24 dec 03, 19:59:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 165 166 [167] 168 169 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 745462 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2490 Dátum: 13 okt 13, 20:42:35 »

Hú jó kis rész volt.

Van egy olyan érzésem, hogy Haki terén azért még van hova fejlődnie Luffynak  smirksweat  ikszdé

De remélem az ki fog derülni, hogy law, hogy volt képes megvágni Vergot.
Az egyértelmű, hogy használta room-ot is, de nem hiszem, hogy csak annyi elég lett volna hisz akkor legutóbb*  is le tudta volna verni.    *mármint amikor feldühítette (na arról is jó lett volna látni 1-2 jelenetet Nevet)
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
OnePieceComment
Gennin
*

« Válasz #2491 Dátum: 13 okt 14, 19:54:43 »

Az író elhibázott valamit, vagy én vagyok kaki. Mivel tudjátok, hogy a Law vs Smoker, hosszú harc volt, és Law NEHEZEN győzött, de Vergo csak, huss. Kettévágta?! Ti már nem gondolkodtatok ezen? Vagy csak az író ellustult a Vergós harcnál?!
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2492 Dátum: 13 okt 14, 20:48:14 »

A Law vs Smoker harc egyáltalán nem volt hosszú One Piece kereteken belül. Plusz Traffi végig előnyben volt, és gyakorlatilag játszadozott a jelenlévőkkel. Smokey talán 1x csapta földhöz és ennyi.
Vergo viszont a felbukkanása óta magánál tartotta Traffi szívét. Így evidens, hogy nem nagyon lehetett vele mit kezdeni.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2493 Dátum: 13 okt 14, 23:16:49 »

Ez tipikus animés húzás. Law tudta, hogy erősebb Smokernél. vagy ha úgy tetszik tudta, hogy Smokernek nincs olyan támadás a tarsolyában amivel meg tudná őt komolyabban sebezni. Ezért csak annyira használta az erejét amennyi kellett Smoker legyőzéséhez.
Vergonak viszont törlesztenie kellett egy részről másik részről pedig ha nem a legerősebb támadását használja Vergo 1 ütésből lecsapta volna. Ennyi. Nem volt itt lustaság.
Egyébként rossz grafika sem. A leggyengébb grafika ebben az arcban abban a részben volt mikor Zoro harcolt Moneval. Emlékeztek mikor a kardját Tashigi nyakának szegezi, na annál görbébben megrajzolt kardot... olyat én is tudok rajzolni.. De a szinte folyamatos rossz grafikáért kárpótol minket a jó történet  bow
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2494 Dátum: 13 okt 20, 19:23:58 »

617:
Ejnye, hogy már megint le kellett gyengíteni Luffyt. Mangában lazán legyűrte a Grizzly Magnummal Caesart, aki az első pillanattól kezdve majd összetojta magát.
Erre itt meg még totál határozottan meg is tudja tartani Luffy giáászáádóóját. Nemááár.
Ettől függetlenül látványos volt. Persze nem egy Luffy vs Lucci, de jó volt.

Jövő héten végre jön Franky. Zupaaa.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
ferar
Újonc
*

« Válasz #2495 Dátum: 13 okt 20, 19:56:03 »

Hol tudom megnézni a 617 részt ? Nevet
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2496 Dátum: 13 okt 20, 20:06:11 »

Itt például meg tudod nézni angolul: http://www.gogoanime.com/one-piece-episode-617
Naplózva
ferar
Újonc
*

« Válasz #2497 Dátum: 13 okt 20, 20:07:53 »

Köszi és felirattal esetleg valahol fent lehet már ? Nyelvesít
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2498 Dátum: 13 okt 20, 20:49:39 »

Nem volt rossz rész. Számomra is meglepő volt az a rögtönzött birkózóbajnokság Luffy és Caesar között. Úgy vártam, hogy elsöpörje őt, ehelyett meg azon agyaltam folyamatosan, hogy Luffy hogy tudja még előrébb tolni a megnyújtott karjait. Vacak volt.
De a többi tetszett. Kifejezetten jót nevettem, azon mikor Sajni magából kikelve közli Zoroval, hogy senki nem engedte meg, hogy a vállán vigye Tashigit.
Usopp is jó volt. Jól esett a szívemnek a monológja.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2499 Dátum: 13 okt 21, 11:50:24 »

Ennél jobban nem is ronthatták volna el a Grizzle Magnum Technikát.  Egy Bazooka szerű inpaktnak kellett volna lennie és cső, ehelyett a levegőben voltak 1 percig és az erőrátolás tök úgy nézett ki mint ha hódító hakit tolna, pedig nem.  Így elrontani....nem is tudom minek nézem az animét.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2500 Dátum: 13 okt 21, 11:51:38 »

Hát ez elég gyenge lezárása volt a Luffy vs Caesarnak. Egyetértek Danival, miért kellett már megint legyengíteni Szalmakalapost ?... Tény és való, hogy Caesar se gyenge, de a főhős 1 új támadása első látványnál elsöprőnek kell lennie, mint minden Shounenben Nevet

Ha már új képesség, észrevettétek, hogy Luffy minden főellenséget egy ilyennel győz le ? Nevet Ez is érdekes volt, de közel se annyira badass, mint a gear second vagy third gatling gun Nevet

Caesar amúgy nagyon pocsékul nézett ki a halálországos formájában ikszdé Az alattvalóinak a naivsága meg pirospontot érdemel  >.<#
Ja, és Law is szép kirakóst csinált Vergóból ikszdé

Naplózva

vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2501 Dátum: 13 okt 21, 13:56:42 »

viszonylag jó rész lett:)

én sem értem minek kell oda munkájába belenyúlni... ha oda  azt mondja luffy simán leveri caesart, akkor minek csinálja meg az animét valaki úgy, hogy közben erőlködik luffy.

nem tudom, hogy csak én vettem-e észre, de a régebbi részek sokkal jobb grafikával voltak megrajzolva. ennek mi az oka?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2502 Dátum: 13 okt 21, 14:25:24 »

A válasz egyszerű. A pénz és az elkészítéshez való rövid idő az oka  ennek a visszaesésnek vagy inkább hullámzó teljesítménynek. Vannak egy részen belül jó és rossz grafikai megoldások is.
Naplózva
nemmind1
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2503 Dátum: 13 okt 21, 14:33:32 »

Na most volt megnéztem az időt de elötte még a bleach-t olvastam el(most volt időm)
Azt hittem hogy köpök egyet luffy magnumjával(nem a jégkrém nem hagyhattam ki)a mangába lazán elütötte ceasart mekáig itt meg mint dragonballba több percig állnak egymással szembe a levegőbe aztán mikor "megálltak" luffy-nak keze hirtelen előre ment nem tudtom kinyomta meg de magától ő se mozdul meg a levegőben na most megyek írok egyet bleach témába is...
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #2504 Dátum: 13 okt 21, 15:13:58 »

Már nagyon vártam, hogy kijöjjön a felírat is. Sajnos az Anime csapat ismét elrontotta a fontos harci jelenetet...
Eddig nem igazán volt túl hatásos rész ebben az Arcban. Engem is az zavar a legjobban, hogy észrevehetően sok az időhúzás és már nem annyira hűek a mangához sem... Nem fér a fejembe, hogy ha már egyszer "ellőtte" a Grizzly Magnum-ot, akkor hogy képes egy újra "lőni" vele közvetlen közelről... Akkor hagyták volna a 'csába a szaladgálást és előtte felfújja a kezeit és leüti úgy, így teljesen feleslegesen szaladt. Csapni való volt ez a rész is. Nem baj, amíg a manga tartja a színvonalát(na meg a Time Skip előtti részek túlnyomó része is hihetetlen zsenialitást mutat az Anime csapattól), addig fogom tudni dicsérni a One Piece-t.
Várom már az Arc végét, hátha betesznek egy hosszabb fillert(egy G-8 kaliberűt ^^) és az után újult erővel vághatnak bele.
A rész értékelése 4/10
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Oldalak: 1 ... 165 166 [167] 168 169 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins