Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #15 Dátum: 10 márc 31, 23:18:54 » |
|
Lenne egy kérdésem Hieitől, és Moonietől... honnan jött a 4800? Nekem vasárnapra van jegyem.... Az a baj a hungexpoval, hogy ott nem tudod megtenni amit a PeCsánál, hogy nem mész be, csak leülsz a fűre... (vagy igen?) Jó, bocsi, elírtamxD Naigen, ha a PeCsában lenne, talán még el is mentem volna kicsit dekkolni, de így... azért remélem, h bejutok fanfiction verseny első 10 helyezettje közé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Signor Doe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 10 márc 31, 23:45:43 » |
|
Nekem vmi penge képet kell majd csinálni a fotópályázatra.Remélem sikerül összehozni.
|
|
|
Naplózva
|
„Vissza, soha!Csak most jöttünk.”
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #17 Dátum: 10 ápr 04, 14:08:49 » |
|
ottleszek. *-* első conom lesz, és már annyira várom. =D végre találkozok két eddig még nem látott Barátommal. *-* annyira jólesz. >3<
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #18 Dátum: 10 ápr 04, 15:53:12 » |
|
Ja nekem is első conom lenne, de még nem tom elmenyek e... Ki tudnám fizetni, de mégis nem tom. Nem lehet nagyon gáz ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #19 Dátum: 10 ápr 04, 16:19:22 » |
|
Sztem amit a MAT csinál csak gáz lehet:DDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #20 Dátum: 10 ápr 04, 16:40:59 » |
|
Azzigen O_o Jó drága lett a jegy. Emlékszem amikor még 2000 Ft körüli összegért lehetett bemenni 2 napra! Hát igen... bajban a MAT, kell a pénz. Bár szerintem van az a határ egy Otakunál, amikor már nem veszi meg a jegyet. Szombaton nem leszek mert dolgozok, de alapjáraton nem is mennék ilyen drága belépő mellett. Aztán úgy voltam vele, hogy vasárnap kinézek pár ember miatt... de aztán olvasom, hogy már a füves részhez is kell jegy... Nah majd Pécsre... Apropó van valakinek PAF-os ismerőse?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 10 ápr 04, 16:50:58 » |
|
Nyugi, majd én beépülök a PAF-ba. Tevékenységemet kérem mindenki támogassa adója 1%-val. Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #22 Dátum: 10 ápr 04, 16:52:50 » |
|
Zsír, akkor már ott is lesz valaki xD Basszus... 3 hete adtam le az adóbevallást, majd jövőre... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #23 Dátum: 10 ápr 04, 17:56:08 » |
|
Háh, idén nem csináltam bevallást, nem volt mit^^" Cart-tachi góing pécs? akkó énis... Cart, nálam már rég afölött a határ fölött van az összeg... de pár ismerős miatt lehet hogy megéri^^"
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #24 Dátum: 10 ápr 04, 19:45:52 » |
|
Én is ottleszek az egyik nap tuti de lehet mindkettőn ez már az 5. conom lesz O.o Hubsika-kun én azt mondom h gyere el, és nem gáz
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 10 ápr 05, 14:37:35 » |
|
Ha elkészülök az amv-vel, talán beadom és talán elmegyek. Bár senki nem lesz ott. Fun lett volna régi arcokkal találkozni, dehát senki nem jön. Meggondolom még
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #26 Dátum: 10 ápr 05, 15:09:00 » |
|
Én ott leszek XDXD
Remélem meggyőzöm anyámat, hogy ne kelljen elmennem délben xD
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #27 Dátum: 10 ápr 06, 19:20:23 » |
|
Hát én is valószínűleg 2 naposra megyek de elég drága :S Majd meglátom mi lesz ^^
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 10 ápr 06, 22:11:16 » |
|
Csak vasárnap tudok menni sulim hülye futónapja miatt, de legalább látom a perfeket. *.* Amúgy valami dark-pink dekoraféle leszek barátnőmmel... x"d De már alig várom! *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #29 Dátum: 10 ápr 07, 10:00:32 » |
|
Apropó van valakinek PAF-os ismerőse? Klettának van. És elvileg azt beszéltük meg, hogy a legközelebbi megbeszélésükre én is megyek. Hogy ne legyek teljesen OFF erre a conra sajnos nem tudok menni. Pedig én is szívesen találkoztam volna sok emberrel, de hát ez van. =/ Remélem viszont, hogy Pécsre minél többen jöttök majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|