24 nov 01, 07:31:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 22
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NyáriAnime Con 2010. augusztus 7., Pécs, Expo Center  (Megtekintve 49373 alkalommal)
0 Felhasználó és 115 vendég van a témában
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #15 Dátum: 10 ápr 20, 10:15:25 »

Csibéékkel? Csibéékkel?! Ahan, szóval már nem is Ritlivel meg velem, hanem Csibéékkel. Johhny Depi

Nah tessék, még a végén ki leszek közösítve. -.-

Sevanna, még várjál azzal a kulcsosház dologgal, mert jönnek Cart'-ék is, meg most látom, hogy Hiei is, szóval őket is be kell venni a programba, mert nélkülük nem buli a dolog. Nevet

Amúgy a conra én sem hiszem, hogy bemegyek, már most tudom, hogy nem fog beleférni a költségvetésbe, meg amúgy sem azért megyek, hanem legfőképp miattatok. Nevet
Naplózva

Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #16 Dátum: 10 ápr 20, 10:20:11 »

A kulcsosház simán ilyen 30 fős is lehet. Szóval jöhet bárki, mert biztos találunk megfelelő méretű pecót.  Nevet Meg minél többen jönnek annál olcsóbb, szóval gazdaságosság szempontjából is jó, ha sokan jönnek.  ikszdé Meg én amúgy is mindenkire kíváncsi vagyok.  Mosolyog

Kletta ezt megbeszéltük.  Nevet Te vezeted a kocsmatúrát én meg a városnézést.  Nevet Habár én mindig mindenhol eltévedek. :F Úgyhogy túlélő készlettel gyertek, mert lehet, hogy a Mecsek tetején fogunk bolyongani órákon keresztül... ^^"
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #17 Dátum: 10 ápr 20, 10:22:44 »

Értem, akkor nem szóltam. Nevet

Azt hiszem jobb lesz, ha a biztonság kedvért Aes is velünk tart. Nevet
Naplózva

Sevanna
VIP

« Válasz #18 Dátum: 10 ápr 20, 10:29:37 »

Igen velem ellentétben Aes nagyon jól tájékozódik.  Mosolyog Viszont ha ő vezet én majd rizsázok az épületekről meg ezekről.  Nevet Amit nem tudok azt kiköltöm.  Kúl Profi turistavezető powa.  Kúl
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #19 Dátum: 10 ápr 20, 11:24:43 »

wow Profi idegenvezetés. xDD

Gyerekek el leszünk kényeztetve. Nevet
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #20 Dátum: 10 ápr 20, 12:04:36 »

Nah tessék, még a végén ki leszek közösítve. -.-

Először is ne vinnyogj itt nekem. Lesütöttszemek Azt csak nekem szabad. xD

Másodszorra pedig pont, hogy mi leszünk kiközösítve. :'(

Harmadszorra pedig: én csupán annyit kértem, hogy hadd kapjak plusz egy napot, amikor csak a csajokkal (Ritli és Sevanna) vagyok. Először őket akarom élőben is megismerni, ők lesznek a biztos háttér, utána jöhetsz Te meg Hiei, utána meg azok, akikkel még életemben nem beszéltem. :"D
Szerintem nem nagy kérés. Mosolyog

Amúgy persze még mindig nem tudom garantálni, hogy megyek. Azon vagyok, csak nehezen megy a spórolás, nehéz visszafognom magam; szeretek enni. xD

A kulcsos házat én eleve úgy gondoltam, hogy a fórumosokkal együtt leszünk, úgy általában véve mindenkivel. Nevet
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #21 Dátum: 10 ápr 20, 12:27:06 »

Én nem vinnyogok. -.-

És ezek szerint a csajokon kívül másban nem látod  biztos háttér lehetőségét, ez már kicsit fáj, de ez van. Mosolyog

Amúgy egyszerű a dolog, ha nekik akarsz szentelni egy napot, akkor 1 nappal előbb lemész, mint mi...

Egyébként addig van még 4 hónap, ez idő alatt bármi történhet, úgyhogy még semmi nem biztos, még egyenlőre nálam is két esélyes a dolog.

Am oké értem, én nem gondolkodtam még ennyire előre, mivel kb 2 napja tudom, hogy jó sokan leszünk. Nevet
Naplózva

Sevanna
VIP

« Válasz #22 Dátum: 10 ápr 20, 12:50:31 »

Na nem veszekszünk itt előre.  Elseggel

Én is örülnék, ha úgy jönne ki, hogy egy napot tudnánk édes hármasban tölteni :3 de ugyanakkor én minden verzióra készen állok. Még arra is, hogy először Hiei-vel kell eltöltenem kettesben egy napot. xP Na jó erre mégsem. ikszdé

Egyébként tényleg odébb van még ez. Lényeg, hogy mindenki gyűjtögessen, amennyire a lehetőségei engedik. ^^ És reméljük, hogy összejön majd. Én annak örülnék a legjobban ha az egész fórum lejönne.  Nevet Biztos vannak itt még hidden jó arcok, akikről nem is tudunk.  Nevet Lefoglaljuk Pécs összes kulcsosházát és a külföldi turistáknak nem hagyunk semmit.  Ördögi Aludhatnak az utcán.  Ördögi  Nevet
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #23 Dátum: 10 ápr 20, 12:58:36 »

Úristen, Csibe. Mosolyog Megmondtam, hogy először azért szeretnék velük lenne egy napot, mert ők lányok. És én élőben jobban kijövök a csajokkal. Nevet Én sem örülök neki, hogy ilyen kis f-sos vagyok, de ez van. Egyébként benned is "biztos hátteret" látok, de Te fiú vagy, a Veled való dolog ezért csúszna egy napot.

A lányok azért csak másabbak egymást közt, mint fiúk között. Csak ezt próbáld már megérteni, na. :"D

Ennek most semmi köze nincs a személyiségedhez, csak a nemedhez. xD
Vagy nem is tudom. xD Így érzem, hogy nekem így lenne a legjobb, de ha nem így lesz, akkor nem így lesz. Mosolyog

Lehet jobb, ha el sem indulok. Hmm...

Igen, ha megyek, akkor 1 nappal korábban. De másnap hajnalban már jöhetsz. Nevet
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #24 Dátum: 10 ápr 20, 13:15:49 »

Ez eszedbe se jusson, miattam meg főleg ne, én nem érek annyit, hogy meggondold miattam magad. Mosolyog

Jó oké megértettem, bocsi. *hug*

Am elárulok valamit, ha nem így lesz, akkor is eltölthettek együtt egy csajos napot, mert nem muszáj állandóan egymás seggében lógnunk ám. Mosolyog

Nyugi szerintem én megyek majd a többiekkel, akik majd Pestről mennek, szóval ebből nem lesz gond, bár ha rám hallgatsz te is velünk jössz, mert egy 6 órás út egyedül, hát eleged lesz, mire odaérsz, így legalább a fele utat jó társaságban töltheted és nem esz meg az unalom, de ez még messze van, szóval majd kiderül mi lesz és hogy lesz. Nevet
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #25 Dátum: 10 ápr 20, 13:27:24 »

De ha veletek együtt megyek, akkor nem érek oda előbb, szóval ez bukott dolog. Nevet És pont ezt mondom, hogy a csajokkal kezdem a dolgot, ez meg pont az ellenkezője lenne. Nevet

Olyat meg ne mondj, hogy, nem érsz annyit. kacsint

Előre látom egyébként, hogy nagyban tervezzük, az utolsó pillanatban meg mindenki lemondja. xD Úgy szokott ez lenni. :"D (Azért remélem, most mégsem.) ;D
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #26 Dátum: 10 ápr 20, 13:47:33 »

Csibéékkel? Csibéékkel?! Ahan, szóval már nem is Ritlivel meg velem, hanem Csibéékkel. Johhny Depi

Kezdődik a folyamat, amiről beszéltem. Sír Egy nap majd arra eszmélek, hogy szóba sem állsz már velünk. Johhny Depi
Nyáááá igen igazunk volt Sír Gonosz Seva néni Szomorú
És jössz mindenhogy, ez parancs Nevet

Csibe nem közösítünk ki ne aggódj... talán Nevet Amúgy Niki ne aggódj én nem közösítelek ki. Mi ketten a kiközösítettek összefogunk és elmegyünk kettesben inni, aztán tartunk egy las vegas feelinges villámesküvőt xD *hug*

Seva te pedig ne kamuzzál Nyelvesít

És fujj Hiei te maradj otthon >.< Ígyis egyik nap ott voltam Fehérváron és éreztem a szagodat belepte az egész várost Nevet

Én is akarok egy csajos napot *-* És Csibe te azért nem csatlakozhatsz mert akkor nem tudunk beszélni a hüvelygombáról Nyelvesít
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Hiei
Vendég
« Válasz #27 Dátum: 10 ápr 20, 18:02:16 »

Mi van velem? Sajnálom első napon csapattal leszekXD Conon velük feszítek este pedig Goku kényesztet:$
Szal velem ne számoljatok:P később mi lesz azt meg nem tomxDDD.

Ritli nem tehetek róla, hogy nem fürödtél meg a... utánXDDD.
Naplózva
boci555
Jounin
*

iLOVEmákostészta || balf@sz c:

« Válasz #28 Dátum: 10 ápr 20, 18:50:39 »

Erre tutinem megyek, 1 napra >_<' több az útiköltség, meg a jegy, mint amennyit érne sztem , de jószórakozást
Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
> Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-*
- SÜNIIII <3 "w"
Kletta
ANBU újonc
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

csodameséss

« Válasz #29 Dátum: 10 ápr 22, 15:40:36 »

minek kulcsosház Sevanna? Nevet elmegyünk melinda parkba aztán van ott rét is emg pad is Nevet
Naplózva

memories last forever. <3
Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 22
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins