Signor Doe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 10 ápr 13, 19:31:20 » |
|
Sajnos ebben nem lesz tévedés.Ahova jegy nélkül mehetsz az max a Hungexpó hotel előtti parkoló.
|
|
|
Naplózva
|
„Vissza, soha!Csak most jöttünk.”
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #46 Dátum: 10 ápr 14, 07:34:12 » |
|
Igen én is voltam már ahungexponál és nem engednek be jegy nélkül Na azért volt jó hely a PECSA... Sztem tök hangulatos volt amikor afüvön szétszórva mindenütt Cosplayesek voltak, most meg tuti nem lesz akkora tér...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #47 Dátum: 10 ápr 22, 10:40:21 » |
|
Szombaton kivel fogok így gangelni? XDDDD
Én mindkét napra kimegyek, mert nincs jobb dolgom, keressetek meg xDDDD Bárkikhez csapódok xDD Ja természetesen jegyet nem fogok venni xD Az felejtős xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #48 Dátum: 10 ápr 22, 15:06:42 » |
|
Én is ott leszek, méghozzá mindkét nap És cosplayezni is fogok *meegszállott* Szombaton (ki gondolná xD) Hitsugaya leszek (DDR változat) vasárnap pedig Luka, Vocaloidból, és lesz előadásunk, egy Mikuval.
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #49 Dátum: 10 ápr 24, 10:33:44 » |
|
délután hogy lehet az örs vezér térre jutni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #50 Dátum: 10 ápr 24, 11:10:59 » |
|
Attól függ honnan akarsz odajutni...
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #51 Dátum: 10 ápr 24, 15:48:30 » |
|
Az expoból akartam, de már megoldottam köszi Na megvolt életem első conja. Azt hittem kevesebben leszünk. Jó nagy nyüzsi volt. Jó volt a kaja, jó cp-k voltak, jólérzetem magam. Csak kár, hogy egyedül voltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #52 Dátum: 10 ápr 24, 20:15:32 » |
|
Most jöttem haza Tényleg jó volt, és jó sokan voltak nem úgy mint tavaly ősszel... Bár az hogy este lezártak mindent eléggé hülyeségvolt.... :S Mert bezárták 8-kor a ruhatárat és aki afterpartyn akar maradni és van nagy cucca ? szal azért voltak még ilyen apróságok... de ezeket leszámítva minden okés Holnap ki lesz kint ?
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #53 Dátum: 10 ápr 24, 20:18:19 » |
|
Aya, Én, Tapi, th, Aemy, Gábor, Dancsa, Pandy így hirtelen ennyiről tudok innen a fórumról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #54 Dátum: 10 ápr 24, 20:25:16 » |
|
Nah ennyit a rejtőzködésrőlXD le kéne feküdni aludni hogy felkeljek holnapXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #56 Dátum: 10 ápr 24, 20:33:12 » |
|
Hmmmm... Asszem el tudom képzelni... Látnál duplamagyaróra után... annál kizárt, hogy unfrissebb legyélXD (előbb gondolkoztam azon, hogy cosplayeljek-e egy bárányhímlős embert, telepöttyözném magam pirossal, mert a pöttyös az igazi... de szerintem BKV ellenőrök lerugdosnának a buszról, és lelőnénekXD)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 24, 20:36:38 írta Dancsa »
|
Naplózva
|
|
|
|
InvisibleWings
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Moe Searcher
|
|
« Válasz #57 Dátum: 10 ápr 24, 20:36:14 » |
|
Yoha! Valószínűleg én is ott leszek holnap! Persze bejutni nem fogok tudni =))
|
|
|
Naplózva
|
,,Talán mindaz, amit a csillagokon túl látunk a képzelet szüleménye, de az érzés, ami a szívünket marcangolja igenis valóságos"
,,A lelked az, ami a világ súlya alatt roskadozik, de a jelen öröme az, ami erőt ad neked, ezért harcolj, küzdj tovább!"
,,Megköszönöd az utolsó szólamot, melynek egyetlen, elnyújtott dallama a szívemig hatolt, s a hála visszatér hozzád, a karjaidba"
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #58 Dátum: 10 ápr 24, 21:30:48 » |
|
Cart szívjatok le mi a rákért nem tudtok 2 napra kimenni így nem megyek fel... meg má ha akarnék se tundék me melóxDDD. Mind1 megyek majd kirándulnixD meg be amúgy se mentem volna:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #59 Dátum: 10 ápr 24, 23:30:57 » |
|
Gábor is melóból jön. Amúgy mi délután csatlakoznánk, mert délelőtt családi hepaj lesz. Amúgy ki mikor megy ki? Hol keressünk titeket?
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
|