HaganeNoAnna
Chuunin
Nem elérhető
A Pokol Úrnője
|
|
« Válasz #990 Dátum: 11 máj 07, 12:56:02 » |
|
Szerintem a Cirmi érvényes. Ha el akarjátok kerülni a nehezeket, ám legyen
|
|
|
Naplózva
|
鋼 の アンナ、 悪魔 な 少女、地獄 の 女神様
˝...A kedves, aranyos álmok valóra válnak...˝ By: Buszvezető srác az álmomból
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #991 Dátum: 11 máj 07, 13:03:22 » |
|
Akkor tehetek én? Egyébként nekem nincs gondom a nehezekkel, egy kis kihívás... Na nézzük... erre a férfi emberre lennék kíváncsi. Szerintem nem lesz túl nehéz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 07, 13:14:02 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #992 Dátum: 11 máj 07, 14:15:51 » |
|
Ryoma Sakamoto - Peacemaker ha nem tévedek ^^ Am végül csak megtalálni a nehezebb képet is. Ha mindig könnyű lenne a kép, akkor nem lenne értelme ennek a játéknak... Szerintem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 07, 14:18:08 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #993 Dátum: 11 máj 07, 14:19:20 » |
|
Nem tévedtél, tiéd a következő kedves Zer0
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #994 Dátum: 11 máj 07, 14:35:27 » |
|
Nem ismeretlen anime, elég sokan szeretik, de hogy nehezebb legyen, nem egy főbb szereplő, tessék:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #995 Dátum: 11 máj 08, 10:30:36 » |
|
Elfen Liedből az egyik kissrác akinek a neveeeeeeee.... Tudjuk a nevét? Nem találom Izééé.... Megvan xD Tomoo-nak hívják xD Hülye karakter 1000 évig tartott mire megtaláltam, hogy hívják
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 08, 10:31:07 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #996 Dátum: 11 máj 08, 11:56:29 » |
|
Eltaláltad, te jössz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #997 Dátum: 11 máj 08, 12:56:28 » |
|
Ummm.... akkor legyeeeeen ő:
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #998 Dátum: 11 máj 10, 09:42:13 » |
|
Senki többet harmadszor?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #999 Dátum: 11 máj 10, 14:06:57 » |
|
Hmm igen pont ezért akartam valamit! Ha könnyűeket nem is akartok rakni, amit egyébként megértek, akkor legyen, hogy 3 nap után új feladvány. Szóval, ha ma nem jön megfejtés, szerintem tegyél újat Ritli...
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1000 Dátum: 11 máj 10, 14:14:55 » |
|
Hát akkor legalább kérjetek segítséget Bár ha nem érkezik nuku válasz akkor is adok, amíg meg nem fejtitek mint eddig minden alkalommal Akkor egy kis help: Az úriember ruhája abszolút nem köthető az anime műfajához. De a becenevéhez illetve a csapata imidzséhez nagyon is. :3 Amúgy meg a 3 nap szerintem túl kevés ehhez. Egyszerűen annyi kéne, hogy aki feladványt ad figyeljen a topicra és ha semmi reakció segítsen, hogy ne legyen egy hónapig ugyanaz a feladat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1001 Dátum: 11 máj 12, 11:28:13 » |
|
Na jó szóval a csapattal arra céloztam, hogy ez bizony egy sport anime. Elég hosszú és egy amerikában igen közkedvelt csapatjátékról szól. Üdv Ritli
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1002 Dátum: 11 máj 13, 14:03:13 » |
|
Mint sport gondolom a Baseball-ról van szó (Vagy kosárlabda). De én semmit se találtam. 2x is azt hittem hogy "yee meg van" de aztán csalódtam, mert a fickó nincs meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 13, 14:03:48 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1003 Dátum: 11 máj 13, 22:58:45 » |
|
Nem, nem baseball Egy másik sport aminek a nevében benne is van, hogy amerikai ^^ Egy rakás nagydarab fickó játssza és nem ritka, hogy összezúzzák egymást Ja és labdajáték Ritli
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1004 Dátum: 11 máj 14, 00:08:31 » |
|
Ha minden igaz ő Eyeshield 21-ből Shien "Kid" Mushanokoji lenne. Nos amennyiben igazam van, akkor átadnám a lehetőséget másnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|