Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #60 Dátum: 10 júl 12, 20:08:54 » |
|
Jó ötlet Be is öltözhetnék valami főzőcskés/éttermes anime szereplőinek Milyen megható *-*
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #61 Dátum: 10 júl 12, 20:30:35 » |
|
Én Ritli kajájából nem eszem, mert így is meg akar mérgezni amiért buta és nyomorék vagyok :S Amúgy úgy gondoltam, hogy péntek-szombat-vasárnap leszek ott ^^ Kulcsosház meg ilyenek mennyit kellene perkálni? Pénteken melyik csaj fogad be éjszakára?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #62 Dátum: 10 júl 12, 20:32:25 » |
|
Megcsalsz mocsok? Megpróbálok egy pénteket én is összehozni, de nem ígérek semmit. A kulcsosház dolog engem is érdekel ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #63 Dátum: 10 júl 12, 20:35:17 » |
|
Tudod, hogy a lányok nem számítanak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #64 Dátum: 10 júl 12, 20:36:33 » |
|
*sóhaj* Ha így folytatod tényleg az lesz a vége, hogy megmérgezlek A kulcsosház attól függ, hogy mennyien tartanak rá igényt mert a létszám stb. alapján lesz kiválasztva (ezért lenne jó ha mindenki jelezne aki jönni akar mert választani kell meg lefoglalni stb). De az előző oldalon meglesheted a csodálatos linkeket oda vannak írva az árak.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #65 Dátum: 10 júl 12, 20:38:48 » |
|
A linkeket nem néztem meg, mert sokáig tartottak volna xD Ha valaki ír fix árat, akkor megmondom, hogy egyáltalán megyek-e
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #66 Dátum: 10 júl 12, 20:42:53 » |
|
Nem tartott volna sokáig csak lusta disznó vagy Amúgy amik linkelve vannak ott 650 Ft/fő/nap illetve 850 Ft/fő/nap árak vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 10 júl 12, 20:43:01 » |
|
Mire ezt lepötyögted, már rég megnyithattad volna. Úgysem csinálsz mást egész nap, csak kattintgatsz. Ritli megelőzött...Nem kellett volna neki beírni az árakat. Az a pár plusz mozdulat talán még nem terhelte volna le a kezét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 12, 20:45:46 írta Galanikusz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #68 Dátum: 10 júl 12, 20:46:37 » |
|
hmm egy ezres még belefér akkó megyek pöcsre ---------------------- Jóvan Goku, kapjad be a farkamat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 12, 20:47:58 írta Tapion-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #69 Dátum: 10 júl 12, 20:48:36 » |
|
Nem tudod, hogy ki? Hehhehe Amúgy igazad van nem kellett volna kiírnom de hát én ilyen aranyos vagyok nincs mit tenni. --------------------- Jólvan látom leesett
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 12, 20:49:08 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #70 Dátum: 10 júl 12, 21:54:28 » |
|
Tudod, hogy a lányok nem számítanak Átnézel rajtam te rohadék?:O Kis mancs Tappancs fuss amíg lábad jár mert elkaplak és megb... Szóval én is 3 napra megyek akkor. Nekem is kell kulcsos cucc. Viszont csak akkor megyek le pécsre ha nem kel egyedül utaznom 2-3 órát. Cart Aya is jön nem? Th,Orsi? Goku te is ott leszel?:O Remélem lesz rajtad vagy 8 réteg ruha!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 12, 21:55:42 írta Hiei the legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 10 júl 13, 05:08:31 » |
|
Gyertek, de ne homárkodjak ott nekünk. Errefelé nem szokás. Dehogy lesz Hiei. Tudod, hogy én naturalista vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #72 Dátum: 10 júl 13, 08:48:28 » |
|
Pénteken melyik csaj fogad be éjszakára? Pénteken már lesz kulcsos ház a tervek szerint, szóval nincs szerencséd. xD Ritli, nekünk még le kell fixálni 1-2 dolgot. B) Egészen pontosan 2-t. Ja, és hozzatok nekünk nászajándékot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #73 Dátum: 10 júl 13, 09:03:08 » |
|
húúú Shoujo ai? Te meg Ritli egybekeltek?XDO_o
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #74 Dátum: 10 júl 13, 09:05:38 » |
|
Igen, ahogy mondod. Csak még meg kell vennünk a gyűrűket. xD Laptopra gyűjtünk mindketten, szóval ne aprózzátok el. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|