| 
			| 

| Ritli 
								Naruto-Kun Csoport    Nem elérhető   Szökött Shinobi 

Sarlatán

| 
								|  | « Válasz #60 Dátum: 10 júl 12, 20:08:54 » |  | 

Jó ötlet    Be is öltözhetnék valami főzőcskés/éttermes anime szereplőinek    Milyen megható *-*   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi--Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél- |  |  | 
	| 
			| 

| Tapion-sama | 
								|  | « Válasz #61 Dátum: 10 júl 12, 20:30:35 » |  | 

Én Ritli kajájából nem eszem, mert így is meg akar mérgezni amiért buta és nyomorék vagyok :S Amúgy úgy gondoltam, hogy péntek-szombat-vasárnap leszek ott ^^ Kulcsosház meg ilyenek mennyit kellene perkálni? Pénteken melyik csaj fogad be éjszakára?    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Cartnecker | 
								|  | « Válasz #62 Dátum: 10 júl 12, 20:32:25 » |  | 

Megcsalsz mocsok?      Megpróbálok egy pénteket én is összehozni, de nem ígérek semmit. A kulcsosház dolog engem is érdekel ^^ |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Tapion-sama | 
								|  | « Válasz #63 Dátum: 10 júl 12, 20:35:17 » |  | 

Tudod, hogy a lányok nem számítanak   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Ritli 

Sarlatán

| 
								|  | « Válasz #64 Dátum: 10 júl 12, 20:36:33 » |  | 

*sóhaj* Ha így folytatod tényleg az lesz a vége, hogy megmérgezlek   A kulcsosház attól függ, hogy mennyien tartanak rá igényt mert a létszám stb. alapján lesz kiválasztva (ezért lenne jó ha mindenki jelezne aki jönni akar mert választani kell meg lefoglalni stb). De az előző oldalon meglesheted a csodálatos linkeket oda vannak írva az árak. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi--Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél- |  |  | 
	| 
			| 

| Tapion-sama | 
								|  | « Válasz #65 Dátum: 10 júl 12, 20:38:48 » |  | 

A linkeket nem néztem meg, mert sokáig tartottak volna xD Ha valaki ír fix árat, akkor megmondom, hogy egyáltalán megyek-e   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Ritli 

Sarlatán

| 
								|  | « Válasz #66 Dátum: 10 júl 12, 20:42:53 » |  | 

Nem tartott volna sokáig csak lusta disznó vagy    Amúgy amik linkelve vannak ott 650 Ft/fő/nap illetve 850 Ft/fő/nap árak vannak. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| Zsukinalag 
								Kezdő Jounin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #67 Dátum: 10 júl 12, 20:43:01 » |  | 

Mire ezt lepötyögted, már rég megnyithattad volna. Úgysem csinálsz mást egész nap, csak kattintgatsz.    Ritli megelőzött...Nem kellett volna neki beírni az árakat. Az a pár plusz mozdulat talán még nem terhelte volna le a kezét. |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 10 júl 12, 20:45:46 írta Galanikusz » |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Tapion-sama | 
								|  | « Válasz #68 Dátum: 10 júl 12, 20:46:37 » |  | 

hmm egy ezres még belefér    akkó megyek pöcsre   ---------------------- Jóvan Goku, kapjad be a farkamat   |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 10 júl 12, 20:47:58 írta Tapion-sama » |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Ritli 

Sarlatán

| 
								|  | « Válasz #69 Dátum: 10 júl 12, 20:48:36 » |  | 

Nem tudod, hogy ki?    Hehhehe    Amúgy igazad van nem kellett volna kiírnom de hát én ilyen aranyos vagyok nincs mit tenni.   --------------------- Jólvan látom leesett   |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 10 júl 12, 20:49:08 írta Ritli » |  Naplózva | 

| 
			| 

| Hiei 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #70 Dátum: 10 júl 12, 21:54:28 » |  | 

Tudod, hogy a lányok nem számítanak  Átnézel rajtam te rohadék?:O Kis mancs Tappancs fuss amíg lábad jár mert elkaplak és megb... Szóval én is 3 napra megyek akkor. Nekem is kell kulcsos cucc. Viszont csak akkor megyek le pécsre ha nem kel egyedül utaznom 2-3 órát. Cart Aya is jön nem? Th,Orsi? Goku te is ott leszel?:O Remélem lesz rajtad vagy 8 réteg ruha! |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 10 júl 12, 21:55:42 írta Hiei the legend » |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Zsukinalag 
								Kezdő Jounin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #71 Dátum: 10 júl 13, 05:08:31 » |  | 

Gyertek, de ne homárkodjak ott nekünk. Errefelé nem szokás.   Dehogy lesz Hiei. Tudod, hogy én naturalista vagyok.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Nikkie | 
								|  | « Válasz #72 Dátum: 10 júl 13, 08:48:28 » |  | 

Pénteken melyik csaj fogad be éjszakára?   Pénteken már lesz kulcsos ház a tervek szerint, szóval nincs szerencséd. xD Ritli, nekünk még le kell fixálni 1-2 dolgot. B) Egészen pontosan 2-t. Ja, és hozzatok nekünk nászajándékot.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Dancsa | 
								|  | « Válasz #73 Dátum: 10 júl 13, 09:03:08 » |  | 

húúú Shoujo ai?    Te meg Ritli egybekeltek?XDO_o |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Animeplanet Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD |  |  | 
	| 
			| 

| Nikkie | 
								|  | « Válasz #74 Dátum: 10 júl 13, 09:05:38 » |  | 

Igen, ahogy mondod.    Csak még meg kell vennünk a gyűrűket.    xD Laptopra gyűjtünk mindketten, szóval ne aprózzátok el. xD |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	|  |