Shiro
|
 |
« Válasz #615 Dátum: 10 okt 03, 17:43:11 » |
|
Van benne ilyen titkos jól felfegyverzett szervezet (taktikai egység) akik minden féle szörnyek ellen harcolnak, és fegyverként egyaránt használnak kardot és gépfegyvert?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #616 Dátum: 10 okt 04, 12:37:28 » |
|
Micsoda segítség Ritli, ne vidd túlzásba...  Megpróbálkozom egy nagyon gyenge tippel, esetleg nem a Ga-Rei: Zero c. animébéből valaki. (Shiro, ugyan arra gondolunk?  ) Egyébként keresés közben ezt az animét találtam amit majd ha megint lesz időm animézni majd megnézek... ezért jó ez a játék, néha tök jó kis ismertetőket találok, és gyűlik a listám hogy mit is fogok majd egyszer megnézni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #617 Dátum: 10 okt 04, 13:48:00 » |
|
Minagi nem abból van. (hát pedig ha nem találjátok ki muszáj lesz túlzásba vinnem  ) Shiro nem, nemigazán ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 04, 13:48:34 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #618 Dátum: 10 okt 04, 20:05:02 » |
|
Esetleg az anime nevének kezdőbetűjét leírod, vagy valami kis segítséget még ráadásként? (Egyre jobban furcsállom, hogy szinte egyiket sem ismerem fel... Ez szörnyen bosszantó  )
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #619 Dátum: 10 okt 04, 20:31:56 » |
|
Nem nem adom meg az első betűjét  De akkor összesítsünk: 2008as, akció, fantasy. (ebből azon a bizonyos oldalon ahol lehet keresgélni 2 oldalnyi van ahogy láttam) Nem movie, nem OVA, nem ONA --> még jobban szűkül a kör. Ráadásul nem egy kis mellékszereplő ami csak 1 részben szerepel szóval találjátok már ki  Ja és szeret karddal hadonászni 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 04, 20:35:34 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #620 Dátum: 10 okt 04, 20:53:03 » |
|
és Shiro nem látta xDD Franc pedig azt hittem, hogy Ga Rei Zero Aztán rájöttem, ha magával a feladvánnyal kapcsolatban nem találsz infót, nézz utána feladójának xDD ez egy hosszabb anime, ami több mint 50 részes? ---- ... ezért jó ez a játék, néha tök jó kis ismertetőket találok, és gyűlik a listám hogy mit is fogok majd egyszer megnézni.  Ezzel én is így vagyok http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?mylist.16577.anime.towatch
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 04, 21:02:04 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #621 Dátum: 10 okt 04, 23:39:41 » |
|
Kevesebb mint 50 és több mint 13 ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #623 Dátum: 10 okt 06, 16:06:55 » |
|
Igen mikor beraktam nekem is az tűnt fel, hogy hasonlítanak  És igen ő az eltaláltad. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #625 Dátum: 10 okt 10, 20:39:10 » |
|
Yamamoto Takeshi a Katekyou Hitman Reborn-ból, méghozzá a 10 évvel idősebbik  Remélem jó volt 
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #626 Dátum: 10 okt 11, 00:18:48 » |
|
Ez gyors volt. Ugye milyen könnyűt adtam?  Most te jössz!
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #627 Dátum: 10 okt 11, 17:16:18 » |
|
Hát jó, kicsit megkésve bár, de törve nem, itt a legújabb feladvány   Na ki ő? 
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #628 Dátum: 10 okt 11, 17:20:29 » |
|
Lehet csak az én gépem rossz, de még is hol a kép? Vagy te a smile-ra gondoltál 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #629 Dátum: 10 okt 11, 17:27:06 » |
|
Érdekes, nekem megjelenik  Viszont ha tudod ki a smile akkor azt is megírhatod fizetek a gyereknek egy sört  Belinkelem direktbe is: http://sadpanda.us/images/240864-H31Z2VG.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|