24 nov 23, 06:24:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 100
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki ő?  (Megtekintve 215696 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #195 Dátum: 10 jún 23, 23:44:37 »

Igen, Zod-nak hívják eme félistent Nevet
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #196 Dátum: 10 jún 24, 08:31:42 »

Némi túlzást vélek felfedezni szavaidban, de mivel igazam volt, kit zavar? Nevet

Na akkor ismét egy jóképű fiatalember.
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 24, 09:28:07 írta Kaihaku R. Kumori » Naplózva

nAmpA
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #197 Dátum: 10 jún 24, 08:53:57 »

A játék lényege, hogy animékből (bármelyikből) veszünk egy karaktert, betesszük ide a képet, és ki kell találni, hogy ki az és hogy melyik animéből. Természetesen rálehet kérdezni, hogy mondjuk ez a Yu-Gi-Oh ugye? ilyeneket Nevet
Természetesen az csalásnak számít, ha te sem tudod. Hát a játék lényege kb ennyi, szóval nem húzom tovább, és el is kezdeném a játékot. Akár több képet is lehet, de nem szükséges.
Nem akarom játszani a modit. Csak az emlékezet felfrissítés végett. A szabályok. Tartsuk is be. Vannak olyanok, akik nem szeretik a mangákat, ne rontsuk el a játékukat. Elnézést az Offért.
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 24, 08:55:05 írta nAmpA » Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #198 Dátum: 10 jún 24, 09:56:16 »

Kaihaku R.Kumori

Jól sejtem hogy az illető a Gin Tama című animéből van? Ez első két rész valamelyikében. Azt hiszem Katou a neve. Eltaláltam? Mosolyog
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #199 Dátum: 10 jún 24, 10:00:39 »

El bizony, a fene, pedig próbáltam a legjelentéktelenebb külsejű karaktert berakni. Nevet Sebaj, majd legközelebb jobbat találok ki, de most te jössz.
Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #200 Dátum: 10 jún 24, 10:06:20 »

Na, végre egy anime szereplő akit felismertem. ikszdé

Ő ki lenne?  Mosolyog
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #201 Dátum: 10 jún 24, 10:17:07 »

Ayashi no Ceresből Aogiri Yuuhi asszem.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #202 Dátum: 10 jún 24, 10:38:39 »

Az, te jössz. (Nem is tudtam hogy a régebben készült animéket is ennyien nézik.)
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #203 Dátum: 10 jún 24, 11:05:32 »

Sőt még mangában is olvastam Nyelvesít Bár bevallom nem olvastam végig >.<#
Hmmm nehéz döntés, hogy kit rakjak be bár az anime megvan, épp tegnap értem a végére *-* Csak a szereplőt nem tudom eldönteni >.<#
Najó ellenállok a kísértésnek és egy kevésbé ismert karaktert rakok be. smirksweat Ki ő?
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #204 Dátum: 10 jún 24, 11:08:45 »

Hmm, ő egy bájos lányka egy számomra ismeretlen animéből.
Éppen ezért ha meg lehet oldani Pü-ben ha elküldöd melyikből van, akkor én ki is szálltam a körből Hümm-hümm
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #205 Dátum: 10 jún 24, 12:02:36 »

Nem akarom játszani a modit. Csak az emlékezet felfrissítés végett. A szabályok. Tartsuk is be. Vannak olyanok, akik nem szeretik a mangákat, ne rontsuk el a játékukat. Elnézést az Offért.

Nem akarok kötekedni vagy ilyesmi, de olyanok is vannak akik a mangákat részesítik előnyben az animékkel szemben. Akkor az ő játékukat már el is ronthatjuk, csak mert kevesebben vannak?
Szerintem ez, hogy mangákból ne linkeljünk, kb olyan mintha azt mondanám, hogy, "Gyerekek, ne linkeljetek már romantikus animékből karikat, nem túl sokan szeretik, maradjunk a shounennél."
Meg szerintem mindenkinek ugyanannyi esélye van ismernie, egy például: eléggé híres Soul Eater mangában feltünő Noah-samát, mint egy ismeretlenebb anime jelentéktelenebb szereplőjét Mosolyog
Továbbá hozzátenném, hogy azért linkeltem manga oldalt, mert animében még nem tűnt fel a karakter.
Mondjuk nem mondhatnám hogy eme topic feladványai miatt álmatlanul töltök ájszakákat, így nekem annyira nem fontos, hogy mit lehet linkelni és mit nem, csak gondoltam leírom a véleményem.
Bocsánat az OFF-ért, viszont ha jár erre modi megkérném, hogy foglaljon állást az ügyben és tegyen pontot a dolog végére, hogy legközelebb tudjam ha nem linkelhetem be Noah-t Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 24, 12:03:57 írta Den » Naplózva

nAmpA
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #206 Dátum: 10 jún 24, 12:22:05 »

Nem veszem kötekedésnek. Leírtad a véleményed, nem lehet mindenkinek ugyanaz. Azért nem ugyanaz ez az eset, mint ha csak shounen karaktereket lehetne kitaláltatni. "A játék lényege, hogy animékből (bármelyikből) veszünk egy karaktert..." Tisztán és érthetően le van írva, hogy animéből. Attól, hogy majd szerepelni fog az animében nem mentesíti föl a karaktert, hogy ő még mindig egy mangaszereplő. Speciel én jobban kedvelem a mangákat... ne értsd félre, nem utálom az animéket. Ez a kérdés egyszerűen megoldható: lesz egy másik ilyen játék csak mangás karakterekkel, vagy ezt tesszük vegyes játékká. Nekem teljesen mindegy. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 24, 12:22:58 írta nAmpA » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #207 Dátum: 10 jún 24, 12:34:06 »

Nem akarok offolni de a másik meg az, hogy én úgy érzem egy manga karaktert sokkal nehezebb kitalálni. Mivel nincsenek színek stb csak a körvonalas karakter. És valljuk be nagyon sok van ami kb ugyanúgy néz ki, nehéz megkülönböztetni a másiktól. Míg azért az animeben könnyebben meghatározható. Bár ott is sokszor előfordul, hogy majdnem ugyanolyan.
Vegyük pl azt amikor nemrég két szőke kislány lett egymás után belinkelve, majdnem ugyanolyanok de mégse ugyanaz volt Mosolyog Ennek a valószínűsége mangákban még nagyobb. Persze kivétel a nagyon karakteres szereplők mint pl az avádban Gerard de ő is csak a tetkója miatt felismerhető.
Főleg ha egy mangarajzoló több mangát is csinál. A stílus megegyezik csak kb a hajuk más, az se mindig Technikai KO Pl Shinjou Mayu. Ha belinkelnék az egyik mangájából egy bishit sose találnátok ki az mert mindegyik kb ugyanolyan Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 24, 12:35:27 írta Ritli » Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #208 Dátum: 10 jún 24, 17:17:16 »

Szerintem a megfejtendő hölgy Lam Hoa , a Macross Frontiersből. Eltaláltam?
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #209 Dátum: 10 jún 24, 17:43:14 »

Hmm igen eltaláltad Mosolyog Ez gyorsabb volt mint gondoltam Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 100
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins