kérdés cart vagy vki nkw-s, vagy aki tutja, hogy kik voltak azok a sziámi ikrek kaze felsőjébe, mert kaze-t láttam solo-ba, de tuti nem ő volt az nkw-s pólójába
itt a kép, csak gyorsanelfutottak, szal már csak hátfotó van, téll, ahogy előkaptam a fotóaparátot már rohantak is és kiáltották, hogy mi ikrek vagyunk X'D
http://kepfeltoltes.hu/100504/SDC19356_www.kepfeltoltes.hu_.jpgszerintem nagyon jó volt ez a con is, én nagyon élveztem egy csomó ismerőssel találkoztam, meg olyanokkal akikkel tavaly nyári conon összehaverkodtam szal nagyon boldog voltam/vagyok és már várom az öszi con-t, és eléggé akadtam, hogy a nyári csak 1 napos lesz :o (persze már olvastam itt h 1 napos lesz, de reméltem, hogy több) ez így nemjó, haverokkal szerveztük ide szegedre, de nem nekünk jutott a megtiszteltetés... hümm kár, szal újra ősszel
de jók voltak a cp-sek és nagyon sokan voltunk, viszont sokkal könnyebben lehetett helyhez jutni sztem, mint pecsába. Viszont a vásár nehezebben ment, halál komolyan több mint fél óráig álltam sorba/turakodtam/vívtam közelharcot csak azért, hogy végre odaérjek a jrockos kitűzőkhöz, ott volt a legnagyobb forgalom, és fogyott is rendesen, ennek ellenére többször is nekiestem a sornak, elég nagy sikerrel.