24 nov 01, 07:28:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NyáriAnime Con 2010. augusztus 7., Pécs, Expo Center  (Megtekintve 49353 alkalommal)
0 Felhasználó és 119 vendég van a témában
Sevanna
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #75 Dátum: 10 júl 13, 10:08:07 »

Na látom alakul a molekula (gagyi tanárpoén powa ikszdé). Szóval ahogy elnézem vannak akik már pénteken letudnak jönni és vannak akik csak szombaton. A kulcsosházat simán ki lehet bérelni több napra azzal nincs gond, csak annyi a lényeg, hogy legyen elég ember, mert nem hiszem, hogy 3 embernek kiadnák. Szóval úgy kéne, hogy pénteken is legyünk azért kb 10-en mondjuk. A csapat másik fele meg jönne szombaton és akkor költöznek be. Elvileg a kulcsoházban úgy vannak kiírva az árak, hogy x Ft/ szóval nem kell a péntekieknek többet fizetniük csak azért, mert kevesebben vannak. De azért erre majd rákérdezek ha már ott tart a dolog. ^^

Én erre a szállásra gondoltam konkrétan, mert ez a legjobb:

http://www.freeweb.hu/europarc/zoldpont/index.php?cont=szallas&id=268

Aki jobban áll anyagilag szerintem kérje esetleg a teljes ellátásosat. (1300 Ft/fő) Mert ez nagyon megéri. Sokkal olcsóbb így mint a 850 Ft plusz kaja. Mert 450 Ft-ból nem hiszem, hogy bárki is megkajálna.  smirksweat

Péntekre én úgy terveztem, hogy akkor mehetnénk strandra. Szabadnapot fogok kivenni, szóval egész nap ráérek. ^^
Strand lehetőségek a következők:
Hullám: http://www.hullamfurdo.hu/index.php?site_id=17
Ide nagyon drága a belépő, de az az előnye, hogy van olyan medence is ahova az úszni nem tudók (pl én ikszdé) is betudnak menni plusz viszonylag közel van a főpályaudvarhoz. És az azért lenne jó, mert nyilván nem egyszerre érkezik mindenki és onnan én könnyen áttudnék szaladni az érkezők elé. Azért ne öt percenként érkezzen egy ember. ikszdé

A másik strand a Pollack strand. Sajnos neten nem találtam meg az árakat, de biztos hogy olcsóbb mint a Hullám. Itt viszont csak egy két méteres medence van. Meg a pancsoló. ikszdé

A harmadik lehetőség pedig, hogy menjünk ki Orfűre. Ott elvileg van szabadstrand. A távolsági buszjegy szerintem 3-400 Ft lehet felnőttnek. De ez olcsóbb mint egy strandbelépő. Erre a szabadstrandra most pénteken megyünk, szóval fel tudom mérni a terepet. A buszjegyek árának is majd utána járok. Az út busszal 40 perc. Majd meglátjuk mi hogyan alakul, de szerintem esetleg érdemes lenne kimenni ha úgy jövünk ki időben.

Szombaton mindenki conon lesz vagy a környékbeli italmérő helyiségekben.  Nevet Úgyhogy akkorra nem nagyon kell program. És szombat este lehetne csapni a kulcsoházban egy nagyobb party-t. Akkor már mindenki itt lesz aki jönni akar. Persze akik már pénteken itt lesznek azoknak se kell szomjan halniuk este.  Nevet

És Niki nagyon igazad van, hogy ezt kiemelted, buszjegy valóban fog kelleni. Akármelyik kulcsoházban leszünk mindenképp kell majd buszozni, mert ezek nem a város közepén vannak. Mondjuk gyalog is meglehet tenni egy-egy távot, de azért biztos, hogy kell buszozni. Itt van térkép a kulcsoházhoz:

http://maps.google.hu/maps?hl=hu&q=P%C3%A9cs,+Dar%C3%A1zs-d%C5%B1l%C5%91+15/2&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=7634+P%C3%A9cs,+Dar%C3%A1zs+d%C5%B1l%C5%91+15&gl=hu&ei=tSs8TNHODIOsOOnM0a8P&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CBcQ8gEwAA

Azt hiszem most így hirtelen ennyit akartam. A legfontosabb, hogy mindenki döntse el, hogy jön-e és mikor. Akiket ismertek és feltételezitek, hogy jönnének (Hiei említett pár embert) azoknak is légyszi szóljatok, hogy csekkoljanak be itt. ^^

Ja mivel én leszek a táltosasszony aki összeadja Nikit és Ritlit ezért nekem is jár ajándék. ··
Naplózva

Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #76 Dátum: 10 júl 13, 10:15:20 »

Ááááá végre nem én szervezek \o/ Jííhááá~ ikszdé

Én, Aya, th, Orsi tervezzük a lemenetelt. Ss1d is úgy tudom, hogy jön, de pontosabb listát jövő hétre össze tudok rakni kik a jelöltek a "pár ember" közül. Nevet

A szállás nekem tökéletesen megfelel, néhány száz Ft nem oszt nem szoroz úgyhogy lehet a teljes ellátásosat kérek Nevet
Naplózva
Sevanna
VIP

« Válasz #77 Dátum: 10 júl 13, 11:42:37 »

Ááááá végre nem én szervezek \o/ Jííhááá~ ikszdé

Pont most akartam mondani, hogy szervezd te.  Ördögi Nem ám. ikszdé

Őket említette tegnap Hiei. ^^ Meg mondta még, hogy lehet Zemori és Slay is jönnének. Róluk tud vki vmit? Aemy és Gabor-sama jönnek?
A listát légyszi mielőbbre állítsd össze, mert attól parázok, hogy EKF miatt nagyon tele lesznek a szállások és hoppon maradunk.
Ami a teljes ellátást illeti most jut eszembe, hogy azt érdemes meggondolni olyan értelemben, hogy ha pl pénteken strandon leszünk akkor nem lenne értelme visszamenni a szállásra ebédelni és utána vissza a strandra. Mert akkor buszjegyre elmegy a pénz amit a kaján megspórlunk.  smirksweat Szóval szerintem ezeket a dolgokat jól át kell gondolni. Majd még filózok rajta, hogy hogy lenne a legjobb.  Gondolkozik Lehet úgy kéne, hogy péntek de. mindenkit szépen megvárunk a pályaudvar környékén utána felmegyünk kajálni meg beköltözni és utána megyünk le a strandra.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #78 Dátum: 10 júl 13, 12:07:11 »

Mit kell lefixálni Niki? Ohh My God És miért nem vagy soha msn-en mikor én igen? Nevet Ez felháborító.
És igen hozzatok ajándékot xD Lehetőleg pééénzt Sheftel Kiröhög

Seva ez jól hangzik. Én a hullámba akarok menni *-* Vííí! És még mindig fel vagyok háborodva, hogy te a pancsolóba mész Nevet Az nem mókás >.<# Bár az se lenne az ha megfulladnál ikszdé
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #79 Dátum: 10 júl 13, 13:40:23 »

lol én strandra biztos nem megyek x"DDD majd nézlek titeket messziről Nevet amúgy Sid nem fog jönni, ez már 100%, vonatjegy helyett kénytelen volt videókártyát cserélni x"D

Amúgy ez a kaja dolog kockázatos, mennyire bízhatunk az ottani tápban? XDDD csak mert sok helyen megfordultam már, és félek ikszdé
Naplózva

Sevanna
VIP

« Válasz #80 Dátum: 10 júl 13, 14:11:45 »

Mi nehogy már egy fiú kezdjen itt ilyeneket nyomni, hogy nem jön strandra? oO" Vagy félsz hogy vízbe fojtunk?  Nyelvesít Lenne rá jelentkező azt hiszem. xP

Ez a Sid fix, hogy vmi őskocka. :F

Hát igen ezen a kaján már én is filóztam, hogy nem lesz-e undorító. Csak az a gond, hogy ha mi főzünk az jóval drágább egyrészt, másrészt rengeteg idő. Nem tudom ki milyen beállítottságú, de én speciel utálom ha az egész nap azzal megy el hogy főzünk- konty alá a gőz, folyik rólunk a víz stb...- utána éjfélig mosogatunk majd mindenki kidől és hortyog. Szóval én személy szerint annyira nem perferálnám ha főzőcskézés lenne (pl strand helyett) de ugyanakkor tény, hogy vmit enni is kell. ^^" Egyelőre maradjunk abban, hogy majd én kifaggattom a nyanyát, hogy mi ott a kaja.  Nevet
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #81 Dátum: 10 júl 13, 14:47:39 »

Így van, félek Nevet Tudom, mindenki engem akar  Kúl megfojtani  Technikai KO  Na mindegy, majd amíg strandoltok, szétnézek a városban, rég jártam már arra Nevet
Naplózva

Sevanna
VIP

« Válasz #82 Dátum: 10 júl 13, 14:54:41 »

De most komolyan miért nem akarsz strandolni?  Hmm? Ha van vmi különösebb oka akkor mondd és kitalálunk vmi mást. ^^ Vagy lehet, hogy szégyellős vagy? xP Vagy amíg mi strandolunk addig te főzöl nekünk.  xP
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #83 Dátum: 10 júl 13, 15:41:17 »

Mert 450 Ft-ból nem hiszem, hogy bárki is megkajálna.  smirksweat

Azon gondolkodtam, hogy a teljes ellátás nem hinném, hogy a kaját jelenti. 450 ft-ból nem jön ki egy ebéd. Szerintem a teljes ellátás nem a kajára utal. Mintha egyszer már megszívtam volna ilyen teljes ellátásos dologgal. Akkor plusz pénzért azt hiszem ágynemű járt, meg az, hogy ki is mosták. Nevet

Gyanús ez nekem. Gondolkozik Seva, ennek mindenképpen járj utána, pls. Mosolyog Nehogy megszívjuk véletlenül. Mosolyog

40 km? o.O Az rohadt messze van mindentől. Technikai KO Biztosan jó ötlet ez a kulcsos ház dolog így? Mennyibe fog kerülni a buszjegy 40 km-re? o.O Helyi járatnak minősül? Mert akkor talán nem olyan drága. Én 40 km-t diákként 740-ért utazok - vonaton. Nevet
A lelkem nyugalma érdekében kell, hogy legyen a közelben bolt, vagy valami, meg hogy minden elérhető távban legyen. xD

Ritli: szerda & csütörtök Nevet
Naplózva
Sevanna
VIP

« Válasz #84 Dátum: 10 júl 13, 15:48:01 »

Hát nekem a teljes ellátás a kaját jelenti.  Nevet De igazad van, ennek mindenképp utána kell járnom.  Mosolyog De addig nem akarom hívni őket, amíg nem tartunk ott, hogy szállást foglaljunk. Bár végülis max megmondom, hogy csak érdeklődök és kész.  Nevet Azt hiszem holnap betelefonálok, mert már van elég kérdés.  Nevet

Milyen 40 km? oO" Szerintem te félrértettél vmit. :3 Én azt írtam, hogy Orfű 40 percre! van Pécstől busszal. Ezt a strand kapcsán írtam.  Nevet Szóval nem lesz 40 km-re a kéró. ikszdé Még csak az kéne...  smirksweat
Egyébként nagyjából arrafelé van a kulcsoház, ahol évente szilveszterezek barátnőmnél és onnan egy busszal ellehet jutni az Uránvárosi végállomásig, ahol van egy Tesco. Az a Tesco ahol először taliztunk Ritlivel. :3 Meg a Pokol is ott van. ikszdé
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #85 Dátum: 10 júl 13, 16:03:34 »

Ja, bocsi! smirksweat

Jó, de nekem a 40 perc az 40 km. Legalábbis Csabára annyi a táv, és kocsival kb fél óra - 40 perc mire odaérünk. xD

Jó, most már megnyugodtam. :3 Így már más. Nevet

Szerintem is érdeklődj inkább, nem vagy köteles az első telefonálásnál foglalni is. Mosolyog

Nekem is a Hullám tetszik amúgy a leírásod alapján a legjobban. Mosolyog Benne van egy ezresben a belépő, meg gondolom ott kajálunk, stb. Már várom. :3
Bakker, lehet lábteniszezni iiiiis. *-* Hozzon valaki labdát. :3

Tapi, miért nem jössz strandra? Nyelvesít Tudom, hogy attól félsz, mindenki szobára akar majd menni, mikor meglátnak, de ettől igazán ne tarts. xD (Csak vicceltem, csak vicceltem.) :3

Ja, és mintha olvastam volna, hogy kell hálózsák is a kulcsos házba, arról mindenkinek magának kell gondoskodnia. Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 13, 16:04:06 írta Nikkie » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #86 Dátum: 10 júl 13, 19:43:30 »

Szerintem fél, hogy meglátjuk a 6. lábujját meg a 3. mellbimbóját azért nem akar jönni Kúl
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #87 Dátum: 10 júl 13, 19:55:32 »

Így van ^^ Majd randizok egyet Bra-val amíg strandoltok *-*
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #88 Dátum: 10 júl 13, 20:51:25 »

Na emberek a felénél feladtam. Ennyit beszélni a semmiről... Nekem mindegy hova megyünk vagy mit csinálunk. Nem érdekel mennyibe kerül minden megfelel ami nektek is megfelel.
Én szívesen megyek a strandra nincs senki akitől félnék, hogy megtudna engem fojtaniXDD úszni nem tudom fogok-e pénteken a cardiologián megmondjákxDD  S1d-et teljesen megértem én is inkább videó karit vennék:D.

Tapion ne legyél lowbobxDDD hogy foglak így megalázni?ikszdé
Naplózva
Aysee
ANBU Kapitány
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #89 Dátum: 10 júl 14, 18:00:04 »

ömm, ugyan nekem már megvan a szállásom conra, és Aysee az elvei miatt ha fizetnének se strandolna (ezért döglik még itt Balatonon is a gépelőtt) deeee nagyon szívesen találkoznék veletek, ha van rá lehetőség... *-*

Egyébkén vúúú már jelentkeztem a karaokeversenyre is, szal semmi nem akadályozhat meg a conra menésben mostmár *-*
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 14, 18:00:54 írta Aysee » Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins