boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Dátum: 10 márc 07, 15:14:32 » |
|
Jön a sokak által régóta várt SakuraCon! Az idei tavaszi AnimeCon a Magyar Anime Társaság és a Mondo együttműködésével kerül megrendezésre a Hungexpo területén, minden eddigi animés rendezvénynél nagyobb területen. Nézz vissza gyakran, a honlap folyamatosan újabb és újabb információkkal fog frissülni! Hivatalosan tegnap előtt elindultak a Versenyekre való nevezések ! Nézz fel egyre gyakrabban a hivatalos oldalukra ami egyben a forrás is: www.animecon.hu Partnerek: Természetesen M.A.T. Mangafan Kiadó Mondo Magazin Animax Cosplay.hu Comics Invest Delta Vision FUMAX Holdfény Team Sakura Zaka Trillian Vad Virágok Könyvműhely Japanimania Moolight Meido Teaház KomIkon Képregénybolt és nem utolsó sorban az Euro Cosplay 2010 satasat...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 26, 03:36:20 írta Chakra »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Signor Doe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 10 márc 11, 14:45:34 » |
|
Nah hát igen...erre vártunk már 1 ideje.És Valóban sűrűn kell nézni az oldalt az elővételes jegyekért Ugyanis aki nem lakik a közelben hát az garantáltan nem kap jegyet persze szombatra.. Idén is lessz sok-sok kép és miegymás .
|
|
|
Naplózva
|
„Vissza, soha!Csak most jöttünk.”
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #2 Dátum: 10 márc 26, 14:04:06 » |
|
Fhú de rég volt az előző Con! Már nagyon várom! Főleg hogy jelentkeztem Karaokéra
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #3 Dátum: 10 márc 26, 15:25:02 » |
|
Uhh... matten és a karaoke Haruka kanata lesz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #4 Dátum: 10 márc 26, 16:49:19 » |
|
jegy árakról nem tudtok valamit?
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 10 márc 26, 17:07:14 » |
|
Egynapos - 2000 Kétnapos - 3800
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 10 márc 26, 21:36:28 » |
|
Uhh... matten és a karaoke Haruka kanata lesz? Ezúttal nem! Máig bánom hogy Kamera elé mentem nálatok xD Megláttam a Norauto videót írtam kommentet és egyből leszedték
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #7 Dátum: 10 márc 28, 12:46:43 » |
|
Egynapos - 2000 Kétnapos - 3800
Lassan sziget fesztivál olcsóbb lesz. Pénz pazarlás:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #8 Dátum: 10 márc 31, 09:27:13 » |
|
Ezért gondolkodom azon, h ezt most kihagyomxD Főleg, h ápr. 17-éig nem lesz pénzem, akkor meg már elfogynak a jegyek. 2 napért 3800 Ft kész rablás... Inkább könyvet veszek szülinapi pénzemből, azokat legalább sokszor újrahasználhatom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 31, 23:17:18 írta Moonie-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #9 Dátum: 10 márc 31, 18:12:30 » |
|
Teljesen jogos. 4800 ft nem tudom mit hisznek... válság van, de ők még is a mi húsunkat szopják:D nem mintha beakarnék menni:D. Szal nem is tudom mit hepciázom:D. Sőt lehet fel se megyek:D még nem tom mit hoz a jövő:D. Pár ember pofáját beakarom checkolnixDD. Rég találkoztam fórumosokkal. Egy dolog zavar... én egy szelíd visszahúzódó személy mit tud kezdeni ennyi lolivalxDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 10 márc 31, 19:40:41 » |
|
Nem minden Otaku loli! Például én undorodom a Hentaitól ui.: Sikerült bekerülni a Karaoke versenybe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #11 Dátum: 10 márc 31, 19:44:18 » |
|
Lenne egy kérdésem Hieitől, és Moonietől... honnan jött a 4800? Nekem vasárnapra van jegyem.... Az a baj a hungexpoval, hogy ott nem tudod megtenni amit a PeCsánál, hogy nem mész be, csak leülsz a fűre... (vagy igen?)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #12 Dátum: 10 márc 31, 19:59:43 » |
|
Én is megyek, vasárnap még perf is lesz.
Nee-sama, Hiei, nem 4800, 3800 a jegy.
A Hungexponál nem lehet bemenni és csak úgy leülni, az előtte lévő nagyon kicsi füves részre is jeggyel lehet csak bejutni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #13 Dátum: 10 márc 31, 20:31:35 » |
|
Akkor nem megyek:D sz*rért nem fizetek:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #14 Dátum: 10 márc 31, 23:03:05 » |
|
Hát nekem sme lesz ennyi pénzem pedig szívesen elmentem volna...No mindegy még meglátjuk mit hoza a jövő.
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
|