Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #45 Dátum: 10 jún 24, 18:29:49 » |
|
szerintem pesten is lehet majd venni, pesti conra pécsen vettem jegyet
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #46 Dátum: 10 júl 08, 12:49:30 » |
|
Úristen Most számoltuk ki Ayával, kettőnknek csak az oda-vissza út lenne 12 ezer FT vonattal... busszal drágább. Kocsival olcsóbb lenne, de nem merek 2x300 km-t levezetni. Hmm... + lehet kéne belépőt is venni + ott is kéne enni-inni. Hűha... *vakargatja a fejét* Alaphangon egy húszas lenne
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 08, 12:52:01 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 10 júl 08, 13:46:43 » |
|
Csak szerezni kell egy-egy diákmatricát...és...akkor...felére csökkennek a költségek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #48 Dátum: 10 júl 08, 13:48:59 » |
|
Közbe megoldottam, 2 db kölcsön ingyenjeggyel volánra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #49 Dátum: 10 júl 12, 10:52:23 » |
|
Mivel nemsokára eljön a con ideje ezért úgy gondolom, hogy itt az ideje, hogy elővegyük a témát. Szeretnék mindenkit, aki jön, hogy itt a témájában jelezze a szándékát és azt is, hogy hány napra szeretne jönni. Meg úgy általában a paramétereket. Melyik nap stb... Mi pénteken találkoztunk Ritlivel és Gokuval és akkor azt beszéltük, hogy úgy kéne, hogy pénteken jöjjön mindenki. Napközben strandra megyünk vagy ilyesmi este buli a szálláson, másnap meg con. Vasárnap nekem nem jó, de persze aki akar maradhat attól még. Bár akkor semmit nem lehet csinálni. Szóval kérek mindenkit, hogy ha jönni szeretne akkor írja be ide.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 10 júl 12, 11:05:53 » |
|
Még azt beszéltük Sevannával, hogy Cart-tól kéne egy lista, kik jönnek a régi fórumosok közül, hogy tudjuk hány férőhelyes kulcsosházat kell kibérelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #51 Dátum: 10 júl 12, 13:09:57 » |
|
Én jövök természetesen mint már írtad Seva Ha kell valamiben segítség a szervezkedésben szólj
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #52 Dátum: 10 júl 12, 13:18:02 » |
|
jövök én is a Pécsi conra.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #53 Dátum: 10 júl 12, 14:27:15 » |
|
Kád,Tappancs mennyi időre mentek? Meg amúgy kijönne úgy egyáltalán... írhatnátok listátxD 1 napra leruccani 8000 ezerért nem éri megxD szal én több napra szeretnék menni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #54 Dátum: 10 júl 12, 14:49:27 » |
|
Ööö én szombat-vasárnapra gondoltam, mert pénteken meló van. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #55 Dátum: 10 júl 12, 18:58:42 » |
|
Elméletileg megyek, hogy a gyakorlatban megvalósul-e, azt csak akkor tudom biztosra mondani, amikor fent ülök a vonaton. xD Nálam sosem lehet tudni. Én a megbeszélt időpontban megyek, úgy néz ki. Ja, és hozzatok fürdőruhát! :3 Éssssss... Seva elfelejtette közölni, hogy valószínűleg kell majd helyi jegyet venni, mert a kulcsos házat úgy lesz a legegyszerűbb megközelíteni. Mármint busszal. Persze aki tud vmi olcsó kolit, az is írhat nekem privátban nyugodtan. Köff! :3 Dancsa, Te főzöl. xD Valami olcsó, de jó kaját találj ki, mert kell a pénz a piára. xD 21:10-kor indul egy busz Pécsre, 23:15-re ott is van. Az pont jó lenne pénteken, a bulira odaérne minden pesti. Kár, hogy a busz Bajáról indul. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #56 Dátum: 10 júl 12, 19:00:22 » |
|
mit főzök? ... Pécsett jó a meki, tapasztalatból mondom^^
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #57 Dátum: 10 júl 12, 19:08:16 » |
|
Sevának nem tetszett a Meki ötlete. Amúgy Dancsa, mondom olcsó. Na jó, igazából írtam, de a lényeg ugyanaz. Nem akarom az össze pénzemet a pécsi kiruccanásra költeni, a legtöbbet pedig a kaján lehet spórolni. A Te főztödet meg már amúgy is régóta szeretném megkóstolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #58 Dátum: 10 júl 12, 19:21:58 » |
|
Semmiféle nem lehet tudni, hogy jössz-e! Mert lesz! Seva nekem azt mondta ma, hogy én főzök mert meg akarjátok kóstolni a főztömet Nembaj max Dan-channal összeütünk valamit közösen Vagy Dancsa csinálja a főételt én meg a desszertet
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #59 Dátum: 10 júl 12, 19:39:31 » |
|
Spórolj a kaján... Ha nem eszel, az ingyé van^^" hozzon valaki Camping főzőkészletet, azt megfőzünk a conon a nagyszimpadon performance kategóriábanXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|