Nikol
|
|
« Válasz #480 Dátum: 10 aug 04, 13:17:19 » |
|
Én se Na, következő hozzászóló^^ >> Mi az, senki nem akar feladványt adni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 04, 14:59:42 írta Nikol »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #482 Dátum: 10 aug 04, 21:17:49 » |
|
Kaname Chidori a Full Metal Panic!-ból Következő hozzászóló^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 04, 21:21:23 írta Nikol »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #483 Dátum: 10 aug 04, 21:18:23 » |
|
Kaname Chidori a Full Metal Panic!-ból.
És mindjárt rakok be valamit pill xD
Nikol tudd ám kivel szórakozz!!!! >.> Fogadok egész nap itt csücsülsz vérben fogó szemekkel és várod a feladványokat.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #484 Dátum: 10 aug 04, 21:21:00 » |
|
Bocs, Ritli szívem^^ Rakj valami szépet, drága^^ >> Így van, egész nap csakis a Ki ő?-t frissítgettem x'DDD (megjegyzem, a vérben forgó szem inkább a Skip Beat! mangának szól, ami megdöbbentően hosszú, de olyan jóóó *.* Köszönöm, hogy megmutattad )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #485 Dátum: 10 aug 04, 21:21:15 » |
|
Full Metal Panicból: Kaname Chidori? és beír elém, gyaa Nikol (yess) akkor én jövök és megint beírtak elém Tejössz RitliXD
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #486 Dátum: 10 aug 04, 21:27:05 » |
|
Igen a Skip Beat! tényleg csodás *-* És ő is csodás *-*: (remélem elég szép amit beraktam Nikol :3) Ja és bocsi Matetsu xD Elém meg gonosz Nikol nyanya írt be
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 04, 21:28:23 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #487 Dátum: 10 aug 04, 21:38:19 » |
|
Ahh... a szívem... de gyönyörű! <3
Áhh, meg fogom találni xD De direkt választottál olyat, aki nincs fenn ACDB-n, mi? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #488 Dátum: 10 aug 04, 21:41:01 » |
|
Bizony gyönyörű Amúgy épp pár perce kerestem rá ott és idióta adatokkal van felrakva, szóval sose találod meg De fent van. Talán ha ügyes vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #489 Dátum: 10 aug 04, 21:42:33 » |
|
Akkor végignézem az összes férfi karaktert xD De megtalálom xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #490 Dátum: 10 aug 04, 21:49:06 » |
|
Jól van de siess nehogy valaki magától is tudja és megelőzzön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #491 Dátum: 10 aug 04, 21:54:07 » |
|
Ash Landers a Black Butlerből? bár a haja kicsit másszínű de egy próbát megér:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 04, 21:54:39 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #492 Dátum: 10 aug 04, 21:56:54 » |
|
Nem ő az ^^ Következő!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #493 Dátum: 10 aug 04, 22:00:27 » |
|
Nincs értelmes tippem, de ez utána felszólítás után msuzály rákérdeznem: Öhm.. mondjuk.. Rangiku a Bleachből?
Amúgy Mistich hossza juttatta eszembe, hogy mekkroa oltás lenen kicsit átfényképboltolni egy kéept, lecserélve szemszint, hajszint, iylesmit, és úgy beszúrni. A szabáylzat végülis azt köti ki, hogy egy animéből kell a kép a karakteről, oylat nem mondd, hogy nem lehet módosítani, vagy olyan kép nem lehet, amin csak a sziluettjét látni úgy-ahoyg egy füstfelhőben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #494 Dátum: 10 aug 04, 22:01:55 » |
|
Talán nem de az aljas undok csaló dolog lenne ^^ És nem, nem Rangiku az. Tudom hihetetlen de ez van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|