NARUTO11
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #795 Dátum: 10 dec 23, 21:05:57 » |
|
ez nem a soul eater-ből van ? (csak tippelek mert tegnap volt egy rész és abban egy hasonló szereplőt láttam)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #796 Dátum: 10 dec 23, 21:42:29 » |
|
Biztos nem Soul Eater, teljesen más a rajzolása. Én is csak 07-ghost-ra tudok tippelni, csak annyi a probléma hogy én abból csak az első részt láttam 
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #797 Dátum: 10 dec 23, 21:46:27 » |
|
Mint fanatikus 07-GHOST rajongó, állíthatom, hogy NEM abból van 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #798 Dátum: 10 dec 23, 21:49:57 » |
|
Akkor fogalmam sincs.  Code Geasst is régen láttam már, de ha emlékeim nem csalnak ez a karakter nem szerepelt benne.
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #799 Dátum: 10 dec 23, 23:37:13 » |
|
Én tudom.  De mivel most láttam az animét nem lenne igazságos, ha én adnám a helyes választ. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #800 Dátum: 10 dec 23, 23:43:36 » |
|
Egyik anime se ami mondtatok. Na igen Csibe ráadásul én ajánlottam szóval tényleg nem lenne szép 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #801 Dátum: 10 dec 24, 10:18:04 » |
|
Hát... nincs olyan szabály, hogy csak olyan fejtheti meg, aki nem látta az animét  Az a lényeg, hogy megtudjuk, ki ő 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #802 Dátum: 10 dec 24, 11:36:48 » |
|
Jaja de mint mondtam, én ajánlottam neki nemrég, hogy nézze meg szóval kicsit arcátlanság lenne ha megmondaná  Senki semmi tipp? Legalább az anime címére?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #803 Dátum: 10 dec 24, 11:58:52 » |
|
Nos, még nem álltam neki, de Csibe avatarja eszembe juttatta hogy még réges-rég felvettem a "megnézném" listámra azt a bizonyos animét... Szóval ez a karakter a Juuousei-ből (vagy Jyu-Oh-Sei, nem tudom melyik a helyes) való?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #804 Dátum: 10 dec 24, 12:13:59 » |
|
Hehe de igen onnan  Látod Csibe nem véletlenül toltalak le, hogy ilyen avával meg alával beírsz ide  De te azt állítottad, hogy ebből nem találják ki  Na persze 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #805 Dátum: 10 dec 24, 12:26:11 » |
|
Nem is találták ki.  Ez csak az anime címe, ami nem a megoldás.  De am igaz, kevésbé jellegzetes avát kellett volna választanom. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #806 Dátum: 10 dec 24, 12:29:58 » |
|
De ez már szinte megfejtés  Mivel magáról a szereplőről is adtam kis segítséget szóval innen gyerekjáték kitalálni már 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #807 Dátum: 10 dec 24, 12:33:28 » |
|
Soul, ez a te dolgod lesz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #808 Dátum: 10 dec 24, 12:57:16 » |
|
Ajaj, azt hiszem itt kezdődnek a problémák.  Nehéz lesz úgy kitalálni a szereplőt hogy egy részt se láttam belőle.  Itt már csak a Wikipédia és a Google képkereső segíthet! Néhány érdekes kép és wikipédiás szöveg alapján... Third van a képen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #809 Dátum: 10 dec 24, 16:08:52 » |
|
Igen ez Third  Vagy más néven Sigurd Heiza. Te jössz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|