Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #210 Dátum: 10 jún 24, 17:46:09 » |
|
Akkor egy viszonylag könnyebb feladvánnyal folytatom a topicot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #211 Dátum: 10 jún 25, 18:24:50 » |
|
Segítség van? Vagy egy kép amin látszik az úriember arca rendesen?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #212 Dátum: 10 jún 25, 19:17:59 » |
|
Az illető szeret henyélni , és a számítógépek terén is elégggé komoly tapasztalattal rendelkezik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #213 Dátum: 10 jún 25, 20:29:07 » |
|
Tuti, hogy nem láttam ezt az animet. De egy tippem lenne. Bár kétlem, hogy eltalálom de próba cseresznye Esetleg Sato Tetsuhiro a Welcome to the NHK!-ból? Más ötletem nincs xD
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #214 Dátum: 10 jún 25, 21:28:53 » |
|
Nem ő az Segítek kicsit még. Az illető a képen egy HACKER
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #215 Dátum: 10 jún 25, 21:36:43 » |
|
Esetleg Akira Shirase a Battle Programmer SHIRASE -ból?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #216 Dátum: 10 jún 25, 21:37:06 » |
|
Akira Shirase a Battle Programmer SHIRASE-ből? Mondd hogy igen Bakker Nikol ne legyél már pofátlan beírtál elém -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #217 Dátum: 10 jún 25, 21:39:36 » |
|
Hát, ha eltaláltuk, akkor Gomennasai
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #218 Dátum: 10 jún 25, 21:41:00 » |
|
Megbocsátok ha olyan szereplőt raksz be akit ismerek (és persze nem írnak be elém )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #219 Dátum: 10 jún 25, 21:43:04 » |
|
Hát, ha eltaláltuk és én jövök, akkor olyan szereplőt fogok betenni, aki miatt tegnap animézés közben szétbőgtem az agyam... Viszont remélem, hamar benéz ide Ishida, mert lassan mennék alukálni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #220 Dátum: 10 jún 25, 21:43:28 » |
|
Nikol eltalálta Gondolom te is láttad az animét... Ha nem , akkor ügyes Googlis lehetsz *Helyesbítek , Nikol hamarabb találta el*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #221 Dátum: 10 jún 25, 21:48:16 » |
|
Ügyes guglis, hogy őszinte legyek Na, akkor az én választottam ő lesz... de ki is pontosan? :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #222 Dátum: 10 jún 25, 21:51:53 » |
|
Hát Nikol ezzel melléfogtál xD Nem szeretlek Bár lehet tudnom kéne ki ez. Múltkor is volt benn egy csávó akit nem tudtam hova tenni aztán most egyik nap rájöttem, hogy pedig láttam azt az animet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #223 Dátum: 10 jún 25, 21:54:03 » |
|
Sajnálom, Ritli szívem^^" Szeressééééé'!!! Ha kell segítség, adhatok Bár lehet, gonosz leszek, és megvárom a holnapot... persze csak és kizárólag akkor, ha szükség van segítségre^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu