geryke5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #60 Dátum: 11 márc 19, 21:38:01 » |
|
Sziasztok, én Ködfalusi lennek. Aztán 18 évesen elszöknék és missing-nin ként élnek a rejtett falvaktól fegyvereket, technikákat lopnák és azt csinálnám amihez kedvem van.Aztán amikor már nagyon kőrőznének beállnék az Akatsukiba (első dolgom lenne autogrammot kérni Itachitól és Deidarától ). Én igy élnék.
|
|
|
Naplózva
|
PSN név: gerykelf
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #61 Dátum: 11 márc 31, 07:49:11 » |
|
Amegakure.Szeretem az esős borongós időt, plusz marha jól néz ki szerintem az az urban környezet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #62 Dátum: 11 ápr 01, 23:08:36 » |
|
akatsuki vagy missing-nin mert inkább gonosz párti vagyok és jóvolna ha köröznének olyan most wantedos fíling lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bazsóka
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #63 Dátum: 11 ápr 15, 10:18:57 » |
|
Lenne egy olyan képességem amivel más képességeket tudnék magamba olvasztani és így erősödnék meg. Csatlakoznék az akatsukiba és miután a ninja háború idején megerősödök leverem Madarát és én fogom irányítani a 10farkút:P:D
|
|
|
Naplózva
|
a holdszem terv végre lesz hajtva, senpai hehehe:D
|
|
|
tol
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #64 Dátum: 11 ápr 21, 12:10:27 » |
|
Hát ez jó kérdés ... én Elhagynám a falumat az biztos és csatlakoznék az Akatsukihoz már ha be léphetek.És lenne nekem is egy különleges szemem....és egy különleges képesség ,mert az mindenkinek kell.Ettől lesz egy karakter érdekes hogy más mint a többi.... aztán Naruto helyes útra térítene és be állnék a jókhoz .De aztán egy nagy harcom lenne Sasukéval és megölne aztán temetés rendeznének és szomorúak lenének ennyi!!!
|
|
|
Naplózva
|
Szeretem a narutot,de inkább szerkeszteni,és foglalkozni vele ki a nyerő,és mi történt címen. Egyértelműen a gonosz oldalán állok az az Akatsuki oldalán PainXKonanXJahiko
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #65 Dátum: 11 ápr 23, 15:25:49 » |
|
Én a rejtett felhő faluba élnék,mert szerintem az a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #66 Dátum: 11 ápr 25, 13:37:33 » |
|
Konohagakure no sato természetesen -wiiiKakashiiii*-*- nekem ott vannak a kedvenceim, a második természetesen a relytett felhő, haramadik a termálvíz Zizi: bírom Hidant meg a "Masiniszta" szokásait halhatatlanság kee
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 25, 13:38:06 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #67 Dátum: 11 ápr 25, 14:21:54 » |
|
Előszór is: Ne mááár !
Innen is hiányzik Uzushiogakure, én ott szeretnék élni, mert hosszú életű lennék és mindemellett még az Uzumaki klán tagjaként sok különböző pecsételő jutsut tudnék kifejleszteni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #68 Dátum: 11 ápr 25, 18:21:33 » |
|
???-"Hold Alatt Rejtőző Falu"-??? Ember a Holdon Neil Armstrong vagy mi a.... Küldjetek egy linket, ha tudtok! Rejtett Köd Falu lakosa lennék. Még a Naruto elején nagy hatással volt rám Zabuza Kirigakure no Jutsu-ja(Rejtőző köd technika) + a 7kardforgató + a IV.Mizukage + utálom a meleget, ahol pedig köd van ott párás a levegő, sokat esik az eső, amit pedig szeretek.
|
|
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #69 Dátum: 11 ápr 25, 19:42:05 » |
|
Én akatsukis lennék, mert az menő, meg jól fizető állás, ha felbérelnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #70 Dátum: 11 ápr 26, 11:33:43 » |
|
Rejtett vízesés se rossz amúgy, de azok ha el vannak rejtve, hogy vesznek fel küldetéseket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaaaraa-Fan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 11 ápr 26, 14:23:16 » |
|
Valami titkos küldetést teljesítenek szentem:D amiről senki nem tud..
Egyértelműen Rejtett Homok Falu:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 11 máj 13, 17:13:40 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 13, 17:14:28 írta naruto96ricsmond »
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #73 Dátum: 11 máj 24, 14:20:43 » |
|
tuti hogy valamelyik rossz csapatba lennék vagy akatsuki vagy taka,de azis lehet hogy missing-ninként alapítanék egy saját gonosz kis bandát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bankai95
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #74 Dátum: 11 máj 28, 09:03:27 » |
|
Konoha a legjobb mert itt van a legtöbb erős ninja és itt mindegyik elemet lehetne tanulni ,a hőmérséklet pedig nem szélsőséges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|