24 nov 01, 07:28:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 22
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NyáriAnime Con 2010. augusztus 7., Pécs, Expo Center  (Megtekintve 49349 alkalommal)
0 Felhasználó és 117 vendég van a témában
Hiei
Vendég
« Válasz #210 Dátum: 10 aug 02, 18:37:10 »

Nem kérdezem meg mit csináltálxD nekem nincs pipám nigger:D Szóval ebben nem tudok segíteni gomenxD
Niki egész pőorno regáényt ír ide nekünkxD legalább is fele ennyi idő alatt egy jó hosszú novellát is írokxDDD
Naplózva
Nikkie
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #211 Dátum: 10 aug 02, 18:41:59 »

Most kitaláltam egy útitervet, ami egy lehetséges megoldás. Ha nem tetszik, úgy oldjátok meg, ahogy akarjátok, csak Sevának szóljatok időben, elvégre ő megy ki elétek...

09:45-ös IC-vel indulhatnátok a Keletiből. Aki nem pesti, annak is lenne ideje eljutni előtte a Keletibe.
Teljes árú menetdíj másodosztályon 4290 Ft - ebben elméletileg benne van a pótjegy ára is.

12:36-ra (2 óra 51 perces utazás után) elméletileg Pécsen vagytok. Bár ma ez a vonat kb. egy órát késett...

13:10-es busszal indulhatnátok Kaposvárra.
Pécs-Kaposvár táv 70-80 km között van, tehát teljes árú menetdíj 1470 ft.
(Poggyász díj 195 ft.)

14:35-re (1 óra 25 perces utazás után) elméletileg Kaposváron vagytok.

(Sevanna a 10:30-as busszal be tud menni értetek Pécsre, 11:50-re oda is érne.)

Így akár 16:00-ra mehetünk a fürdőbe. 20:00-ig van nyitva.
élményfürdő jegyárai
élményfürdő szolgáltatásai

Jegyárakról Ritli pontosabb infóval tud szolgálni. Meg ugye függ Sevától is, hogy neki jó-e így. Mosolyog

---szerk---

Ja, és ez péntek. Szombaton ugyanezek a buszok nem biztos, hogy indulnak. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 18:43:47 írta Nikkie » Naplózva
th
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Táncoló levélárnyék

« Válasz #212 Dátum: 10 aug 02, 18:49:42 »

az élményfürdőben vagn boldog befejezés is?Nevet am én asszem sajnos nem megyek hasonló okokból mint cart
Naplózva

Gues Who's back?
Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy
A Fórum nemhivatalos megmondó embere
"Mamamamamaaaa"
Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael
Lányom: Đestri
Just Dance
Hiei
Vendég
« Válasz #213 Dátum: 10 aug 02, 18:59:15 »

Ne haragudj Niki, de én ennél kicsit jkorábban akartam menni... 05:10    09:11    1    4:01    205 km         3.630 Ft    Ez valamivel olcsóbb is vagy ez túl korán lenne Sevának? Úgy gondoltam, ha már lemegyek akkor nem félnapos pénteket akarokxD.

Ne tegyél fel Th hülye nuubXD megjegyeztem:(
Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #214 Dátum: 10 aug 02, 19:04:55 »

Jó, ahogy érzed, de ott át is kell majd szállnod egyszer, meg az utazás is hosszabb egy órával. Nevet
Én magamból indultam ki, tuti nem kelnék olyan korán. xD

Sevát kell megkérdezni, mert elméletileg Kvárról megy Pécsre. Mosolyog
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #215 Dátum: 10 aug 02, 19:09:07 »

Jó béábi az lehet:D viszont nekem pestre felmenni 1500 meg a metró 600xD
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #216 Dátum: 10 aug 02, 19:33:33 »

Na tényleg sokat beszéltetek a semmiről. Megpróbálom összefoglalni a dolgokat de lehet kihagyok valamit.

A vonat Kvár és Pécs között tényleg 1800 elég drága szóval busz egyszerűbb. Buszjegy diákkal 640, teljes árú 1280. (tapasztalat ^^)

Az élményfürdőbe szerintem is úgy lenne logikus hogy 4kor megyünk. Mert akkor sokkal olcsóbb.

Odaút. Szerintem az lenne a logikus ha egyből Kaposvárra jönnétek és itt lennénk pénteken. Fölösleges pénzkidobás ha Pécsre mentek és úgy buszoztok fel Kaposvárra.  Nemtudom Seva mi ez a közvetlen járat hobbyd nem világvégén van Kaposvár szerintem egyszerűen el lehet jutni ide is nem kell kíséret senkinek meg fogni a kezét. ^^ Szerintem. Itt meg a vonat/buszállomás egymás mellett van meg a helyi járatos megálló is. Szóval bárki bármivel jön egyszerű összeszedni.

Ki az akinek problémás egyből Kaposvárra jönni és egyszerűbb először Pécsre és úgy ide?

Össze is hasonlítottam a BP-Pécs és BP-Kaposvár távot. Kaposvárra 4 durva perccel hosszabb az út és Dombóváron át kell szállni. Szerintem kicsit olcsóbb ha így jöttök mintha lemennétek Pécsre és utána vissza Kaposvárra extra másfél óra időért és 1200 vagy 600 forintért smirksweat De javítsatok ha bennem van a hiba.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 19:34:20 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #217 Dátum: 10 aug 02, 19:37:51 »

Én megkeresem benned a hibát baby XDDDD

Amúgy én Szeged felől jövök egy nagy fekete felhővel, de sztem odatalálok Kaposvárra ikszdé Úgyis lehet, hogy csak délután/estefele nézek oda, mert strandolni nem fogok Nevet ergó felesleges korán mennem ikszdé
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #218 Dátum: 10 aug 02, 19:39:19 »

Na jó megint terv változásXDD Utálom ha nők terveznekxDDDDDD NoobokxD nekem adjatok egy végcélt és mikorra menjekxD Nem kell semmi haknixD megoldomxD
Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #219 Dátum: 10 aug 02, 19:45:51 »

Jól van már, Ritli, csak 10 km-t tévedtem. *hmpf*

Jó, de Seva azért kellett volna, hogy Pécsen az állomásról átkísérje őket a buszmegállóba. Lesütöttszemek

Ennyi erővel én is mehetnék egyből Kvárra csütörtökön...
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #220 Dátum: 10 aug 02, 19:47:28 »

Imádom a nőketXD a zoknimat nem merem rájuk biznixD nem értem miértXDDDDDDDD NoobokxDD részegen mi lenne veltekxD Én sopronba úgy szoktam menni hogy szombathelyen a világomat nem tudom már:D

Riltli bébi még is látom fonyodotxD ottan száldogálok átXDD
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 19:49:48 írta Hiei the legend » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #221 Dátum: 10 aug 02, 20:00:46 »

Szeged-Pécs Szeged-Kvárt is összehasonlítottam és ugyanúgy 2 átszállás sőt Kaposvárra még kb 3 perccel rövidebb is az út ikszdé Egyszerűbb lenne ha ide jönnétek egyből. Ja és sokkal olcsóbb. Pécsre másodosztályon 5000-5500 Kaposvárra meg 4500 ^^ Nem mindegy főleg ha az extra buszozást is beleszámítjuk.

Hiei szívem Kvárra gyere amikor szeretnél várok rád *-* ikszdé
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Hiei
Vendég
« Válasz #222 Dátum: 10 aug 02, 20:02:13 »

Nem tudom, hogy bízhatok e bennedXD tudom, hoghy igazából Kapuváron laksz és a buza bárbnan tolod az ipart csapos kéntxD Engem nem baxol átXD Tapion mesélte, hogy látott ott mikor ment a szeretőéjértXDDDD
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #223 Dátum: 10 aug 02, 20:19:32 »

De legalább ne buktass le az egész forum előtt te bunkó :C Így hogy lopom el a veséjüket?
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #224 Dátum: 10 aug 02, 20:25:27 »

*Olyan arcot vág mint az avádonxD* Igazából csak vicceltem *chu*
Naplózva
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 22
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins