha elgondolkoznak, hogyan csinálják a harcokat, mert Zoro-é se volt jó és most luffy-é se. A következő arcban, pedig létfontosságú lenne a jó harc. El se tudom képzelni ha így megy tovább, mi lesz Don chinajo vs Luffy harccal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2506 Dátum: 13 okt 21, 17:22:02 » |
|
Ezzel a spoiler dologgal az a baj, hogy nehéz megállni, hogy ne olvasd el még, ha tudod is hogy nem kéne. Szóval a jövőben kerüld el és ne kísértsél senkit. Ne írd be nekik kihúzva sem.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2507 Dátum: 13 okt 21, 19:47:54 » |
|
Csak nekem volt olyan érzésem, mintha megint Moriát látnám harcolni? Moria elnyelte az árnyékokat, mitől hatalmasra növekedett, Caesar elnyelte a gázt, mitől hatalmasra növekedett. Az alakjuk is hasonlított kicsit.
Luffy is ott hagyja Momot egy hatalmas instant killes ellenséggel és még Barnaszakállra is vigyázzon. xD Csoda, hogy Caesar nem intézte el.
A Mester nagyon kiesett a szerepéből. Maga mondja el a véleményét az embereinek, de még meg is úszhatta volna, ha nem őket kezdi el elintézni óriás alakban, hanem Luffyra koncentrált volna. Igazából annyit ért el, hogy megcsappant az embereinek a száma és már az irányító központbeliek sem engedelmeskednek már neki többé.
A rész legjobb jelenete egyértelműen Usopp jelenete volt. Ha már a Grizzly Magnumot elrontották.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #2508 Dátum: 13 okt 21, 22:01:31 » |
|
Igen Tilon, ugyanezt jegyeztem meg én is múlthéten. Caesar tiszta Moria volt minden tekintetben; bárgyú pofa vicces egyéni nevetés és immár a végső alakjuk is nagyon majdnem megegyezett Mindazonáltal a Thriller Bark ív számomra sokkal jobb volt, mint ez, de mivel még nincs a mostaninak vége, majd később írok összefoglalót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2509 Dátum: 13 okt 22, 13:16:06 » |
|
Tegnap írtam 1 hosszú véleményt.. Vagy nem ment el, vagy kitörölték. A részt Usopp és Law vitte. Minden egyéb amit láttunk az szerencsétlenkedés volt. Erőltetett volt a Zoro-Sanji jelenet, nem illett ebbe a részbe. Mikor bevágták a Choppert cipelő brigádot, tudtam, hogy a kis tanukinak lesz 1 olyan mondata, hogy: "tarts ki Mocha". Borzasztóan unalmas volt számomra és lényegtelen is. Azon csodálkozom, hogy nem vágták be az ordibáló szamurájt is időhúzás végett: Momonosukeee!!! (szintén idegesítő és fölösleges). Luffy és Cézár harca során minek kellett bevágni 'n' szer barnaszakáll pofáját? Nagyjából az arc végére értünk. A címekből ítélve lesz még 1 kis ráadás mint a gyojin arc végén. Az egész gyojin arkot az dobta fel mikor Big Mom emberei megjelentek, szóval ettől a kis Punk Hazardos ráadástól is sokat remélek. Hogy miért? Mert az ellenfelekben itt is csalódtam, nem akkorát mint a gyojin arcban, bár ott eleve nem tettem magasra a mércét, azokat a szerencsétleneket time skipe előtt is leverték volna. Szóval Mone.. Zoro ráfújt és kidőlt a LOGIA. A képessége erős volt de a használó nem . Vergo.. hű teljes test haki, na és? Egy értelmes támadást mutatott mikor végleg kiütötte Smokert. Ja egyébként miért kell elmagyarázni, hogy Smoker miért füstölt annyit? Én vágtam már az elejétől kezdve, hiszen összenéztek Law-al éppen elégszer ahhoz, hogy az ember rájöjjön mi lesz. De elmagyarázták nekünk mint a pokemonba... Én nem tudom hogy vagytok vele de time skipe óta egy rakás kula az egész anime. 1 évig szenvedtük a gyojin arcot, (szó szerint szenvedés volt), most lassan már 1 éve a Punk Hazardot, de sehol sincs a régi One Piece feeling. 9\10-re pontoztam összesen az animét a gyojin arc(4\10) után, most már csak 8-as az anime nálam, hála a silány Punk Hazard arc(6\10)-nak.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Sosi16
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2510 Dátum: 13 okt 22, 17:28:24 » |
|
Tegnap írtam 1 hosszú véleményt.. Vagy nem ment el, vagy kitörölték. A részt Usopp és Law vitte. Minden egyéb amit láttunk az szerencsétlenkedés volt. Erőltetett volt a Zoro-Sanji jelenet, nem illett ebbe a részbe. Mikor bevágták a Choppert cipelő brigádot, tudtam, hogy a kis tanukinak lesz 1 olyan mondata, hogy: "tarts ki Mocha". Borzasztóan unalmas volt számomra és lényegtelen is. Azon csodálkozom, hogy nem vágták be az ordibáló szamurájt is időhúzás végett: Momonosukeee!!! (szintén idegesítő és fölösleges). Luffy és Cézár harca során minek kellett bevágni 'n' szer barnaszakáll pofáját? Nagyjából az arc végére értünk. A címekből ítélve lesz még 1 kis ráadás mint a gyojin arc végén. Az egész gyojin arkot az dobta fel mikor Big Mom emberei megjelentek, szóval ettől a kis Punk Hazardos ráadástól is sokat remélek. Hogy miért? Mert az ellenfelekben itt is csalódtam, nem akkorát mint a gyojin arcban, bár ott eleve nem tettem magasra a mércét, azokat a szerencsétleneket time skipe előtt is leverték volna. Szóval Mone.. Zoro ráfújt és kidőlt a LOGIA. A képessége erős volt de a használó nem . Vergo.. hű teljes test haki, na és? Egy értelmes támadást mutatott mikor végleg kiütötte Smokert. Ja egyébként miért kell elmagyarázni, hogy Smoker miért füstölt annyit? Én vágtam már az elejétől kezdve, hiszen összenéztek Law-al éppen elégszer ahhoz, hogy az ember rájöjjön mi lesz. De elmagyarázták nekünk mint a pokemonba... Én nem tudom hogy vagytok vele de time skipe óta egy rakás kula az egész anime. 1 évig szenvedtük a gyojin arcot, (szó szerint szenvedés volt), most lassan már 1 éve a Punk Hazardot, de sehol sincs a régi One Piece feeling. 9\10-re pontoztam összesen az animét a gyojin arc(4\10) után, most már csak 8-as az anime nálam, hála a silány Punk Hazard arc(6\10)-nak. Minden szóval egytől-egyig egyetértek. Egyébként mangásoktól kérdezem hogy várható a következő arc-ban valami minőségi ugrás?Mondjátok hogy igen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2511 Dátum: 13 okt 22, 19:06:00 » |
|
A manga mindig jó, az anime egyre kevésbé. Mangában ez a sziget ugyan azt az érzést adta, mint anno a grand line első felénél whisky peek, hogy vmi nagy kezdete lesz. Hát mit ne mondjak, az animében ezt nem érzem. Egyébként igen van minőségi ugrás olyan értelemben mint amire gondolsz, de azt is el lehet rontani "fantasztikus animálással".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
OnePieceComment
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2512 Dátum: 13 okt 23, 09:04:29 » |
|
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a következő arc jó lesz, csak várjátok ki! Már a mangába is elég eseménydús. Lehet, hogy ott is lehetnek unalmas részek, de nem annyira mint a Punk Hazardnál. Az animátroroknak nehéz elérniük, hogy 20 perces vidit készítenek. Gondolom, az ember jobban szereti a hosszú videót, mint a rövid képregényt. És ezért az animátorok igyekszenek eltölteni az idejed egy húsz perccel. Csak az a baj, hogy úgy, hogy az intro 6 perces. Tehát mondhatnám 18 perces videónak is. Gondolom, nektek se megy elnyújtani. Ha Fillerre fáj a fogatok, akkor nem tudom, hogy kinek fog tetszeni, kinek nem. Ha egy epizód, kettő manga, akkor meg utolérik a következő arcot, és jöhetnek a Spoilerek. Eddig gondolom, hogy azért volt jobb One Piece feeling, mert sok mindenen túl jutottál. Most az Újvilágban fogsz sok mindenen átgázolni. Lehet, hogy van olyan anime, ahol egy manga rész, egy anime. Mivel ti így szoktátok meg, hogy gyors, most úgy látszik, máshogy kell megszoknotok. Nekem különösen tetszik, ha lassúak vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2513 Dátum: 13 okt 23, 13:12:23 » |
|
Akkor nálad valami baj van. Gyojin arc fele óta nem bírom megnézni a One Piece animét, mert olyan unalmas ez a vontatottság, hogy a Naruto shippuddent szívesebben nézek azzal a szánalmasan gyenge animálásával is. Borzalmas ami most a One Piece-el történik.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #2514 Dátum: 13 okt 23, 14:30:01 » |
|
Totál egyetértek Hiei-el. Már Enies Lobby óta ez az 1 manga/epizód felállás van, de csak hasonlítsuk össze a dolgokat: egy Thriller Barknak vagy Marinefordnak ezerszer érdekesebb és izgalmasabb története volt, mint ennek a PH-nak. Mindamellett még a rajzolása is gyönyörű volt, erről meg inkább ne is beszéljünk. Nekem sokkal jobban bejön a Gyojin-sziget ív, mert persze ott is van néha gyengébb kivitelezés, de úgy átlagosan a rajzolás nagyon szép volt és történetileg meg hangulatilag is jobban adta a dolog...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
OnePieceComment
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2515 Dátum: 13 okt 23, 14:44:48 » |
|
Akkor nézzetek mangát, ha nem tetszik. Így a megoldás már meg is van oldva, nemde?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2516 Dátum: 13 okt 23, 14:55:37 » |
|
Ez a "Ha nem tetszik, ne nézzétek" beböfögés a világ intelligenciájának legalja. Már herótom van az ilyen benyögésektől. Mind azért vagyunk itt, mert egyszer már megszerettük a One Piecet. És amit egyszer megszerettünk, abba maximálisan belefektetjük a hitünket, hogy továbbra is örömet ad nekünk, még ha fájdalmas csalódásokat is kell átvészelni. A kedvenc süteményedre is meg lehet mondani, hogy naahh most kicsit el lett sózva. Attól még legközelebb ugyanúgy csöpögő nyállal fogsz neki esni. Anyám.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2517 Dátum: 13 okt 23, 15:05:42 » |
|
Én is így gondolom de azt hozzáteszem, hogy ezt a vontatottságot szerintem azok érzik igazán akik mind a mangát mind az animét nézik, olvassák. Ha csak az animével foglalkozik valaki az nem tartja vontatottnak mert nem is tudja összehasonlítani és így nem érzi a különbséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2518 Dátum: 13 okt 23, 15:26:22 » |
|
Bizony! Én 5 éve nézem a One Piece-t, de ilyen silány még sosem volt. Gyojin arcban szép grafika talán azért volt mert a tájra rámentek, de a Luffy vs Hodi harcban.. Luffynak a feje állandóan el volt rontva, jobban mondva az arca és az arckifejezései. Sajnos ez a Punk Hazard arcban is így volt. Ha ezen javítanának és a karakterekre rámennének úgy mint a Bleach animátorai akkor sokat javulna az anime. Egyébként ahogy dolgoznak azt nem gyenge grafikának hanem One Piece grafikának nevezem, már megszoktam. De a néhol túlzottan torz pofik azért kiakasztanak. Mellesleg én nem olvasom a mangát még is érzem az állandó időhúzást. A halemberek szigetén 68 részt töltöttünk. A One Piece elején 68 rész alatt Luffy össze szedett 4 társat és még a Grand Line-ra is átértek, sőt azt hiszem ekkor már Chopper is képbe lépett. Sokkal jobban pörgött az egész, és én pont ezért, a kalandozásaik miatt szerettem meg ezt az animét, de az utóbbi két évben ez a feeling eltűnt. Azzal pedig, hogy abbahagyom az anime nézést és át állok a mangára semmi nincs megoldva, mert mangában sokszor nem értem, hogy mi van lerajzolva, jobban szeretem az animét, ez van .
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2519 Dátum: 13 okt 23, 15:28:00 » |
|
Amit rini ír az igaz. A PH világa amúgy egy elég ingerszegény környezet. Vas és jég. Az utóbbi fél évben csak ennyivel találkoztunk. Hiányzik Sabaody a buborékokkal, fákkal és piaccal. Ha a karakterek animálása csapnivaló is, legalább szép helyen voltak. Az időhúzások is kevésbé feltűnőek ott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|