24 nov 01, 07:31:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 22
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NyáriAnime Con 2010. augusztus 7., Pécs, Expo Center  (Megtekintve 49377 alkalommal)
0 Felhasználó és 108 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #195 Dátum: 10 aug 01, 14:49:38 »

Na itt vagyok, hogy elmondjam mi a helyzet.

Sevával beszéltem múltkor mikor mondtam. Azt mondta, hogy ciki van és nem nagyon talál szállást. Megkért engem, hogy nézzek körül esetleg Kaposváron nincs e valami lehetőség. Keresgéltem és kulcsos házat nem találtam mert az csak a környező falukban van a Zselicnél. Nézegettem egyéb lehetőségeket is de azok meg túl drágák voltak. Azt az egy lehetőséget találtam, hogy megszálltok nálam. Illetve mamám lakásában a belvárosban ami üres. Nikiékkel amúgy is úgy terveztük, hogy csütörtökön ott alszanak mivel ők akkor jönnek. Itt is van élményfürdő és egyéb dolgok. Esetleg egy igényesen kialakított tábortűznél este szalonnasütés vagy ilyesmi (mályvacukor *-*).
Szombaton meg lemennénk Pécsre, hogy találkozzunk azokkal akik a conra mennek csak vagy ha van valaki aki be akar menni.
De persze itt kérdéses, hogy ki az aki pénteken jön és hányan. smirksweat

Közben Seva mondta, hogy még van egy lehetőség a pécsi szállásra. Holnap fogja megtudni, hogy szabad-e. Ha igen akkor tudunk oda menni. Ha nem és nem felel meg Kaposvár se mert nem Pécs akkor marad Hiei és Tapi terve szerint a csövelés. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 01, 14:53:33 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Kletta
ANBU újonc
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

csodameséss

« Válasz #196 Dátum: 10 aug 02, 07:52:12 »

Hát én Kaposvárra tuti nem megyek meg amúgyis azthiszem anyu csak szombatestére engedett el ^^""
Naplózva

memories last forever. <3
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #197 Dátum: 10 aug 02, 12:43:51 »

Hát felhívtam az utolsó pécsi helyet és az is bukott, mivel ott is 3 rugó lenne egy este.  Technikai KO Szóval aludni mindenképpen Kaposváron fogunk. A buszjegy oda-vissza diákkal 1200 Ft, Ritli ezt mondta. Felnőtt jegy nem tudom mennyi, de olyan két ezer forint körül van. Vonatjegy szintén ilyesmi árban van és az út hossza is ugyanannyi, kb másfél óra.
Szerintem ha nincsenek közvetlen járatok Kaposvárra akkor úgy lenne a jó ha pénteken mindenki Pécsre jönne, napközben itt lennénk és csak este mennénk el Kaposvárra. Mert az kicsit durva lenne ha vki megérkezik több órás út után és azonnal újra vonatra/buszra kéne szállnia. Arra gondoltam, hogy ha jó időlesz akkor szerintem menjünk el pénteken a strandra, de inkább itt Pécsen, mert az az élményfürdő megfizethetetlen szerintem.  >.<# 2500 vagy mennyi egy felnőtt jegy. oO" A Hullám az egy ezres felnőttnek.
Ha rossz idő lesz akkor elmehetnénk a Plázába  megnézni a Léghajlítót, ez Niki ötlete volt. Estére kimegyünk Kaposvárra bulizni stb... szombaton meg lejövünk conra. Aki nem akar bemenni az kocsmázhat, aki meg akar az bemegy. Este ismét vissza Kaposvárra.  Nevet
Na hát nagyjából ez a helyzet. Kérek mindenkit, hogy jelezze, hogy jön-e vagy sem, ha igen akkor mikor stb... Kaposvárral kapcsolatban majd Ritli írja le a részleteket. A háziasszony. :3

Kletta napközben Pécsen leszünk úgyhogy remélem tudunk majd találkozni.  Mosolyog
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #198 Dátum: 10 aug 02, 16:02:00 »

Busszal lesz érdemes Kvárra menni, mert a vonatjegy diákkal 1850 ft oda-vissza. Technikai KO Az út meg 1:50. Technikai KO

Az utolsó léghajlítót nem muszáj megnéznie senkinek, ha elvisztek a plázába, megnézem én egyedül is. xD

Pénteki pécsi strand jó ötlet. Csak mi Ritlivel spórolás végett azt beszéltük, hogy mi ugye csütörtökön estére Kvárra megyünk, és csak szombaton megyünk be Pécsre, így egy oda-vissza utat megspórolnánk. xD Bár ha a Hullám olcsóbb, akkor meg végül is ugyan mindegy. Mosolyog

Jah, meg Ritácskának azt sem ártana majd tudatnia a többiekkel, hogy kell-e esetleg hálózsák vagy ilyesmi - persze tudom, hogy nem lesz alvás, de nah. xD

És enni mit fogunk? :O

Jah, meg akkor jó lenne most már konkrétan tudni, hogy akkor kik is alszanak Ritlinél. Mosolyog
Naplózva
Sevanna
VIP

« Válasz #199 Dátum: 10 aug 02, 16:15:09 »

Uhh akkor nem is sokkal  olcsóbb diákkal a vonat, mint a felnőtt jegy. :O Mindegy akkor busz. :3

Én azért vetettem fel, mert rossz idő esetén szerintem nem lenne rossz moziba menni.  Mosolyog

Hát ebben igazatok van, mert valóban jobb lenne ha egy utat megspórolnátok így. Csak az a gond, hogy a többiek nem tudnak egyenesen Kaposvárra menni, mert oda nem hiszem, hogy lenne közvetlen járat. Szóval mindenképpen bejönnének Pécsre. De azt végülis meg lehet tenni, hogy akkor csak én megyek ki eléjük, elmegyünk kajálni, hogy kicsit pihenjenek stb... és utána azonnal el is megyünk Kaposvárra. És akkor ti meg ott fogadtok minket.  Mosolyog Szerintem legkésőbb du négy órára már ott lennénk. És négy után olcsóbb az élmény fürdő.

Ritli nekem azt mondta, hogy 10 ember fér el és kettőnek kell a földön aludnia, értsd hálózsákban.

Hát kaja... Itt pécsen, ami közel van a főpályudvarhoz az a Barna vendéglő. Ott egy menü azt hiszem 700 Ft. Mi régen ott ettünk munkatársaimmal (Apa, öcsém ikszdé főnököm). Szerintem ez nem rossz hely.

Az engem is érdekelne, hogy ki alszik ott. Goku nevében én szólok, hogy ő igen. De még felhívom ma este vmikor.
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #200 Dátum: 10 aug 02, 16:22:21 »

Ha nem IC-vel megyünk Kvárra, akkor 1830 ft egy teljes árú menetjegy. Mivel én diákkal utazom, nekem az oda-vissza utam ennyi, akinek viszont nincs diákja, az 3660 ft-ot fizetne egy oda-vissza útért. smirksweat Annyiért meg már aludhatna Pécsen is valamelyik koliban.

Szóval mindenképpen busz.

Nekem nincs hálózsákom, és anélkül is lesz éppen elég cuccom, szóval stip-stop egy ágy. xD

Mindegy, bemehetünk Pécsre pénteken is, azon ne múljon, de csak akkor, ha tényleg lesz valami értelmes progi a többiekkel, pl. strandolás. Nevet

Kedd estig legyetek akkor kedvesek jelezni, hogy ki az, aki Ritlinél alszik. :3
Naplózva
Sevanna
VIP

« Válasz #201 Dátum: 10 aug 02, 16:28:57 »

Busszal megyünk.  Nevet Megbeszélve.  Nevet Öcsém kérdezte, hogy miért nem vonattal, hát itt a válasz Aes.  Nevet

Hálózsákom nekem sincs. >.< Cuccom mondjuk nem lesz úgyhogy ha vki tud kölcsönadni nekem az is jó, majd én viszem. :3

Hát szerintem lehet nem lenne tényleg értelme bejönnötök. Mert végülis sima ügy, hogy én összeszedem a többieket, eszünk és megyünk. De ehhez az kéne, hogy jelentkezzenek azok, akik nem tudnak közvetlenül Kaposvárra menni. Mert lehet mindenki tud akkor meg fölösleges keverni. Ha így van akkor mindenki oda megy azonnal.  Nevet

Figyelmeztetés
Kedd estig legyetek akkor kedvesek jelezni, hogy ki az, aki Ritlinél alszik. :3
Figyelmeztetés
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #202 Dátum: 10 aug 02, 16:33:54 »

Pécsen is az állomás mellett van a buszmegálló? :O Mert ha igen, akkor talán el tudnának jönni egyedül is.

Remélem, a busz tényleg csak 1200 oda-vissza egy diáknak. xD

És akkor pénteken Kaposváron lenne 4 után strandolás? Mosolyog
Amíg odaértek, Ritli megmutatja nekünk a várost. *-*
Naplózva
Sevanna
VIP

« Válasz #203 Dátum: 10 aug 02, 17:06:03 »

Nem gyalog egy olyan 15 perc vagy talán annyi sem.  Nevet De ahhoz már sok, hogy kalaúz nélkül kezdjen mindenki mászkálni. Szóval én mindenképpmaradok Pécsen amíg meg nem jön az utolsó ember is.  Nevet Fő a biztonság.
Hát Ritli azt mondta. És ő is diák.  Mosolyog És volt nem régen Pécsen.  Mosolyog

Hát szerintem ez lenne a legjobb. Bár jobb lenne egy másik strand, mert szerintem durva, hogy a pécsi legdrágább strand is 1500 Ft-al olcsóbb. oO" De ti semmiképp ne gyertek le pénteken. Nem lenne értelme és azért sok pénzt meg lehetne spórolni így.  Mosolyog

A város engem is érdekelne, de lemaradok róla azt hiszem.  >.<# Majd legközelebb. :3
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #204 Dátum: 10 aug 02, 17:32:15 »

Bazd a semmiről, hogy tudtok egy oldalt beszélni?:O
Röviden tömören és rizsa nélkül akkor hova mennyek és mikorra?ikszdé Mit vigyek magamon kivülxD NEm az nem lehet, hogy a pénzem megy és én maradok:P

Jah hevvel jeleztem, hogy Ritlivel alszomxD
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 17:34:12 írta Hiei the legend » Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #205 Dátum: 10 aug 02, 18:14:21 »

Hééé, a háremed felszámoltad, Ritli már nemtiedXD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Hiei
Vendég
« Válasz #206 Dátum: 10 aug 02, 18:20:08 »

Valami problémája van a csöcseléknek Dancsa?kacsint Tudd hol a helyed... ne keljen meg mutatnom.
Én nem engedélyt vagy tulajdonjogot kértem... kijelentetem valamit. Neked evvel van valami problémád?
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #207 Dátum: 10 aug 02, 18:27:16 »

Én is a Nyanyánál aludnék ^^ Stip-stop a föld XDDD már megszoktam hogy földön alszom bulik alkalmával XDDD

DE KI HOZ PIPÁT? T___T
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #208 Dátum: 10 aug 02, 18:28:17 »

A wcre gondotál?ikszdé vagy ki aludta  valakinek a mamájával?XDDDDDD
Amúgy PipaxD ha hozol fél útról el viszemxDDD
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #209 Dátum: 10 aug 02, 18:30:46 »

Hallod az én pipám annyira szar, hogy nem él túl egy utazást XDDDD a kerámiája 45 fokos szögben megdőlt, az üveg alján 40 kiló szigszalag van XDDDDDDDDDDDDDD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 22
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins