FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #75 Dátum: 10 júl 12, 17:37:51 » |
|
A lehető legjobb minőségben. Engem nagyon zavar, ha valakinek nem látom rendesen az arcát, elmosódott a háttér, stb. Lehet hogy ez nálam már beteges...
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #76 Dátum: 11 máj 10, 00:09:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #77 Dátum: 11 máj 10, 18:22:16 » |
|
Mondjuk a Dragon Ball nagyon sokáig csak úgy volt elérhető. Valamint a színek rendesen csak a TV-változatban szépek. A felújított változatban erős pirosak, és rózsaszínes-lilás bőrök vannak
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #78 Dátum: 11 júl 24, 21:45:51 » |
|
Természetesen ha elérhető Bluray és Dvd minöség akkor azt töltöm le amúgy 720 alá már nem szeretek menni max ha nagyon érdekel az anime.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dert
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 11 dec 03, 21:33:52 » |
|
.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:42:27 írta dert »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #80 Dátum: 11 dec 04, 03:21:42 » |
|
Persze a Nyaatorrents-ről
Ami meg Naruto-kun projekt, azt innen az oldalról, vagy a Torrent Trackerről
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #81 Dátum: 12 jan 14, 21:57:49 » |
|
Természetesen én is minnél jobb minöségre hajtok . Általában HD ben nézem (720 as), feljebb már minek alapon nem megyek ott már szemmel alig észrevehető a külömbség (legalább is én nem nagyon veszem észre). Ha nagyon érdekel csak akkor nézem meg rosszabban (mondjuk ekkor általában nem várom meg a letöltést hanem online megy), de akkor akár lemegyek 200 környékére is .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #82 Dátum: 12 jún 16, 20:07:45 » |
|
Én a legjobb minőséget szeretem, mert olyan szép a kép, és nem szeretem a pixelsz*r videókat, de ha nagyon muszály, megnézem.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #83 Dátum: 12 jún 17, 19:11:57 » |
|
Nekem amíg nem pixeles, bármi megfelel, nem fogom én azért foglalni a tárhelyet fölöslegesen, hogy észrevehetetlenül jobb minőségben nézzek valamit.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #85 Dátum: 12 jún 17, 20:30:55 » |
|
Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy a Fate/Zero akármilyen állapotban tökéletes anime lenne Én törekszem a legjobb minőségre, persze csak ameddig a gépem bírja, szóval Blu-Ray kilőve, általában 1080-asokat töltöm.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 17, 20:34:22 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #86 Dátum: 12 okt 04, 19:43:25 » |
|
ÁÁÁÁÁ, pixelháború. Én úgy vagyok vele, hogyha van HD-ban, akkor miért ne?
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #87 Dátum: 12 okt 23, 20:46:38 » |
|
Utálom amikor úgy kell néznem egy animét, hogy találgatom, hogy "Ez vajon ki lehet?" Volt már olyan, hogy összetévesztettem két karaktert xD Szerencsére ilyen leginkább csak a régen feliratozott videóknál van, az újak már kitűnő minőségűek
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
|