STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #720 Dátum: 10 nov 21, 21:06:12 » |
|
Szerintem nem látjuk mennyire.  Én százhúsz fölé saccolom Orpheus megfogalmazása alapján, keresgélni most nincs kedvem, de majd a végén írjátok már be, mennyire volt öreg. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 21, 21:07:38 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #721 Dátum: 10 nov 21, 21:10:44 » |
|
Nem muszáj megvárnod míg kitalálják, elárulom. Több, mint 1000 éves Ez azért leszűkíti, hogy milyen kategóriájú anime lehet. És még annyit segítek (mert nem nagyon látszik a képen), hogy ez nem a saját arca, hanem egy maszk. De ez lényegtelen is, mert végig ebben látjuk a szereplőt.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #722 Dátum: 10 nov 22, 01:36:36 » |
|
Hmm.. és én még óvatos akartam lenni Amúhgy így egy kép alapján egy ezerévesnél idősebb fura maszkos legyezős alakról tetszik az anime, mindenképp visszanézek még 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #723 Dátum: 10 nov 27, 17:46:45 » |
|
Ilyen nehéz ez a kép? Lassan 1 hete nem tippel senki 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #724 Dátum: 10 nov 27, 18:04:46 » |
|
Megmondom őszintén én tippelnék, ha a leghalványabb fogalmam lenne róla  Még csalni is megpróbáltam az ACB-n de az sem sikerült  Részemről passz...
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #725 Dátum: 10 nov 27, 19:47:05 » |
|
Akkor annyit még segítek, hogy ez egy 2008-as alkotás. Szereplőnk igencsak jó bizonyos harcművészetekben. Ebből is él (az anime elején).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #726 Dátum: 10 nov 29, 17:41:24 » |
|
Fúúúú igen, meg van!  Eddig nem nagyon kerestem, azt hittem valaki megtalálja, de pont a "megnézném" anime listámat böngésztem és közötte találtam meg. Anime: Kurozuka szereplő: Hát izéé. az jó kérdés. Nem tudom a nevét mert nem láttam  De a nehezét megfejtettem már csak a választ kéne valakinek megtalálni. Szerk.: Talán Arashiyama?O.o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 29, 17:43:43 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #727 Dátum: 10 nov 29, 17:53:30 » |
|
Ha tényleg a Kurozuka animeből van akkor inkább Kuromitsu ez a bizonyos személy.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #729 Dátum: 10 nov 29, 20:56:04 » |
|
Akkor netán Benkei lenne az?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #730 Dátum: 10 nov 29, 20:56:25 » |
|
Már a feladás szélén vagyok >_< De találtam pár nevet, és rá kerestem és ezt a maszkos embert dobta ki ezzel a névvel: Red Emperor vagy másik névnek: Onmyoji... ez egy gyenge tipp, de gondoltam megpróbálom.  Még volt egy iylen tippem hogy Musashibo Benkei... de mivel nem nagyon ismerem az animet nem nagyon merek így nevekkel dobálozni. Végén hülyeséget mondok. >_<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 29, 20:57:58 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #732 Dátum: 10 nov 29, 22:47:19 » |
|
Nem lennék sem férfi, sem ember, ha nem adnám át a jogot Minaginak tekintve, hogy, ha ő nem mondja meg az animet akkor én soha nem találom ki. Tehát Minagi a következő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #733 Dátum: 10 nov 30, 13:41:00 » |
|
Részemről rendben Akkor Minagi, tiéd a pálya!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #734 Dátum: 10 nov 30, 16:31:05 » |
|
Jaj heo köszönöm szépen! ^.^ Orph D.eus, mindenképpen megfogom nézni szerintem, most nagyon nézegettem képeket meg mindent csináltam hogy megtaláljam a nevet >_< így felkeltette az érdeklődésemet. Nah, egy ilyen hét után, szerintem ő könyebb lesz. Ki ő? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 30, 16:32:14 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|