Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #90 Dátum: 10 júl 14, 18:29:20 » |
|
Amúgy péntekre írtad a strandot... bakker Szeva nekünk valahogyan le is kéne érnixDD Pécs több mint öhh nem tudom sok óra útxD Én nem kelek fel 6 óra előtt különben megismered milyen a halálhozó ha nem pihent;). Garantáltan kinyirok akit érekxD Szükségem van minimum 12 óra alvásraXD Aki felkelt azt meggyalázomxD. Th Orsi jöttök?xD
Nem lehet Sora szerelmem neved szürke lett:O neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 14, 18:29:55 írta Hiei the legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #91 Dátum: 10 júl 14, 18:35:23 » |
|
A főváros után Pécs a második otthonom... conra nem megyek, de elvileg a con napján (este) lemászunk Pécsre Amyvel. Végre újra ehetek a világ legfinomabb kürtöskalijából és a legjobb magyarországi városban sétálgathatok. *_* Akinek a szállással gondjai vannak annak tudom ajánlani a Jakabhegyi kolit. Kicsit rozzant, kicsit csótányos, kicsit messze van és kicsit sok lépcsőt kell megmászni, hogy feljusson hozzá az ember, de nagyon hangulatos hely.^^ Bár lehet most épp felújítás alatt van És a fanficc versenyen indultam a versenyek közül. Remélem most bejutok a top10-be.^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 14, 18:35:55 írta Sora »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #92 Dátum: 10 júl 14, 18:40:31 » |
|
Mi is reméljük szívemxD tényleg ti pécsen bandáztatok sokatxDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #93 Dátum: 10 júl 14, 18:42:53 » |
|
Neked is meg kell kóstold!!! Pontosabban 1 évig ott tanultam xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #94 Dátum: 10 júl 14, 19:21:03 » |
|
Asszem számomra bukta Pécs XDDD Lehet, hogy nem megyek xD De szólok, ha van valami biztos infóm x"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #95 Dátum: 10 júl 14, 19:53:27 » |
|
Hallod nyakon verlek ember... mond mi lesz mert nekem most kéne szólnom a szabi miattXD Cart te ugye jösz? Aya?*.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #96 Dátum: 10 júl 14, 20:02:03 » |
|
Hát nekem attól függ, hogy lesz-e meló. Mert hétfőig biztosan lesz, utána meg elvétve néha-néha. Ha nem jön úgy össze a pénz, hogy Pécs meg Balaton is, akkor inkább Balatont választom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #97 Dátum: 10 júl 14, 20:10:21 » |
|
Ne is mond balaton<3 mi lesz ott buhahahaxD Conra nem is tudom amúgy, hogy be akarok e menni... ha Bero jönne tuti söröznék, de ígyxDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #98 Dátum: 10 júl 16, 11:44:11 » |
|
Akkor emgkérdezem érthetően... van aki mellékeli a cont és jön velem sörözni?XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #99 Dátum: 10 júl 16, 11:52:34 » |
|
Ezt úgy érted, hogy nem mész be? Mert akkor én csatlakozom. Tutira nem megyek be. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #100 Dátum: 10 júl 16, 11:56:13 » |
|
Befogok menni, de csak a mellék helyiségbexD Nem érzem magam oda valónakxD Én szeretem az animeket, de nem gyűjtök semmit és nem rajongók a mangákért sem:D. Az amv vetítést lehet bepislogom, de semmi több. Persze, ha elérhető áron mérnek jég hideg csapolt sört akkor törzs vendég leszek azon a részlegen. Amúgy engem valami normálisabb kocsmában találnak meg ahogy mindigxDDDD
bEro hozz egy sört! Ne is inkább hármat;)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #101 Dátum: 10 júl 16, 11:57:31 » |
|
Ja én egyáltalán nem megyek be. Nem adok ki érte ennyi pénzt, inkább eliszom kint. Vagy te adogatod majd ki nekem a sört.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 10 júl 17, 15:58:21 » |
|
Strandra én sem megyek, de a főpályaudvarra kinézek, ha megvannak az érkezési időpontok. A kulcsosházon meddig lehet gondolkodni? mert a péntek este tuti nem jó, a szombat estét még nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|