24 nov 01, 07:20:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 22
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NyáriAnime Con 2010. augusztus 7., Pécs, Expo Center  (Megtekintve 49281 alkalommal)
0 Felhasználó és 63 vendég van a témában
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #255 Dátum: 10 aug 04, 00:26:03 »

Den te akkor jössz végülis?
Noshát átgondoltam, és amellett vagyok, hogy inkább maradok...igen, valszeg noob vagyok, hogy így fogom fel, de úgyérzem ha elmegyek, akkor úgyis csak elrontanék valamit. smirksweat
Szóval inkább megkímélek mindenkit a jelenlétemtől, meg a hülye szokásaimtól és maradok ahol vagyok, nélkülem úgyis tuti jobban meglesztek.
Mindenesetre kellemes időtöltést kívánok azoknak akik ott lesznek.^^
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #256 Dátum: 10 aug 04, 03:15:39 »

Den, téged ezért egyszer még nyakon verlek...

LOOOOL Jön Saei is *-* ( Féértés ne essék, nem új arc, csak gondolom ő Goku fvári barátja Nevet:D:D juuujjjjj *-* )
Naplózva

Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #257 Dátum: 10 aug 04, 08:45:47 »

Den segítek Tapinak a nyakon verésben. ·· Szerintem gondold át, biztos, hogy jól éreznéd magad és mi is örülnénk ha jönnél. ^^ Sokan lesznek olyanok, akik csak most taliznak először életben, szóval nem az lesz, hogy mindenki ismer mindenkit és te meg ott ülhetsz a sarokban. Én magam is csak két emberrel találkoztam élőben azok közül akik jönnek. Gokuval és Ritlivel. :3 Szóval szerintem kár lenne ha nem jönnél, meg különben is egy jövendőbeli katona legyen bátor.  Nyelvesít Szóval tényleg gondold meg.  Mosolyog

Igen Saei jön, mert megkérdeztem a fórumos nevét.  Nevet Vagyis akkor jön ha lesz neki is hely Ritliéknél.  Mosolyog

És Tapi te tényleg csak péntek este akarsz jönni?  Szomorú
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #258 Dátum: 10 aug 04, 09:22:19 »

Így igaz Den Nevet Én sem találkoztam még soha senkivel ( nem megyek Pécsre, mert most rám szakad a plafon ikszdé ) XDDDD Hiei-t nem ismerem, letagadom, Gokuról még csak nem is hallottam XDDDD

Amúgy az első tali para mindenkinek, de nem kell félni, mert 1-2 perc után buli az egész XDDD

Igen Seva Szomorú egész pontosan éjjel Szomorú 4kor indul a buszom és 12:38-kor van Kakásváron Nevet
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #259 Dátum: 10 aug 04, 10:52:02 »

Nem tudom mit képzeltek rólamxD de én akinek megkértem ténylegesen a kezét az mind az enyém is lett;).
Féltek az antiszockodástólxDD hehe emrt noobok vagytokxD Én leszarom ki mit gondol így nem okoz gondod hülyét csinálni magambólxDDD.
Én tuti elleszek és nem félek senkitől és semmitőlxDDD Vicces lesz tudom énxDD. Féljetek mert a végzet kaposvárra utazikxDDD

Hát igen, ez Hiei-dono. xDD

Neked aztán tényleg nincs is mitől félned, amennyit te dumálni képes vagy az majdnem egyedülálló, bár az az érzésem, most emberedre fogsz találni (ugye Seva? Nevet).
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #260 Dátum: 10 aug 04, 12:48:42 »

Nos amiről én tudok: Niki, Seva, Csibe, Goku, Tapi, Hiei, Goku haverja, én. Remélem nem hagytam ki senkit smirksweat Den gyere mert én is nyakon verlek Leüt Ne legyél már nyomi Nevet Én is csak Gokuval meg Sevával találkoztam eddig. Te meg találkoztál már Nikivel nem? Szóval lesz egy kicsit ismerős arc Mosolyog

Na szóval Goku haverja izéééé... Saei elfér. Légyszi tényleg mondja már meg mindenki, hogy mikorra ér ide. Ha nem itt akkor pü-ben vagy telefonon. Köszönöm.

Most pedig indulok fel mamám lakásába felmérni a terepet.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 04, 12:49:39 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #261 Dátum: 10 aug 04, 13:33:07 »

most emberedre fogsz találni (ugye Seva? Nevet).

Igen így lesz.  Kúl Meglátjuk ki tud többet beszélni. Köthettek fogadásokat is.  Nevet

Köszi Ritli az infót akkor mondom is majd Gokunak, hogy lesz hely Hajninak is.
Mi Gokuval és Hajnival meg Den-nel (ugye, Den?  Nyelvesít) Pécsről fogunk menni pénteken ahogy megbeszéltük. A pontos érkezésünket holnap délután mondom meg, mert úgyis felhívnálak titeket, hogy mi a helyzet.  Nevet Akkora már tudni fogom, hogy pénteken mennyi időre kell lejönnöm még melóhelyemre. Ma nagyon zúztam a dolgokat úgyhogy remélem max egy órára és ha minden a terveim szerint megy akkor egy 10 óra körüli busszal már tudnánk is indulni.  Mosolyog Goku kilencre már Pécsen lesz és azt mondta, hogy Hajnit is megpróbálja akkora hívni, hogy ne kelljen egyedül várnia rám.  Nevet Szóval ha én végzek pénteken akkor azonnal indulunk is utána. Melóhelyemtől kb 15 perc csak a paraszt. ikszdé

Ja és mégegyszer jelezném, hogy nekem sincs hálózsákom, szóval ha lehet ágyon szeretnék aludni vagy kölcsönhálózsákban.  Nevet
Naplózva

Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #262 Dátum: 10 aug 04, 15:54:24 »

Den, ez a fórum tele van abnormális személyekkel. Sz'al nyugodtan gyere le, add önmagad és ne agyalj azon ki mit fog gondolni rólad. Szerintem ez még mindig jobb megoldás, mintha otthon maradnál, és azon rágódnál, hogy >mi lett volna ha?<
Mellesleg olyan remek arcokat ismerhetsz meg, mint például Tapion, Saei, Goku, Seva, Ritli (és egye bassza) Hiei. A többieket nem ismerem, szóval bocs, ha kihagytam valakit.
Úgyhogy relax, készítsd be a legszükségtelenebb holmikat, és pénteken ütközünk Pécsett. kacsint
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #263 Dátum: 10 aug 04, 16:01:43 »

Egye b*ssza?ikszdé ezért megcsaplak ganajxDD Den ne legyél retardált kit érdekel, hogy viselkedsz mikor ennyi suna lesz... hülye vagy az agyadra?XDDD

Bocs AesXD  Írj bele nyuggodtanxD általában csillagozni szoktam:P ElfeledtemxD

Bárkivel előfordulhat.^^
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 04, 16:13:42 írta Aes Sedai » Naplózva
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #264 Dátum: 10 aug 04, 16:21:45 »

Rendben van Nevet
Jut eszembe, tudnék vinni pipát. De még gondolkodok rajta, mert akkor a leamortizált táskám is magammal kéne cipelnem. Másvalaki esetleg?
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #265 Dátum: 10 aug 04, 16:24:15 »

Nah, ha a helyzet úgy hozza, én is megpróbálok majd találkozni veletek. Mosolyog Ha csak egy rövidebb időre is. Szal ha vki mindenáron az én pofám látványával akarja rövidíteni a várható élettartamát, akkor valszeg lesz rá lehetőség. Majd Sevával megbeszélem a dolgot, hogy hol tudok veletek összefutni egy rövidebb időre.

Szerk.:
Lol, látom sikerült megölnöm a témát.  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 04, 20:27:23 írta Aes Sedai » Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #266 Dátum: 10 aug 04, 20:40:15 »

Na, gyerekek! Összepakoltam - bár alig fért bele a cuccom a bőröndömbe. :"D

Vigyázz, Kaposvár, holnap indulok, ha minden jól megy. xD És ha még azután is jól mennek a dolgok, oda is érek. x'D

Aes, én szeretnélek látni majd. Mosolyog

Legyetek jók! Ritácska, Te meg ne felejts el kijönni elénk. Nevet
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #267 Dátum: 10 aug 04, 20:53:44 »

Ritácskakakakaka adok egy 500 ft vagy egy kortyot a sörömből, ha nem mész ki eléxD
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #268 Dátum: 10 aug 04, 20:54:35 »

Én főzök nektek, veszek nektek fejenként egy sört, ha kimész elé, és idejöttökXD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #269 Dátum: 10 aug 04, 21:03:29 »

Hiei ezt elb*sztad mert a sört gyűlölöm és Niki többet ér nekem mint 500 Ft szóval kimegyek elé *-* Szeretet

Aes én is kíváncsi vagyok a  pofádra ikszdé

És nem vagyok Ritácska. Ritácskakakaka meg főleg nem Nevet (és ne utánozz amúgy se Hiei mikor kicsi voltam én becéztem mindent ka-val a végén aztán idővel megsokszoroztam őket ikszdé)

Ui: Utálok házigazda leeenniiii!!! Ha legközelebb valami ilyesmire készülnék beszéljetek gyorsan le vagy kényszerítsetek, hogy ne tegyem ikszdé
Dehát sajna túl jószívű vagyok :C
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 22
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins