Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2010 Dátum: 12 nov 30, 12:08:47 » |
|
A kérdés nem olyan egyszerű hogy egyik pillanatról a másikra cserélnek zászlót, meg Jinbei átmegy Luffyékhoz.
Jinbei-nek több dolgot is fontolóra kell vennie.
- Van egy legénysége, akiket ott kellene hagynia egy másik kalózcsapatért. Ha ezt úgy teszi meg, hogy nem tisztázza a helyzetet a saját legénységével, akkor a későbbiekben harcolnia kellene ellenük, mivel Big mom "emberei". - A gyojin arc pontosan megmutatta, hogy mennyire szívén viseli országa sorsát Jinbei. Pontosan emiatt nem dönthet elhamarkodottan, mert beláthatatlan politikai fordulatokat okozhatna az országának. Az utóbbi 20 évet úgy élte túl a sziget, hogy egy-egy Yonko védelme alatt áltak, mert mint az arcban láthattuk, képtelnek megvédeni magukat ennyi átutazó kalózal szemben. Ha Jinbei az mondja big momnak, hogy NYASGEM, akkor a sziget ezen védelme elszáll, és ki lesz szolgáltatva a sziget a következő kalóz generációknak. Az rendben van, hogy Luffyék zászlója felkerül, de sajnos a szalmakalaposok még nem mérhetőek össze a Yonko-val, és itt nem erőre gondolok, hanem létszámra. Luffy a kalandozásai közben nem fog tudni vissza-vissza járni a halemberek szigetére védelmezni, amit egy Yonko simán megtesz az emberein keresztül.
Ezért válaszolta Jinbei, hogy most még nem csatlakozik, mert van még néhány elintézni valója, és ha még egyszer megkérik, akkor csatlakozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shing
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2011 Dátum: 12 nov 30, 12:38:33 » |
|
Szerintem túlbonyolítjátok a dolgokat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #2012 Dátum: 12 nov 30, 16:50:37 » |
|
Véleményem szerint pedig Duuu tökéletesen leírta. Azt ami egyébként feketén-fehéren elhangzott. Ennyire nehezen feldolgozható, ha valaki nem rágja az ember szájába a dolgot?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Shing
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2013 Dátum: 12 nov 30, 17:59:39 » |
|
Erről beszélek... nem kell szerintem ennyire részletekbe menni. Te írtad le: "Ő a gyojin kalózok kapitánya Big Mom szövetségese ezért nem csatlakozhatott a legénységhez. Tisztán és érthetően elhangzott." Akkor most ennyi az egész nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #2014 Dátum: 12 nov 30, 18:04:13 » |
|
RoronoaZoro megfogalmazott egy véleményt, amire Duuu reagált. Mivel Zoro már ezt az érvet "Ő a gyojin kalózok kapitánya Big Mom szövetségese ezért nem csatlakozhatott a legénységhez. Tisztán és érthetően elhangzott." hallotta, de nem értett vele egyet, ezért Duuu kifejtette bővebben. Ennyi történt.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2015 Dátum: 12 dec 02, 18:42:55 » |
|
kár, hogy fillerek lesznek, valahogy nem tud most érdekelni pont akkor amikor mennek az új világba. am visszatérve a jóslatra. szerintem meg pont, hogy Luffy fogja elpusztítani a szigetet. hogy miért? segít a halembereknek kivívni az egyenjogúságot, élhetnek majd az emberek között, ergo nem kell nekik majd az a város a világ fenekén, mert csak a múltra emlékezteti őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alig33
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2016 Dátum: 12 dec 02, 18:49:55 » |
|
Egész jó rész volt bár hiába a felvezetés a Z film hónapok múlva lesz látható számunkra xD A filler elvileg 2 részes szóval nincs miért panaszkodni bár már én is várom az újvilágot animében  Biztos látványos lesz...
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2017 Dátum: 12 dec 02, 18:52:20 » |
|
Talán azért jó, hogy van ez a kis filler pakk, mert így hát ha a következő arc nem 1manga/1 részes feldolgozásban lesz, hanem halad normálisan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2018 Dátum: 12 dec 03, 15:32:14 » |
|
Ez a pár rész nem elég arra, hogy újra tartósan normálissá váljon a tempó.... sőt, talán még arra se, hogy egy-két rész erejéig.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2019 Dátum: 12 dec 03, 15:54:01 » |
|
Ebből pedig nyomathatnának úgy 6 részt mert elég jónak tűnik. Gondolom majd a Movie-ban lesznek a jó részek. Zoro egyből bedühödött, hogy Lily megitta az összes piát. 
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2020 Dátum: 12 dec 03, 16:12:35 » |
|
Sabaku: Tisztában vagyok vele hogy ez nem lesz elég hozz, de akkor is több, mint ha nem lenne. Már megéri, ha cserébe kapunk 1-2 jobb részt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #2021 Dátum: 12 dec 03, 19:53:16 » |
|
Nekem eddig bejövős ez a filler arc  Filmben gondolom biztos nagyobbat fog aratni. Tilon: Ja, tisztára felkapta a vizet Zoro  Remélem mire ennek a filler arc-nak vége, akkor már rendesen megy a darálás a mangában is 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Sosi16
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2022 Dátum: 12 dec 04, 10:30:12 » |
|
Mangásoktól kérdezném: a Punk Hazard arc ami most jön majd az még tart a mangában?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #2023 Dátum: 12 dec 04, 11:24:32 » |
|
Igen még most fut, de szeritnem a vége felé jár. Nem hiszem, hogy soká húzzák még.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2024 Dátum: 12 dec 04, 16:31:16 » |
|
Nos nekem se tetszik,hogy filler még az elején de végén megtetszett föleg kövi résszen Momonga alttengernagy fog megküzdeni öö az egyik kedvenc tengernagyobb mert nem csak erös hanem elég jószivü is többiekhez képest.Meghát karaktere is tetszik,csak annyitól félek lehet kicsitt beszavarja mangát bárrr az is lehet,hogy jobban fog sikeredni mint mangánál :)Amugy nem 2résszes filler hanem ez is decemberig lesz, mint Narutonál.Januártól lesz manga szerint..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|