24 nov 01, 05:23:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 22
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NyáriAnime Con 2010. augusztus 7., Pécs, Expo Center  (Megtekintve 49187 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Sora
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #150 Dátum: 10 júl 20, 16:47:29 »

Attól hogy váltottak a pénzéhes vezetés maradt...
Én olyan pletyókat hallottam a őszi conról... ne menjen rá senki, ha nem akar pénzt kidobni. Mosolyog

Mondocon ezerszer színvonalasabb.  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 20, 16:49:15 írta Sora » Naplózva

/"Az egyetlen dolog, ami megmentheti a tüzet a kialvástól, hogy erőt adunk neki széllel.\"
Adj enni Szandinak!
Sütis blogunk^^
Hiei
Vendég
« Válasz #151 Dátum: 10 júl 20, 16:59:42 »

Mondo a másik moslékxD Nem baj, ha nem jösz csak tesód jöjjönxD Na jó nem igazából gyere te is:D. Faja Tappancs jön. 3?xD az 4 óra voltXD és első soprban lett helyünkxD amit oda adtunk nem tudom kinek mert nem érdekelt conxD Akkor váltunk super szájjádzsinnáxDDD. Fuhhh másnaposan éhesen majd be csöveltünkxDDDDDD annyi hülyeséget se hord össze soha senkixD
Jó akkor én is megyek cunci. Azért vicces szeritnem már félnek tőlünk az emberekxDDDD
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #152 Dátum: 10 júl 20, 17:01:33 »

A MondóCon talán még szarabb, mint a MAT XDDD Hallod, 50 km-t gyalogolni a sivatagban, és egy ugyanolyan, ha nem rosszabb hányadékot kaptunk XDDD az égvilágon semmi különbség nincs Nevet

Na igen, az nagyon jó volt Nevet Amúgy Firebrand-éknek adtuk oda a helyet XDDDD

Félnek? Rettegnek ikszdé Ami jogos Nevet
Naplózva

Sora
VIP

« Válasz #153 Dátum: 10 júl 20, 17:40:08 »

A nyáricon más tészta mert azt a PAF szervezi. Mosolyog

Hát nem tom... én BENT voltam a conon és teljesen más mint a régi MATos. Nekem jobban bejött, nem gondoltam azt végig, mint a MAT-on, hogy kidobtam 2000 Ft-ot a semmiért.

Hiei:  Ohh My God
Naplózva

/"Az egyetlen dolog, ami megmentheti a tüzet a kialvástól, hogy erőt adunk neki széllel.\"
Adj enni Szandinak!
Sütis blogunk^^
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #154 Dátum: 10 júl 20, 17:52:59 »

Én is bementem a Conra, és ugyanolyan trágya volt, mint a többi ikszdé csak nagyobb volt a hely, de ettől még tele volt retardáltakkal, óvodásokkal, óvodás agyi szintjén lévő tinédzserekkel, tinédzserek agyi szintjén lévő felnőttekkel meg nyomorékokkal ikszdé Nem kérdéses, hogy miért nem fogok soha többet bemenni Conra ikszdé úgy durrannak szét az agysejtjeim tőle, mint amikor berakod mikróba a pattogatott kukoricát.
Naplózva

Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #155 Dátum: 10 júl 20, 18:04:33 »

vagy mert több lenne egy óvodás agyú retardálttal Nyelvesít
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #156 Dátum: 10 júl 20, 18:47:49 »

Goku ezt pont tőled nem akartuk hallanixD Ilyen über lowok mint te elszabadulnak pécsen... mi lesz ha mi a királyok megérkezünk? Remélem szolgálni megtanultál már plüss lávörxDDD
Naplózva
Lanfan
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Leader

« Válasz #157 Dátum: 10 júl 20, 19:17:36 »

Sora fura hogy így érzed, hisz ahogy elnéztem ugyanazok a szervezők és a programok. Akkor mitől színvonalasabb?

Cartnecker én szeretem a hangulatot, és van olyan program is amit szeretek.  Mosolyog

Igen, azt én is hallottam hogy új elnöksége van a MATnak.

Poén! Nevet Nekem is úgy volt, hogy Balcsira megyünk, de végül is Balcsira akármikor tudok menni, szóval úgy döntöttem megyek nyári Conra inkább. Még egy nyári conon se voltam. Mosolyog

Attól hogy váltottak a pénzéhes vezetés maradt...
Én olyan pletyókat hallottam a őszi conról... ne menjen rá senki, ha nem akar pénzt kidobni. Mosolyog

Mondocon ezerszer színvonalasabb.  Mosolyog

Amúgy lehet h*ly* kérdés, de mit jelent a pénzéhes? Úgy értem ez esetben mit takar?  Hmm?

Mondjuk ezzel én úgy vagyok, hogy amíg nem vagyok az egyesület tagja vagy szervezője, addig bármilyen pletykát is hallok az csak pletyka. Ahhoz hogy eldöntsem vki tényleg pénzéhes vagy bármi más ahhoz először én megakarnám hallgatni a másik félt.  Én spec mindig utáltam amikor vkinek úgy volt meg rólam a véleménye, hogy közben sose beszéltünk a bizonyos dologról, de ő már tudta, hogy azt a vkit én szemét módon kikészítettem. B*romi sz*rul esett az előítélte a dologgal kapcs.

De persze én is hallottam mindenfélét már a MATról, de pl. a Mondoról még semmilyen pletykát sem. Ezt érdekesnek találom.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 20, 19:55:03 írta Lanfan » Naplózva
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #158 Dátum: 10 júl 20, 19:24:49 »

Lanfan, gyorsan szerkeszd egybe a hozzászólásaidat és írj egy üzenetet valamelyik moderátornak, hogy elolvasod a fórumszabályzatot.

Hiei, az én városomban maximum ti hódoltok be nekem. Ellenkező esetben Sevannával beteszünk egy zsákba és kidobunk a Hősök terén. Nyelvesít
Naplózva
Amy Lee D.
VIP

« Válasz #159 Dátum: 10 júl 21, 18:46:19 »

Sora fura hogy így érzed, hisz ahogy elnéztem ugyanazok a szervezők és a programok. Akkor mitől színvonalasabb?

Ööö.. kicsit el vagy tévedve... a mondo és a MAT egy con erejéig állt össze. Többre nem. Mosolyog

Amúgy lehet h*ly* kérdés, de mit jelent a pénzéhes? Úgy értem ez esetben mit takar?  Hmm?

Mondjuk ezzel én úgy vagyok, hogy amíg nem vagyok az egyesület tagja vagy szervezője, addig bármilyen pletykát is hallok az csak pletyka. Ahhoz hogy eldöntsem vki tényleg pénzéhes vagy bármi más ahhoz először én megakarnám hallgatni a másik félt.  Én spec mindig utáltam amikor vkinek úgy volt meg rólam a véleménye, hogy közben sose beszéltünk a bizonyos dologról, de ő már tudta, hogy azt a vkit én szemét módon kikészítettem. B*romi sz*rul esett az előítélte a dologgal kapcs.

De persze én is hallottam mindenfélét már a MATról, de pl. a Mondoról még semmilyen pletykát sem. Ezt érdekesnek találom.

Sora MAT-tagtól(nemcsak ilyen regisztrált tagtól, hanem aki benne van szervezésben meg elnökségben) tudja az infót, ne aggódj nem állítaná, ha nem lenne tuti. kacsint
De itt élőben olvashatsz róla: http://animeblog.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=47&Itemid=49

Plusz nem tudom hallottad-e de se az adarna se a cosplay.hu nem hajlandó az őszi MAT-os conra menni/versenyt szervezni. Mosolyog Szal ezek után nem tudom melyik lesz színvonalasabb.

És hogy miért nem hallasz a mondóról azt nem tudom. Mosolyog
De majd válaszol ő, ha feljön. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 21, 18:54:34 írta Amy Lee D. » Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #160 Dátum: 10 júl 21, 19:43:59 »

Az eddigi összes Con, amin voltam ( és elég sokon voltam ) szervezőtől függetlenül kb olyan alacsony színvonalú volt, hogy még Saei is megfejelte volna. Cartot egyenesen kettészelné a színvonal magassága ikszdé
------
szerk.: Saei össz-vissz 150 centi magas ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 21, 20:29:25 írta Tapion-sama » Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #161 Dátum: 10 júl 21, 20:05:48 »

Tappancs kár, hogy ezt a fórum 90% nem éri írj rá egy fordítói megjegyzést azt mondom;).
Nos ideje közölni emberek ki az aki jön? Aki pedig jön honnan és mikor megy?ikszdé
Naplózva
Amy Lee D.
VIP

« Válasz #162 Dátum: 10 júl 21, 20:47:29 »

Az eddigi összes Con, amin voltam ( és elég sokon voltam ) szervezőtől függetlenül kb olyan alacsony színvonalú volt, hogy még Saei is megfejelte volna. Cartot egyenesen kettészelné a színvonal magassága ikszdé
------
szerk.: Saei össz-vissz 150 centi magas ikszdé

Nevet Hát nem tetszhet mindenkinek. Nevet Én se voltam oda érte, sőt egy évig nem is vettem rá jegyet miután először bent voltam, de szerintem poén az egész.  Mosolyog

150? nem túloztál egy kicsit? ikszdé Nevet

Hiei: nem megyek, a végére talán oda érek Nevet
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #163 Dátum: 10 júl 21, 20:49:24 »

Én megvárlak szívem:D Tudod érted bármit<3. Leszel a feleségem?ikszdé
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #164 Dátum: 10 júl 21, 20:52:57 »

Előbb Seva, most megint Amy?ikszdé
---
Nah ma megvettem a jegyet... mármint megbíztam valakit, hogy vegye meg a jegyet^^"
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 22
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins