24 nov 01, 07:33:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 22
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NyáriAnime Con 2010. augusztus 7., Pécs, Expo Center  (Megtekintve 49405 alkalommal)
0 Felhasználó és 115 vendég van a témában
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #240 Dátum: 10 aug 03, 12:07:52 »

Seva nálatok Nincsen szabi? Szomorú

Nem hiszem el, hogy létezni sem tudnak nélküled a munkahelyeden, így tök feleslegesen megyünk 1 nappal hamarabb. Szomorú

Nem rólam van szó, de: neked nem tökmindegy? XDDD

Nekem mind1, csak nem láttam még Ritlit ilyen hízelgően beszélni Hiei-el.  Pojén
Naplózva

Evinde
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Hellsinger

« Válasz #241 Dátum: 10 aug 03, 12:19:39 »

Úh,már most elnézést kérek,hogy megzavarom a gondolatmeneteket  smirksweat , de mégis el tudok menni Pécsre  Yóóóó *körbetáncolja a lakást* és ezt muszáj volt megosztanom valakivel,Hiei tudja mekkora dilemmában voltam amiatt,hogy nem tudok menni  Nevet

Így visszaolvasva párotoknál láttam,hogy tartotok a találkozásoktól antiszockodás stb. miatt,de higgyétek el,nem kell.(most páran úgy érezhetitek, hogy belepofázok itt a dolgokba,de tényleg nem ez a célom) Ti legalább többen mentek,és tuti,hogy jó hangulat lesz kialakulóban,én viszont sajnos egyedül megyek,úgyhogy ha láttok valahol álldogálni egy Misa Misa-t,na az én vagyok  Pirul  A másik meg,nálam úgysem találtok antiszociálisabb egyént kerek e földön,csak még nem ismertek,és nem tudjátok ^^"

Szóval,Evinde ott lesz élete első conján.  Ördögi
Naplózva

Itachi-><-Sasuke
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #242 Dátum: 10 aug 03, 12:21:56 »

Misa szép, úgyhogy nem fog magányosan áldogálni...  Először is Hiei megkéri a kezedXD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #243 Dátum: 10 aug 03, 12:22:32 »

1. Igen ez így tényleg elég szar nem tudnak meglenni nélküled ennyi időre? Vagy csak te vagy a munkamániás? ikszdé

2. Felesleges? Technikai KO Én nem érem meg nektek azt az 1 napot? Sír

3. Pedig szoktam néha Csibe-san mindenkinek hízelgően beszélni nem csak neki Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 03, 12:23:10 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #244 Dátum: 10 aug 03, 12:23:02 »

Hát pénteken veszek ki szabadnapot de csütörtökön nem tudok, mert nem végeznék a dolgokkal. Plusz Chakrának is megígértem, hogy akkor lektorálok.
És azért azt ne mondd, hogy feleslegesen jöttök, mert plusz egy napot tudtok együtt tölteni hárman. kacsint

Evinde gyere velünk és máris nem leszel egyedül. kacsint
Naplózva

Evinde
Akadémiai tanuló
*

Hellsinger

« Válasz #245 Dátum: 10 aug 03, 12:30:38 »

Dancsa,és ha netán Hiei egy másik Misa-t kér meg? xD Vagy az összeset? És hazatér 200 Misaval? Bár ez nem a mi gondunk  Nevet

Sevanna ez rendes tőled,de vigyázz,mert szavadon foglak  Mosolyog
Szóval ha láttok,dobáljatok meg kaviccsal,és ha nem dobok vissza,akkor tényleg én vagyok  Nevet
Naplózva

Itachi-><-Sasuke
Sevanna
VIP

« Válasz #246 Dátum: 10 aug 03, 12:41:03 »

Hiei minden csaj kezét megkéri úgyis. ikszdé És mindenki kifogja kosarazni.  Ördögi  Nevet

Én minden embernek örülök, legalább annál többen leszünk. De mivel nem én szervezem a szállást ezért ezt Ritlivel kell megbeszélned. De ha csak conra jönnél le szombaton ott simán összefuthatunk, mert aznap mindannyian Pécsen leszünk. Mondjuk magára a conra csak kevesen mennek be tudtommal. De a környéken leszünk.  Nevet
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #247 Dátum: 10 aug 03, 12:44:45 »

Hiei lehet megkér 200 Misát de mindegyik nemet fog neki mondani úgyhogy nem kell aggódni.
Seva nyanya megelőztél :C

Evinde felőlem jöhetsz pénteken is ha akarsz ^^ És most nézem te Dombóvári vagy? *-* Az itt van közel :3
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Evinde
Akadémiai tanuló
*

Hellsinger

« Válasz #248 Dátum: 10 aug 03, 13:16:05 »

Ó én csak conra megyek  Nevet vagyis úgy terveztem,hogy be is megyek...bár egyedül nem biztos  smirksweat
Ritli,igen,dombóvári vagyok (de itt sajnos nem virágzik az anime-ipar D: ) csak 45 perc Pécs,bár busszal inkább másfél óra. -_-"   (de Kvár csak 25 perc  kacsint )
A pécsi összefutós ötlet nagyon tetszik,kb reggel fél10 - 3/4 10 körül érek le,onnantól a tiétek vagyok. ^^ Már ha kellek ikszdé
Naplózva

Itachi-><-Sasuke
Nikkie
VIP

« Válasz #249 Dátum: 10 aug 03, 13:37:11 »

Sevanna, nem hiszem el, hogy nem érsz rá... Direkt azért megyünk csütörtökön Csibével, hogy délután csak négyesben együtt legyünk kicsit...
Nem baj, majd elszórakozunk Ritliékkel nélküled. ··

Amúgy megbeszéltük az előbb Csibével, hogy egyből Kvárra megyünk.

11:45-kor indulunk a Keletiből, 14:02-kor indul Dombóvárról a sebes vonat, amire átszállunk, így 14:38-ra Kaposváron vagyunk. Mosolyog
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #250 Dátum: 10 aug 03, 14:03:05 »

Sevannát írtál és nem Sevát? Ohh My God Ez a harag jele lenne vagy csak véletlen? Nevet
Amúgy rendben várlak majd titeket ^^
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #251 Dátum: 10 aug 03, 17:48:22 »

Nem tudom mit képzeltek rólamxD de én akinek megkértem ténylegesen a kezét az mind az enyém is lett;).
Féltek az antiszockodástólxDD hehe emrt noobok vagytokxD Én leszarom ki mit gondol így nem okoz gondod hülyét csinálni magambólxDDD.
Én tuti elleszek és nem félek senkitől és semmitőlxDDD Vicces lesz tudom énxDD. Féljetek mert a végzet kaposvárra utazikxDDD
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #252 Dátum: 10 aug 03, 17:52:24 »

Jól van akkor Nevet
Mindenki adjon nekem egy időpontot, hogy mikorra ér ide és busszal vagy vonattal jön-e.
Telószámomat akinek nincs még meg kérjen pü-ben. Amúgy Hiei nem félek a zaklatóktól máshol is ki van írva a számom de sose volt belőle bajom Nevet de hogy boldog légy töröltem Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 03, 17:55:26 írta Ritli » Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #253 Dátum: 10 aug 03, 17:53:27 »

Ezt ne írd be ide bébi a mondó vagyokxD Én majd felhívlak a szerelem forró drótjánxD amin este dumáltunkxDDDD
Naplózva
Sevanna
VIP

« Válasz #254 Dátum: 10 aug 03, 21:13:22 »

Hiei az én kezemet is megkérted és nem lettem a tiéd. Vagy annyira nem volt emlékezetes, hogy már el is felejtettem.  Kiröhög

Den te akkor jössz végülis? Mert kéne majd értestítenem Gokut, hogy mikor és hol talizzunk, mert vele meg egy barátjával fogunk utazni Kaposvárra.

Amúgy úgy döntöttem, hogy pénteken meg fogok próbálni vhogy előbb lelépni, hogy egy 10 óra körüli buszt már elérjünk. :3 Mert Goku pl már kilencre bejön Pécsre. Ja és tényleg Ritli-chan hányan leszünk akkor a lakásban? Mert kéne az infó Gokunak, hogy a barátja tud-e nálatok aludni. Mert székesfehérvári szóval nem jön le ha nem tud hol aludni.

Ja és Evinde, Kletta és Hiei a ti számotokat szeretném még elkérni, ha lehet, mert jól jönne a szervezéshez főleg ha már Pécsen leszünk.  Meg a tiédet Den ha jössz. Én is megírom majd az enyémet.  Mosolyog

Naplózva

Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 22
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins